zajtra novy router do 50 eur
-
Master_Blaster
Medium Expert
zajtra novy router do 50 eur
ahoj
prosim poradte mi dobry router do 50 eur na domace pouzivanie, ale s co mozno najviac nastaveniami a profi softwarovymi vychytavkami vo vnutry routra. proste pre expertov nie som expert ale viem ze tie podrobne nastavenia vyuzijem. zalezi mi na tom
uvazujem na znackami: zyxel, d-link, linksys, belkin
dakujem pekne
prosim poradte mi dobry router do 50 eur na domace pouzivanie, ale s co mozno najviac nastaveniami a profi softwarovymi vychytavkami vo vnutry routra. proste pre expertov nie som expert ale viem ze tie podrobne nastavenia vyuzijem. zalezi mi na tom
uvazujem na znackami: zyxel, d-link, linksys, belkin
dakujem pekne
Re: zajtra novy router do 50 eur
Ale ved ak vies, ze potrebujes "profi softwarove vychytavky vo vnutry routra", tak urcite zaroven tusis, ze za 50 € si mozes kupit standardny router na domace pouzitie. Skus specifikovat blizsie tvoje poziadavky...
-
Master_Blaster
Medium Expert
dobre tak inakmacnet napísal:Ale ved ak vies, ze potrebujes "profi softwarove vychytavky vo vnutry routra", tak urcite zaroven tusis, ze za 50 € si mozes kupit standardny router na domace pouzitie. Skus specifikovat blizsie tvoje poziadavky...
do 50 eur naku spolahlivu svetovu znacku ( z tych hore vypisanych) ktory bude ma najlepsie vychytane tieto veci vo vnutry routra a pritom ten model nie je stary napr 2 roky
Zase si sa vyhol odpovedi.
Ake vychytavky mas na mysli? Ake standardy ma podporovat? Chces poradit, tak prosim napis presne, co potrebujes, pretoze ak ta zaujima len cena a znacka, tak potom mozes mat akykolvek router, ktory bude spolahlivo fungovat a nepotrebujes nic nastavovat.
-
Master_Blaster
Medium Expert
nechcem jednoduche a uzivatelske privetive prostrediemacnet napísal:Zase si sa vyhol odpovedi.Ake vychytavky mas na mysli? Ake standardy ma podporovat? Chces poradit, tak prosim napis presne, co potrebujes, pretoze ak ta zaujima len cena a znacka, tak potom mozes mat akykolvek router, ktory bude spolahlivo fungovat a nepotrebujes nic nastavovat.
chcem expertne
na kazdy volbu co mozno najviac moznosti
a nejake veci navyse ja neviem presne ale ak si vojdes do tych routrov tak to proste vidis ze maju vela kariet a kazda ma vela co nastavovat a pod
jediny problem je ze nepoznam nikoho kto ma tie routre aby som sa do nich isiel kuknut
preto pisem sem a dufam ze sa najde odbornik
ked sa nenajde tak budem musiet spojazdnit moj stary: linksys WRT54G v2.2, ale nie je nan novy firmware. najnovsie co som nsiel je tusim z konca roku 2006 a ma tam malo pramalo nastaveni a este ani neviem rozbehat internet cez neho a neviem preco
takze ak mozes skus mi ho pomoct rozbehat tiez ak sa vyznas
-
Space5800
Medium Professional
Stále si nenapísal čo tam konrektne potrebuješ... Vyzerá to tak že nič, len sa v tom chceš hrabať
-
Master_Blaster
Medium Expert
lol nie
- % intenzitu vysielania wifi signalu
- ak si doma vytvorim siet, nebude na heslo ale na MAC adresy pocitcov
- moznost uprednstnit 1 pc na ukor inych pc pri rychlosti netu (download) a pri delay (ping)
- moznost si urcit minima a maxima zatzenia linky na jednotlive procesy prave beziace napr ak budem mat zapnutu hru, tak nech polovica celkovehu toku (upstream,m dowbstream) ide tam bez ohladu na naroky ostatnych procesov
- clone ip a vselikale veci nech sa daju robit ak mam dynamicku ip - turbo 3 od t-comu
- menit sebe samemu MAC adresu navonok pohodlne
....
//autoeditácia príspevku (20 Máj 2011, 21:22)
stale potrebujem radu
- % intenzitu vysielania wifi signalu
- ak si doma vytvorim siet, nebude na heslo ale na MAC adresy pocitcov
- moznost uprednstnit 1 pc na ukor inych pc pri rychlosti netu (download) a pri delay (ping)
- moznost si urcit minima a maxima zatzenia linky na jednotlive procesy prave beziace napr ak budem mat zapnutu hru, tak nech polovica celkovehu toku (upstream,m dowbstream) ide tam bez ohladu na naroky ostatnych procesov
- clone ip a vselikale veci nech sa daju robit ak mam dynamicku ip - turbo 3 od t-comu
- menit sebe samemu MAC adresu navonok pohodlne
....
//autoeditácia príspevku (20 Máj 2011, 21:22)
stale potrebujem radu
NET a predajca, ktorý sa tým živí. Ja mám roky jeden router a WI FI nepotrebujem. Radšej optiku a kabeláž UTP 5 s plnou rýchlostiou a bez nutnosti heslovania a kódovania, lebo WI FI má dosah aj mimo bytu. A netreba nikoho limitovať, všetci idú na doraz.
Ale uznávam, že všetci na tom iba pracujeme a nemáme čas suplovať vývin routerov za výrobcov. Aj tak je to všetko na jedno brdo.