Dirt 3
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dirt 3
Nevravím, že ja to dokážem, vravím len to že hento ti dokáže každý Rally, D1GP, FormulaD a pod. jazdec. Mna len hnevá (neviem prečo) to, že ľudia si myslia, že to dokáže iba on na svete...
-
prask
Light Professional
ken block je tak akurat priemerny rally pilot, mozno ani to nie
nic extra nikdy nebol ani nebude.
jazdit ale samozrejme vie, inak by sa ani do WRC nedostal. ale ziadna spica to neni
a este utrzkovo k hre. vlastnim dirt jednotku aj dvojku, takze trojka je povinnost pre mna
ale je pravda ze by som skor prijal GRID 2 ak sa nieco take vobec chysta, hadam ano.
jazdit ale samozrejme vie, inak by sa ani do WRC nedostal. ale ziadna spica to neni
a este utrzkovo k hre. vlastnim dirt jednotku aj dvojku, takze trojka je povinnost pre mna
ale je pravda ze by som skor prijal GRID 2 ak sa nieco take vobec chysta, hadam ano.
kks, vyzerato brutalne
Ani to nevyzera tak Ego-vsky take nazltnute.
Sice Cm robi Arkado-simulatory. Ale je to asi naj firma umna co sa tyka zavodnych hier. Ak neratam rF a pod.
//autoeditácia príspevku (04 Feb 2011, 17:28)
24.5.2011 hura
BTW video je z trate Trailbazer cize preto je taka siroka, lebo tam bude viac aut, ale vyzera to uzasne.
A v tom druhom videu sranda ze Look at the idiot
[youtube]_YEX9fsRs3g[/youtube]
[youtube]im_ZKp1Vuy0[/youtube]
Sice Cm robi Arkado-simulatory. Ale je to asi naj firma umna co sa tyka zavodnych hier. Ak neratam rF a pod.
//autoeditácia príspevku (04 Feb 2011, 17:28)
24.5.2011 hura
BTW video je z trate Trailbazer cize preto je taka siroka, lebo tam bude viac aut, ale vyzera to uzasne.
A v tom druhom videu sranda ze Look at the idiot
[youtube]_YEX9fsRs3g[/youtube]
[youtube]im_ZKp1Vuy0[/youtube]
-
Thief211
Light Star
paráda, jasna kupa niet o com 
Codemasters vedia ako sa robia hry. Nie ako EA so Shiftom
Vyzera to nádherne, proste uzasna grafika, od posledneho videa sa pekne zlepsila, Ikazuje novu Kena Stage a jazdu v noci
Vyzera to nádherne, proste uzasna grafika, od posledneho videa sa pekne zlepsila, Ikazuje novu Kena Stage a jazdu v noci
Náhodou Shift je celkom dobrý, len ho treba vedieť hrať.
Vždy som sa tešil na hry od Codemaster a zatiaľ ma nesklamali (až na Operation Flashpoint), ale to je už o inom. Každopádne so Shiftom sa CMR séria nedá porovnávať. CMR je o inom, Shift o inom.
Tú ideálnu stopu tam dávať nemuseli, aj tak si ju v každej hre (okrem F1) vypínam, ale aj tak.
Vždy som sa tešil na hry od Codemaster a zatiaľ ma nesklamali (až na Operation Flashpoint), ale to je už o inom. Každopádne so Shiftom sa CMR séria nedá porovnávať. CMR je o inom, Shift o inom.
Tú ideálnu stopu tam dávať nemuseli, aj tak si ju v každej hre (okrem F1) vypínam, ale aj tak.
Stopa je pre tych co nehravaju zavody, Ja ju mam tiez vsade vypnutu, trate F1 poznam a v Dirte to myslim, ani netreba. Mne osobne sa shift nepaci, ani len na volante, je tam proste strasne zla fyzika, auta plavaju atd... Ale toto je ina tema.
