FIFA 2011 - NEXT GEN

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Frko
Medium Star
Medium Star

Re: FIFA 2011 - NEXT GEN

Príspevok od používateľa Frko »

no ale ja som chcel vsetky nastavenia gamepadu aby som si to vedel poriadne nastavit,, na triky atd pls dakujem
rSp
Novice
Novice

Príspevok od používateľa rSp »

Mam problem s fifou. Dufam ze mi tu bude vediet dakto poradit :-(( Mam taky problem ze proste dam si fifaconfig a ked chcem zmenit rozlisenie tak nejde. Ide mi len jedno jedine rozlisko z celeho menu rozliseni. Proste dam ine dam ok a ked zapnem fifu hodi daky eror 001 ci daco take pripadne mozem dat ss ... Ziadne ine mi nejde. Monitor mam 22 WS LCD takze neviem vcom je problem... Fifu som reinstalol ale nepomohlo ale asi nahovno lebo po reinstale ked som juz zapol mal som vsetko to iste nastavenie ako predtym tzn. aj profil v hre atd... Prosim dajake rady pls budem moooc vdacny neviem co stym je :( robi mi to uz 4den dovtedy to slo asi 2mesiace normalne : (PRed 4dnami som zapol csko hodilo mi out of range zmenilo rozlisenie plochy vsetko dal som nasp5 ako bolo a zrazu vo fife mi ide iba na 1680x1050 a ziadne ine mensie ani nic :( Kamarat mi poradil reinstall fify a daco v registroch robit ale to ja neviem :( Neviem uz fakt co mam robit...

Ak by mi dakto pomohol vyriesit tento problem a islo to tak mu darujem svoj steam acc HL engine 1 alebo dake blbosti mozem kupit na travian alebo pod... Len fakt dakto poradte :((
PjotR1
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PjotR1 »

Čau

Mám problém s Fifou,stiahol som patch 1.01 nainštaloval,spustil som hru potom mi tam hodilo registráciu na ea účet dal som preskočiť a potom už len nabehne čierna obrazovka a koniec ? Neviete čo s tým ? :?
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Anem »

Pozerám, že jeden problém za druhým :-D veľmi rád by som vám pomohol... Frko: triky na gampade máš aj na YT skús pohľadať...
rSp: skús stiahnuť patch
Razzor: skús reinštalovať hru
mywon
Novice
Novice

Príspevok od používateľa mywon »

zdravim, mam problem ako ostatni tuto a to, ze ked zapnem fifu a dojdem po ea sports ukazku tak mi hodi windowsacky error "neodesilat".. ovladace som skusal nove stare vsetky asi a stale to robi ..
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Chcem sa opytat ako sa oslavuju goly?
robbo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa robbo »

Takisto ako robíš triky, priamo v hre máš všetky kombinácie vypísané v helpe (niekde pri ovládaní a tam dáš oslavy)
Codyman
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Codyman »

Da niekto cez hamachi ak ano tak skype:kubcoq1
mywon
Novice
Novice

Príspevok od používateľa mywon »

ahojte, mam problem ze vzdy ked zapnem FIFU 11 a dostanem sa po ukazku ea sports bla bla tak mi vyhodi error :) ale ked restartnem pc a spustim fifu hned po restarte facha to, no ked vypnem zapnem tak zasa mi vyhodi error, a furt davat rr pc ked si chcem zahrat ma nebavi :/
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

:wink:
http://www.gameexpres.sk/hra-pre-playst ... 12851.html

// lekoklatik: nic ja len ze uz tento shop berie preodbjednavky na fifu12 :)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Trussardi wtf?
scary888888
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa scary888888 »

nejaka hamachi siet?? alebo niekto zahra?
Slovensko 2002
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Slovensko 2002 »

scary888888 napísal:nejaka hamachi siet?? alebo niekto zahra?
Ja zahram ;)
Marek99
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marek99 »

co sa tyka tych penalt, tak sipku musite drzat dlhsie troska respektive drzat ju aj po stlaceni strely inak vam to kopne rovno, k mojej veci :
hral som fifu bez problemov, nanistaloval som gameranger, chcem spustit hru - hlaska E 0001 dal som tam knihovnu jednu podla navodu E 0001 zmizlo ale hru chce spustit , potom hodi sedu obrazovku a fifa neodpoveda, pochybujem ze by to bolo v gamerangerovi, a ked chcem patchnut hru tak mi pise ze mam nedostatok miesta na disku ze chce toto - you need at least 1798065252 bytes free - co je terabajt :DD skusal som novy crack ale nic nepomohlo, seda obrazovka - tak skilleri skuste poradit ja som uz bezradny . . .

//autoeditácia príspevku (19 Máj 2011, 17:06)
uz som to vyriesil, ked som na C uvolnil 8GB tak sa patch normalne spustil a tym padom uz slo vsetko ako ma aj s gamerangerom
stew0.sv
Novice
Novice

Príspevok od používateľa stew0.sv »

Mam taky problem...Nainštaloval som fifu,rozohral hru a pri začiatku zapasu pri ukažke mi vypne hru a napiše že program fifa11 prestal pracovat..mam česku verziu teda dabing,česky jazyk z netu.. ked mi to urobilo dal som nastavit grafiku aj detaily na najmenšie a začal som zapas a urobilo to same..

poradili by ste mi niekto s tym..hladal so mto tu aj tu,ale neviem najst..

+kde mam stiahnut dobry patch so zimnymi prestupy,a ako ho nainštalovat
21tomy21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21tomy21 »

Zdarec neprešiel som celé forum tak sorry ak to tu už je ale mám banálny problém. Všetko funguje správne ako má až nato že keď hrám online hru cez hamachi a spusti sa už samotný zápas tak prestane fungovať gamepad ale iba ak som v hre v menu a podobne funguje správne . Môj gamepad je presne tento http://www.logitech.com/en-za/gaming/co ... evices/264 plus mám aj ovládače a všetko a ešte jedna vec ak hrám normal mod proti pc alebo proti niekomu inemu ale na jednom pc tak gamepad funguje . thx za všetky rady
Marek99
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

co takto zorganizovat turnaj vo fife pre uzivatelov hojka? kazdy by mal len jeden tym , zalezi na tom kolko by nas bolo a este kto by to mal pod palcom . . .
Slovensko 2002
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Slovensko 2002 »

Marek99 napísal:co takto zorganizovat turnaj vo fife pre uzivatelov hojka? kazdy by mal len jeden tym , zalezi na tom kolko by nas bolo a este kto by to mal pod palcom . . .
Perfektny napad.. beriem si liverpool :D
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Aj ja by som si rad zahral. :D Beriem si Barcu. :)
Marek99
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

kluci kluci nie sme v case ked si vyberieme tymi, treba to zorganizovat kde budu tabulky kolko nas bude akym sposobom sa bude hrat a tak dalej, keby sa toho niekto od hojka chytil alebo to je jedno kto ale nech to ma aj hlavu aj patu . .
Napísať odpoveď