zajtra novy router do 50 eur

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Master_Blaster
Medium Expert
Medium Expert

zajtra novy router do 50 eur

Príspevok od používateľa Master_Blaster »

ahoj
prosim poradte mi dobry router do 50 eur na domace pouzivanie, ale s co mozno najviac nastaveniami a profi softwarovymi vychytavkami vo vnutry routra. proste pre expertov nie som expert ale viem ze tie podrobne nastavenia vyuzijem. zalezi mi na tom

uvazujem na znackami: zyxel, d-link, linksys, belkin

dakujem pekne
macnet
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: zajtra novy router do 50 eur

Príspevok od používateľa macnet »

Ale ved ak vies, ze potrebujes "profi softwarove vychytavky vo vnutry routra", tak urcite zaroven tusis, ze za 50 € si mozes kupit standardny router na domace pouzitie. Skus specifikovat blizsie tvoje poziadavky...
Master_Blaster
Medium Expert
Medium Expert

macnet napísal:Ale ved ak vies, ze potrebujes "profi softwarove vychytavky vo vnutry routra", tak urcite zaroven tusis, ze za 50 € si mozes kupit standardny router na domace pouzitie. Skus specifikovat blizsie tvoje poziadavky...
dobre tak inak :)

do 50 eur naku spolahlivu svetovu znacku ( z tych hore vypisanych) ktory bude ma najlepsie vychytane tieto veci vo vnutry routra a pritom ten model nie je stary napr 2 roky
macnet
Expert
Expert

Príspevok od používateľa macnet »

Zase si sa vyhol odpovedi. :) Ake vychytavky mas na mysli? Ake standardy ma podporovat? Chces poradit, tak prosim napis presne, co potrebujes, pretoze ak ta zaujima len cena a znacka, tak potom mozes mat akykolvek router, ktory bude spolahlivo fungovat a nepotrebujes nic nastavovat.
Master_Blaster
Medium Expert
Medium Expert

macnet napísal:Zase si sa vyhol odpovedi. :) Ake vychytavky mas na mysli? Ake standardy ma podporovat? Chces poradit, tak prosim napis presne, co potrebujes, pretoze ak ta zaujima len cena a znacka, tak potom mozes mat akykolvek router, ktory bude spolahlivo fungovat a nepotrebujes nic nastavovat.
nechcem jednoduche a uzivatelske privetive prostredie
chcem expertne

na kazdy volbu co mozno najviac moznosti
a nejake veci navyse ja neviem presne ale ak si vojdes do tych routrov tak to proste vidis ze maju vela kariet a kazda ma vela co nastavovat a pod

jediny problem je ze nepoznam nikoho kto ma tie routre aby som sa do nich isiel kuknut
preto pisem sem a dufam ze sa najde odbornik

ked sa nenajde tak budem musiet spojazdnit moj stary: linksys WRT54G v2.2, ale nie je nan novy firmware. najnovsie co som nsiel je tusim z konca roku 2006 a ma tam malo pramalo nastaveni a este ani neviem rozbehat internet cez neho a neviem preco
takze ak mozes skus mi ho pomoct rozbehat tiez ak sa vyznas
Space5800
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Space5800 »

Stále si nenapísal čo tam konrektne potrebuješ... Vyzerá to tak že nič, len sa v tom chceš hrabať
Master_Blaster
Medium Expert
Medium Expert

lol nie

- % intenzitu vysielania wifi signalu
- ak si doma vytvorim siet, nebude na heslo ale na MAC adresy pocitcov
- moznost uprednstnit 1 pc na ukor inych pc pri rychlosti netu (download) a pri delay (ping)
- moznost si urcit minima a maxima zatzenia linky na jednotlive procesy prave beziace napr ak budem mat zapnutu hru, tak nech polovica celkovehu toku (upstream,m dowbstream) ide tam bez ohladu na naroky ostatnych procesov
- clone ip a vselikale veci nech sa daju robit ak mam dynamicku ip - turbo 3 od t-comu
- menit sebe samemu MAC adresu navonok pohodlne

....

//autoeditácia príspevku (20 Máj 2011, 21:22)
stale potrebujem radu
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa jarda.j »

NET a predajca, ktorý sa tým živí. Ja mám roky jeden router a WI FI nepotrebujem. Radšej optiku a kabeláž UTP 5 s plnou rýchlostiou a bez nutnosti heslovania a kódovania, lebo WI FI má dosah aj mimo bytu. A netreba nikoho limitovať, všetci idú na doraz. :) Ale uznávam, že všetci na tom iba pracujeme a nemáme čas suplovať vývin routerov za výrobcov. Aj tak je to všetko na jedno brdo.
Napísať odpoveď