Pripomienky ku KARME
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pripomienky ku KARME
a ako vieš, že je to za ten zmazaný príspevok keď sa naň nedostaneš lebo je zmazaný?
-
Scorpion90
King
Pravdepodobne tam bolo napisane: "Zvolená téma neexistuje" pri kliknuti na sipku (odkaz), takze mu to doslo
-
audiotrack
VIP
to bolo možné za predpokladu, že mu bol zmazaný iba jeden jediný príspevok. Pri dvoch a viacerých už nemôže vedieť za ktorý to bolo, a teda je možné (a vysoko pravdepodobné) že karmu dostal skôr ako bol príspevok zmazaný
ked sme vcera hrali proti rusom som omylom poslal prispevok do inej temy (ked dali nasi 3 gol:) ... ked som sa po par minutach uvedomil, tak som svoj vlastny prispevok zmazal
.
o hodinku neskor mi dosla sprava o karme a link, ktory odkazuje na hodnoteny prispevok (lenze ten tam uz nebol). v tej teme uz iny prispevok nemam
nestazujem sa, len ma to zaujalo
leko: proslo mi toto: Komentár bol zanechaný pre tento príspevok: viewtopic.php?f=41&t=157732&p=1643476#p1643476
to ma presmerovalo na temu: http://www.hojko.com/topic157732.html#p1643476 (tam som prispevok povodne mal ale obratom som ho zmazal)
// teraz som si vsimol, ze zmizla moznost odstranit vlastny prispevok (zmizla ikona: "popolnica", vedla ikony "stop")
.
o hodinku neskor mi dosla sprava o karme a link, ktory odkazuje na hodnoteny prispevok (lenze ten tam uz nebol). v tej teme uz iny prispevok nemam
nestazujem sa, len ma to zaujalo
leko: proslo mi toto: Komentár bol zanechaný pre tento príspevok: viewtopic.php?f=41&t=157732&p=1643476#p1643476
to ma presmerovalo na temu: http://www.hojko.com/topic157732.html#p1643476 (tam som prispevok povodne mal ale obratom som ho zmazal)
// teraz som si vsimol, ze zmizla moznost odstranit vlastny prispevok (zmizla ikona: "popolnica", vedla ikony "stop")
-
lekoklatik
VIP
V akej téme? Ty nezistíš za aký príspevok, v akej téme ani sekcii si dostal karmu keď je ten príspevok zmazaný.
Nedostaneš sa ďalej ako sem (príloha)
//autoeditácia príspevku (04 Máj 2011, 22:16)
Lumir. Povoľ si prosím ťa komentáre ku karme pre všetkých, som hrozne zvedavý o čom točíš.
Tie dva linky čo si postol sú na celkovú tému, nie na určitý príspevok.
Tlačidlo pri karme odkazuje na určitý príspevok.
Ikona koša a možnosť zmazať tvoj príspevok je len dovtedy,
kým je tvoj príspevok posledný. Akonáhle napíše príspevok niekto iný,
čiže nový príspevok, už nemáš možnosť svôj príspevok zmazať, jedine editovať.
Keď chceš mazať svoje príspevky, pri napísaní si to po sebe prečítaj a až potom odošli,
prípadne zmaž, aby si sa vyhol takýmto zvláštnym situáciám a aby si už prestal vyplakávať
za negatívnu karmu.
Lumir. Povoľ si prosím ťa komentáre ku karme pre všetkých, som hrozne zvedavý o čom točíš.
Ikona koša a možnosť zmazať tvoj príspevok je len dovtedy,
kým je tvoj príspevok posledný. Akonáhle napíše príspevok niekto iný,
čiže nový príspevok, už nemáš možnosť svôj príspevok zmazať, jedine editovať.
Keď chceš mazať svoje príspevky, pri napísaní si to po sebe prečítaj a až potom odošli,
prípadne zmaž, aby si sa vyhol takýmto zvláštnym situáciám a aby si už prestal vyplakávať
za negatívnu karmu.
ach boze... ok uz to neriesim
.
ale na kazdu otazku zautocit slovkom "vyplakavanie" je celkom ubohe:)
.
ale na kazdu otazku zautocit slovkom "vyplakavanie" je celkom ubohe:)
-
lekoklatik
VIP
V tejto téme máš 3 príspevky a 2 sú o tom, že ťa serie negatívna karma.
