Smallville
-
Steven666
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Smallville
tak toto bol koniec seriálu ako sa patrí - akcia, emócie, napätie, návrat starých známych.
Najviac potešili návrat Lexa, a konečne sa naučil Clark lietať
Mna finale naopak velmi sklamalo, ale potom co sa dialo v celej poslednej serii som na to bol akosi pripraveny.
-
manager666
Star
Ja som od finale cakal trosicku viac...predsavoval som si taku cast, ktora mi doslova vyrazi dych a po pozreti zostanem v nemom uzase. Kazdopadne nie som sklamany, bolo to na urovni a som spokojny.
Bude mi to vsetko aj chybat (najma Erica Durance).
A mozno mi trochu skazilo zazitok aj to, ze som si to chcel vychutnat v HD rozliseni, ale bohuzial, stiahol som to dnes 2x a stale mi to nedokazalo ten nestastny mkv subor prehrat. Pozeral to niekto v HDčku ? Aktualizoval som kvoli tomu kodeky na nove, stiahol najnovsi VLC prehravac a core media player a aj tak nic.
A mozno mi trochu skazilo zazitok aj to, ze som si to chcel vychutnat v HD rozliseni, ale bohuzial, stiahol som to dnes 2x a stale mi to nedokazalo ten nestastny mkv subor prehrat. Pozeral to niekto v HDčku ? Aktualizoval som kvoli tomu kodeky na nove, stiahol najnovsi VLC prehravac a core media player a aj tak nic.
Docela vydarený koniec i keď tiež som čakal trochu viac. Lexa som čakal chýbali mi tam ostatní superhrdinovia s Lanou na finále by sa patrilo aj ten boj s Darkseidom mohol byť akčnejší. Ale nevadí prežili sme krásne roky pri sledovaní Smallville. 
pozeral. aj ked tie HD ripy boli nejaké divné. na HD to nevyzeralo a zvuk je nejaký tlmenýmanager666 napísal:A mozno mi trochu skazilo zazitok aj to, ze som si to chcel vychutnat v HD rozliseni, ale bohuzial, stiahol som to dnes 2x a stale mi to nedokazalo ten nestastny mkv subor prehrat. Pozeral to niekto v HDčku ? Aktualizoval som kvoli tomu kodeky na nove, stiahol najnovsi VLC prehravac a core media player a aj tak nic.
-
Lukkas
Star
Takyto koniec som viac menej ocakaval
Skoda ze tam nebolo viac akcnych scen ... nuz ale nevadi. Bol by som rad keby islo nejake pokracovanie
uz ako klasicky superman nech je na co pozerat heh.
-
manager666
Star
Curuj: Mohol by si mi, prosim ta, prezradit, ktory prehravac to zvladne ? Nech vyskusam...thanks
manager666: kukal som cez KMPlayer, ako obvykle
ale VLC mi to prehrá tiež
po ktorú sériu je dabované SK/CZ?
-
Sphinx
Addict
8 serii