Ja mám úplne opačný názor. Hrával som LFS, rFactor, Test Drive, Shift1, Grid. No keď som začal hrať Dirt 1 alebo 2, musel som to po chvíli vypnúť. Brzda, plyn, doprava, dolava. To je asi všetko. Aj ten najväčší amatér s klávesnicou dá trať s dobrým časom. Dirt 1 a 2 proste nie je Rally hra. Každý kto v reále šoféroval auto musí vidieť že proste fyzika nulová, 200 do zákruty, auto nevynáša žiadna sila... Mám rád keď v gride alebo Shifte "cítit" a vidieť že auto vyšlo na vyvýšenú krajnicu, alebo nejaký hrbol. V Dirte mi to pripadalo ako keby som šiel po perinke.
Dúfam že trojka bude o niečo lepšia a nie len reklama na Blocka a Monster Energy.
Dúfam že trojka bude o niečo lepšia a nie len reklama na Blocka a Monster Energy.
To máš pravdu. DiRT je čistá arkáda.
-
DeJF
Addict
Arkáda nearkáda ľúbi sa mi to viac ako Shift a podobné hry ,proste viac mi sadne tento štýl .
.btw Ken Block : Arcade Racing 3
.btw Ken Block : Arcade Racing 3
Sak jasne ze je to Arkada, BTW GRID a DiRT je ten isty Engine
samozrejme upraveny. Sak takuto hru treba. Nadherna grafika a vecer na uvolnenie. Na jazdenie mam rFactor. A nie Shift, kde ma chytaju nervi, len ked to zapnem ne este ked mam jazdit
-
Thief211
Light Star
ach ten region
nenasiel by sa niekto kto by mi pomohol ako kupit Dirt 3 cez steam? ked to neni podporovane na slovensku, ako to kupit? alebo kto pozna nejakeho dobreho amika co by mi to kupil a mohol by som mu verit
-
JeffHardyy
Light Professional
no,Xkáči už môžu pariť 
-
DeJF
Addict
KONEČNE.
Už sťahujem, potom dačo k tomu napíšem keď zahrám.
//Tak nič nebude, keby mojmu pc totalne ne*ebe, a nemal by som len posledne DVD a clone cd by nezahlásil OOOOOOOOOOOOOOH NOOOOOOOOOOOOOOOOO tak by som sa už teraz hral.. Takto to vyzerá až na budúci týždeň
Už sťahujem, potom dačo k tomu napíšem keď zahrám.
//Tak nič nebude, keby mojmu pc totalne ne*ebe, a nemal by som len posledne DVD a clone cd by nezahlásil OOOOOOOOOOOOOOH NOOOOOOOOOOOOOOOOO tak by som sa už teraz hral.. Takto to vyzerá až na budúci týždeň
Napíš napíš, my si ešte 3 dni počkáme ak dobre vidím. Neskutočne sa teším. Snáď mi to komp potiahne, ak nie tak si budem musieť kúpiť už nejaké to auto a spraviť si dirt v reále... 
Tak Konzolisti zase v predstihu, ostatny musíme čakať, ale páčia sa mi detaily v hre. Napr, auto išlo do vzduchu a vodič dal ruky dole z volantu. Alebo opadávajúci sneh zo stromov.
0.53 ruky a 3.28 napravo sneh.
0.53 ruky a 3.28 napravo sneh.
ja to hrám zajtra, dnes sa mi to už nechce napaľovať, no hrozne sa nato teším
-
DAMON88
Professional
na lamkach sa objavilo niečo na PC ťaha to niekto so schopnym netom ? 
//autoeditácia príspevku (21 Máj 2011, 11:05)
ina ktym rukam dole z volantu nechapem ? akože no hander ?
alebo načo to je dobre nechapem vobec
//autoeditácia príspevku (21 Máj 2011, 11:05)
ina ktym rukam dole z volantu nechapem ? akože no hander ?
Za 2.5h to mám stiahnuté, dám vedieť či je to fake alebo nie.
Inak tie ruky sa ani mne nezdajú. Práve naopak, keď človek vidí, že ide naraziť, tak sa chytí hocičoho, najlepšie je pevne uchopiť volant a nie z neho dávať ruky preč.
Inak tie ruky sa ani mne nezdajú. Práve naopak, keď človek vidí, že ide naraziť, tak sa chytí hocičoho, najlepšie je pevne uchopiť volant a nie z neho dávať ruky preč.