Zmena formatu filmu bez straty kvality
Zmena formatu filmu bez straty kvality
Hladam program na konvertaciu .mkv filmu do niecoho ineho, avsak bez straty kvality. Film je vo full HD rozliseni a 5.1 zvukom, chcem aby tak aj zostal.
Potrebujem tento film dat do niektoreho z nasl formatov: MP4, MPEG, WMV, AVI, 3GP, DivX 3, MP3, DivX 4, DivX 5, DivX 6, H.264, XviD, VOB, MKV, MPEG4, ASF, MPEG2, JPEG, WMV9
Ak to pomoze, film ma 12Gb
vie niekto?
Potrebujem tento film dat do niektoreho z nasl formatov: MP4, MPEG, WMV, AVI, 3GP, DivX 3, MP3, DivX 4, DivX 5, DivX 6, H.264, XviD, VOB, MKV, MPEG4, ASF, MPEG2, JPEG, WMV9
vie niekto?
Re: Zmena formatu filmu bez straty kvality
Prvotnou otázkou je potreba. Ide to v tom formáte?
Následuje potom hodnotenie konverzií. Pokiaľ to ide - niesú potrebné. Pokiaľ nie, treba získať informácie aj z netu od tých, ktorí sa tým živia, tady asi nie. Odskúšaj, viacero variant na základe odporúčania vyhľadávača.
Následuje potom hodnotenie konverzií. Pokiaľ to ide - niesú potrebné. Pokiaľ nie, treba získať informácie aj z netu od tých, ktorí sa tým živia, tady asi nie. Odskúšaj, viacero variant na základe odporúčania vyhľadávača.
Myslim, ze ak by ten film nepotreboval konvertovat, tak sem vobec nepise.
K problemu: jednoduche riesenie, ktore ponuka viacero vyrobcov softveru ti neprinesu pozadovany vysledok. Konverzia bude trvat dlho a vysledny obraz bude nekvalitny. Problematika konvertovania je narocna a treba si nastudovat aspon zakaldne pojmy a vztahy. Dolezitu ulohu zohrava aj vykon pc. Bez stvorjadra by som o konverzii z casovych dovod ani neuvazoval, takze odporucam stiahnut este raz dany film s mensim bitrate-om.
K problemu: jednoduche riesenie, ktore ponuka viacero vyrobcov softveru ti neprinesu pozadovany vysledok. Konverzia bude trvat dlho a vysledny obraz bude nekvalitny. Problematika konvertovania je narocna a treba si nastudovat aspon zakaldne pojmy a vztahy. Dolezitu ulohu zohrava aj vykon pc. Bez stvorjadra by som o konverzii z casovych dovod ani neuvazoval, takze odporucam stiahnut este raz dany film s mensim bitrate-om.
Mam 4jadro s frekvenciou 3.7 GHz, ostatne parametre mam, myslim ze takisto dostacujuce.
Uspokojim sa teda aj s nieco nizsou kvalitou, len nech kvalitu nestrati nejak vyrazne.
Chcem film prehrat cez USB na televizore samsung ue32c5000 ten mi ale matrosky neberie podporovane formaty som vypisal v prvom prispevku
Uspokojim sa teda aj s nieco nizsou kvalitou, len nech kvalitu nestrati nejak vyrazne.
Chcem film prehrat cez USB na televizore samsung ue32c5000 ten mi ale matrosky neberie podporovane formaty som vypisal v prvom prispevku
Skús tento program iJoysoft Video Converter Standard
Vsetko co potrebujem je napisane v prvom prispevku
Síce nebolo, ale nedbám. PC je to jedno, a o tom, na čom, nieje ani chýru. 
Miňo_sk napísal:Hladam program na konvertaciu .mkv filmu do niecoho ineho, avsak bez straty kvality. Film je vo full HD rozliseni a 5.1 zvukom, chcem aby tak aj zostal.
vie niekto?
jarda.j: ako vysvetlenie to plne stačí:
MKV formát je "container" ktorý môže obsahovať video+audio+titulky (dokonca myslím že aj menu ako z DVD). z neho môžeš teda vyextrahovať video + audio napríklad do AVI, prípadné titulky osobitne (sub, srt, txt). pokiaľ bude výsledné video enkodované kodekom h264 a pri jeho tvorbe nepoužiješ žiadnu kompresiu, tak by si rozdiel nemal zbadať žiadny. programy na konverziu tu už boli uvedené.Miňo_sk napísal:Chcem film prehrat cez USB na televizore samsung ue32c5000 ten mi ale matrosky neberie podporovane formaty som vypisal v prvom prispevku
konvertovanie uberie s kvality a poriadne
dá sa to jedine cez Ts muxer GUI (kontajner)
ale velkost sa ti nezmení iba ak vybereš zvukove stopy a titulky a ponecháš napr len šeský dabing