Big Bang Theory [spoilers]
-
mirak2
Hardcore addict
Re: Big Bang Theory [spoilers]
toto bolo perfektne vo vsetkych ohladoch, ako vtip, tak dej 
neskutocne dobry diel
Ten koniec ma takmer zabil
Škoda len, že teraz tak ako aj pri iných seriáloch treba čakať do septembra 
kks Mega cast, nwm ci to nebola nahodou najlepsia cast, takto som sa este nenasmial, co veta to hlaska
.
Neni to jak to vypadá.
..Jak to vypadá?
Neni to jak to vypadá.
..Jak to vypadá?
-
Thrash/Death
Star
Fantastické zakončenie sezóny, ktorú celkovo hodnotím opäť veľmi pozitívne rovnako ako predošlé, pevne verím že si seriál udrží takýto vysoký štandard aj naďalej. Šokujúci koniec ma síce prekvapil, ale čakal som to potom ako sa Penny s Rajom slušne podnapila
Ničmenej čaká nás nekonečné štvormesačné čakanie na ďalšiu kapitolu seriálu na ktorú sa veľmi teším
Bude to husté 
-
Old Dirty Bastard
Guru
10 miles above earth? really? you are orbiting inside the atmosphere? moron! 
Spoiler
nepáči sa mi akurát ten trend v seriáloch že sa ženská postava postupne vyspí so všetkými hlavnými mužskými postavami... viď HIMYM a teraz aj tu... inak výborné a ako už bolo spomenuté drží si to štandard čo je hlavné
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tak vidis, ze zenske postavy sa inak v serialy nedaju pouzit..
Ako vravi Jon:
Women are actually good for four things:
Cooking, cleaning, vaginas and their sisters' vaginas
Ako vravi Jon:
Women are actually good for four things:
Cooking, cleaning, vaginas and their sisters' vaginas
-
Steven666
King
zdroj mediálne.skAmerický sitcom Teória veľkého tresku (The Big Bang Theory) príde na rad až v auguste. Markíza ho nasadí od pondelka 15. augusta do access-prime, so začiatkom o 18:15.
som zvedavý na dabing.
Oh len to ne
, vsak aj prima cool to dava/la cize asi to nehaju v CZ.
-
hojko
Site Admin
Pascalwb: Aj Dva a pol chlapa ci ine serialy boli v cesine, no aj tak ich dabovali do slovenciny.
-
gallardo570_4
Medium Expert
Stano Kral je zase skvely herec a este lepsi dabingovy herec.. A je par naozaj dobre nadabovanych serialov napr. Priatelia.. Ostatne je jak sa hovori ze odpad...
Neviem si predstavit kto by daboval Sheldona;-)
Big Bang Theory [spoilers]
A toho inda ? 
hh
, ale urcite sa tam vytrati dosť vtipov, ale pre niekoho kto ten serial nepozná to môže byť jedno.
-
mirak2
Hardcore addict
je zakon podla ktoreho musia vsetko dabovat do slovenciny, v cestine mozu vysielat iba tie filmy ktore uz dali v cestine pred uvedenim toho zakona...nedavno isli sice simpsonovci v cestine a neviem kde bola zrada ale mozno predpokladat ze za to jojka ligla pokutuPascalwb napísal:Oh len to ne, vsak aj prima cool to dava/la cize asi to nehaju v CZ.
S dabingom to stratí tak 30% kvality. Celkovo je dosť škoda, že sa u nás v telke nepúšťajú filmy a seriály v originále a s titulkami
Určite by to pomohlo gramotnosti aj jazykovým znalostiam národa, ale to je už asi na inú diskusiu.
Dabing si taktiez neviem predstavit, no skor by ma zaujimal preklad, ktory je pri niektorych hlaskach priam nemozne prelozit, o com ma presvedcil aj cesky dabing(preklad). Navyse dost casto sa prekladom vytraca vtip
No vsak pri dabingu to musia aj nejak napasovat, nech to sedi dotoho co hovori v originale, vyznam alebo vtip sa tam obcas strati, narozdiel od titulkov, kde mozu byt dlhe aj cez cely monitor.
-
master23
Light Professional
vela sa strati Rajeshovom akcente, kedze sa to asi nebude dabovat s akcentom.
napriklad, ked v prvej serii Rajovi rodicia dohodili nejake dievca Rajovi a nemohol s nou hovorit, tak to zobral Howard a hovoril Rajovym akcentom
dalej si neviem predstavit ako budu dabovat Howardovu mamu, a Sheldonov smiech.
myslim si, ze dabingom strati tento serial dost.
btw, na imdb pisu, ze Penny bola v 87 epizodach (co, predpokladam, su vsetky casti), tak isto ako Sheldon, Leonard, Raj a Howard.
ale teraz som si vsimol, ze Penny nebola v S4E5 a S4E6. tak preco jej tam nepisu len 85 casti?
napriklad, ked v prvej serii Rajovi rodicia dohodili nejake dievca Rajovi a nemohol s nou hovorit, tak to zobral Howard a hovoril Rajovym akcentom
dalej si neviem predstavit ako budu dabovat Howardovu mamu, a Sheldonov smiech.
myslim si, ze dabingom strati tento serial dost.
btw, na imdb pisu, ze Penny bola v 87 epizodach (co, predpokladam, su vsetky casti), tak isto ako Sheldon, Leonard, Raj a Howard.
ale teraz som si vsimol, ze Penny nebola v S4E5 a S4E6. tak preco jej tam nepisu len 85 casti?
-
mirak2
Hardcore addict
kaley cuoco mala vtedy zlomenu nohu, ale kedze je hlavnou postavou, tak ju nebudu skrtat z titulkov, to ci tam fyzicky bola alebo nie, je jedno