The Witcher 2: Assassins Of Kings
Re: The Witcher 2: Assassins Of Kings
Mne sá tiež tá náročnosť veľmi pozdáva. Konečne je to ozaj výzva, treba veľa taktizovať, uskakovať koľko sa len dá, kombinovať znamenia alebo trebárs vrhať dýky. A pustiť si k telu hocijakého nepriateľa, hoc aj utopenca, ktorých som v jednotke kántril po tuctoch, je samovražedný čin. Ozaj sa nemôžem dočkať, keď budem mať po skúškovom a pustím si to na najvyššej obtiažnosti
Ešte mohli tie boje trochu okoreniť rôznymi perličkami, aké Geralt používal v knihe (napr. chrstnúť nepriateľovi do očí prach pomocou aardu a podobne) a bolo by to dokonalé 
-
lekoklatik
VIP
Je tu niekto komu sa prvý diel vyslovene nepáčil (nudný, zdĺhavý, škaredý, trápne boje, priblblé texty etc (aspoŇ zo začiatku na tej pevnosti, potom to bolo ako tak k svetu) a druhý diel sa mu páči?
Vyzerá to fakt fajn, ale bojím sa že to bude rovnaká kktina ako prvý diel, len v lepšom šate, keď už mám za to vyhodiť dukáty.
Vyzerá to fakt fajn, ale bojím sa že to bude rovnaká kktina ako prvý diel, len v lepšom šate, keď už mám za to vyhodiť dukáty.
Nudny, zdlhavy, skaredy, trapne boja, priblble texty nie ale ten tutorial hrad + barghesti to bolo take slabsie. Jak sa dostanes do wyzimy tak tam zacina poriadne naberat obratky. Graficky skaredy sa ti moze zdat teraz ale vtedy kedy to vyslo to bolo super no doba ide dopredu takze dnes uz sa ti to moze zdat slabsie ale su aj rozne hi - res packy a bludy a neviem co vsetko. Boje su najlepsie len na najtazsiej obtiaznosti kde musis pit elixiri a nevidis mecik blikajuci takze musis vediet kedy kliknut ale ked porovnavam narocnost s dvojkou tak jednotka je ovela lahsia(aj na najtazsiej obtiaznosti ked sa naucis ovladanie). No ked som to hral 1-4x tak sa mi to zdalo miestami tazke. Texty su dobre len cesky dabing v jednicke bol do steny taky onicom. Dvojka je uzasna, urcite sa oplati.
Ja som na tom podobne, len mna uz odradila ta pevnost.lekoklatik napísal:Je tu niekto komu sa prvý diel vyslovene nepáčil (nudný, zdĺhavý, škaredý, trápne boje, priblblé texty etc (aspoŇ zo začiatku na tej pevnosti, potom to bolo ako tak k svetu) a druhý diel sa mu páči?
-
Michaelo105
Light Professional
Čaute, dnes som bol v Tescu a tam bol Witcher 2 a dole v rohu písané, že je to CZ verzia. - je to možné? keď som niekde čítal, že dabing sa neplánuje?, alebo to sú iba titulky?
Aký je rozdiel keď je od cd projektu napísané cz verzia a komplet cz verzia?
Aký je rozdiel keď je od cd projektu napísané cz verzia a komplet cz verzia?
-
JeffHardyy
Light Professional
Kompletnú verziu máš aj s dabingom a podobne...witcher 2 je len s titulkami českými
tiež som to pozeral. v tescu to maju v akcii tusim ale za 38 eur a je tam pisane profesionalna cz verzia, to iste bolo pisane aj na jednotke a jednotka dabing mala, dvojka nema, ma iba title
Neviete nahodou kolko to ma kapitol ? Lebo len dufam ze to nieje nejake kratke, to by som sa teda vazne nasral. Nikde som nic necital kolko by asi malo byt.
Neviete či sa dá ako v 1 meniť pohľad na zaklínača ? Inak dobrá hra nechytilo ma to ešte ako jednotka zatiaľ zdá sa mi, že tu vsadili na grafiku a príbeh a na hratelnosť sa vykašlali ale hádam si zvyknem.
CZ dabing nieje. Už sa to hovorilo a vedelo dávno takže zbytočne špekulujete a dufate.
mirom: tuším prolog, 3 akty a epilog. A tiež vyvojari vo videach hovorili že to bude kratšie ako jednotka. Ked budeš robit len main questy a preskakovať dabingy, videa a vsetko tak to prejdes rychlo. Ak budeš robit aj vedlajsie questy a "hrať" hru tak ti to bude trvať dlho.
mirom: tuším prolog, 3 akty a epilog. A tiež vyvojari vo videach hovorili že to bude kratšie ako jednotka. Ked budeš robit len main questy a preskakovať dabingy, videa a vsetko tak to prejdes rychlo. Ak budeš robit aj vedlajsie questy a "hrať" hru tak ti to bude trvať dlho.
ako ste prešli ten suboj s Lethom v 1. kapitole lebo už som z toho zufali nemožem ho poraziť
-
IamMartinQo
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ja zas nemôžem prejsť Kajrana, vždy mu odseknem všetky chápadlá, a keď už sa mu toho chápadla držím mám klikaať ľavé, klikám ako blázon a nie a nie ho dosekať, čo som kukal na youtube gameplay, tak tam on potom zhodil most, ale mňa on zhodí z toho chápadla dole a žiadny most sa nezrúti..Kokos vypadá to tak ľahko a predsa...
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Uzasna hra, nemam na to slov, jedine co sa ragujem je velka obtiaznost pri viacerych protivnikoch....optimalizacia super, na mojej sunke (E6400 @ 2.9, 4gb ram a 4850 512 mb) mi to ide na high hratelne, len tiene mam na low a este nejaky AA...inak urcite to hadam zoptimalizuju patchmi
Akurat som zacal hrat jednotku, tak si pekne pockam kym vyjde Enhanced edicia dvojky a kupujem 
Nevedel by mi niekto napisat zhrnutie deja z jednotky? Alebo nejaky link na zhrnutie v slovencine/cestine?
IamMartinQo -
Rexxar -
z3t - ak si nehral jednotku a ani nečítal ságu, ťažko ťa nejako uviesť do deja.
// Guczmann - pravda, schované
Spoiler
pri Kajranovi mu potom treba v pravý čas naskočiť na chápadlo, následne sekať a potom stihnúť včas zoskočiť dole (hra stále ukazuje kedy čo). Potom už len stačí vybehnúť k hlave po zbúranom moste a medzitým sa vyhýbať chápadlám.
Spoiler
Letho je dosť tvrdý oriešok, mne sa veľmi osvedčilo znamenie Yrden, neustále som ho chytal do pasce a keď sa chytil a nemal na sebe ochranu, priskočil som k nemu a sekal o dušu rýchlym štýlom. Na asi tridsiaty pokus sa to podarilo.
z3t - ak si nehral jednotku a ani nečítal ságu, ťažko ťa nejako uviesť do deja.
// Guczmann - pravda, schované
Dobre už to asi mám pred tým Kayrenom treba spraviť ostatné questy.
Muffi mohol si to schovat do spoileru
Dnes som skončil druhú kapitolu. Pre mňa jednoznačne najlepšia hra na PC akú som hral. Najviac ma berie tá grafika
Potreboval by som help,
Dnes som skončil druhú kapitolu. Pre mňa jednoznačne najlepšia hra na PC akú som hral. Najviac ma berie tá grafika
Potreboval by som help,
Spoiler
som na začiatku tretej kapitoly, v jednej pivnici je truhla a na stenách a zemi nakreslené 4 horiace runy, ktoré treba v určitom poradí zhasnúť, no ani za svet som neprišiel na postup 
hru som nehral, ale tu máš link na video návod
Keď to nebude v tom prvom videu, tak potom prepíš na koniec "part2" a tak ďalej kým to nenajdeš
Keď to nebude v tom prvom videu, tak potom prepíš na koniec "part2" a tak ďalej kým to nenajdeš
Laster tvoje video ukazuje gameplay z prológu, ja píšem o probléme v tretej kapitole 
Tak dnes hra prejdena na medium obtiaznost, s plnenim väcsiny vedlajsich Q.
Tak dnes hra prejdena na medium obtiaznost, s plnenim väcsiny vedlajsich Q.
Spoiler
Jedine co sa mi nepacilo ze tretia kapitola je vazne kratka a ani netusite ze uz sa blizi epilog, ktory je fakt na 10min 
Kazdopadne hra velmi naznacuje, ze by malo byt pokracovanie
Kazdopadne hra velmi naznacuje, ze by malo byt pokracovanie