Že sa niekto nepodpisuje, že si dostal za zmazaný príspevok. Keď je ti to jedno,
prečo sem píšeš po prijatí negatívnej karmy?
Že sa niekto nepodpisuje, že si dostal za zmazaný príspevok. Keď je ti to jedno,
prečo sem píšeš po prijatí negatívnej karmy?
ocividne nechapes precitanemu textu. chcem podpisovanie pod kazdu karmu (negativnu aj pozitivnu); ani v jednom prispevku nie je spomenuta negat. karma
.
hlavne ze si si kopol
//silmer - ak by to tak bolo, tak je na tejto teme lock
.
hlavne ze si si kopol
//silmer - ak by to tak bolo, tak je na tejto teme lock
-
Silmer
Darca
hlavne , ze sa to tu uz rozoberalo aspon 20 krat v tejto 108 stranovej teme, nie ze by si si precital aspon poslednych 10 stran....vsakze?
uz sa tu rozoberalo asi vsetko co sa da o karme rozoberat...ale stale sa najdu ludia ktori sem pridu a pytaju sa na uz zodpovedane otazky.
//lumir: na tejto teme ale praveze je kazdu chvilu lock
, a mohlo by sa to locknut aj teraz
uz sa tu rozoberalo asi vsetko co sa da o karme rozoberat...ale stale sa najdu ludia ktori sem pridu a pytaju sa na uz zodpovedane otazky.
//lumir: na tejto teme ale praveze je kazdu chvilu lock
lumir: si tu 2 mesiace aj s cestou, tato tema sa pravidelne zamyka akonahle vyplakavanie ci uz jedinca alebo skupiny jedincov prekroci unosnu mieru... co keby si najprv zacal sledovat co sa okolo teba deje a az potom zacal davat rozumy?
Aha, ty chces. No to je fajn, ze ty chces.
Nic take sa zatial nechysta. Rozoberalo sa to tu x-krat, takze pohladaj si dovody, ze preco.
Nebudeme to tu opakovat v pravidelnych 4 tyzdnovych intervaloch.
Snad ti toto vyjadrenie bude stacit a nebudes mat ziadne zbytocne otazky ani "chcenia".
Nic take sa zatial nechysta. Rozoberalo sa to tu x-krat, takze pohladaj si dovody, ze preco.
Nebudeme to tu opakovat v pravidelnych 4 tyzdnovych intervaloch.
Snad ti toto vyjadrenie bude stacit a nebudes mat ziadne zbytocne otazky ani "chcenia".
-
Fabo
Hardcore addict
Leko tlacidlo pri karme sice vedie na postNNNNNNNN.html, ale do sprav chodi link na viewtopic.php s parametrami f,t aj p. Takze ano, da sa dostat do danej temy a z toho sa da pripadne odvodit za ktory prispevok letela karma.lekoklatik napísal:V akej téme? Ty nezistíš za aký príspevok, v akej téme ani sekcii si dostal karmu keď je ten príspevok zmazaný.
Lumir: Spominas 14:00 a 15:00, neviem ci to je takto na hodinu presne aj ten tvoj pripad, ale nenapadlo ta, ci to nie je ten isty cas, len pomiesane pasma? Ze ti niekto stihol dat karmu tesne pred zmazanim?
hej, nejako dlho som nedostal k-.... čo dostal moosha karmaban?? 
// ale ********* ... to už nebude sranda
// ale ********* ... to už nebude sranda
-
audiotrack
VIP
dostal
-
moosha
Darca
Veru tak 
-
P3Bo
Guru wannabe
Už sa to tu pár asi dávnejšie navrhovalo(asi som to dokonca bol aj ja) ešte v časoch keď sa pridávala nová "kocka"
Nebolo by do budúcnosti jednoduchšie založiť karmový systém na nasledujúcom princípe (čísla sú len teoretické )
prvý až desiaty užívateľ s najvyššou karmou - všetky štvorčeky
11-100 - o jeden štvorček menej ...atď. atď.
Jedná sa v podstate o karma rebríček aký tu kedysi bol zavedený. Kvôli niektorým exotom by teda bolo vhodné aby sa zakázalo buď úplne zobrazovanie číselnej hodnoty karmy alebo dovoliť len pozerať si tú svoju. Aby nenastala situácia, že si niektorý začnú strhávať karmu len aby sa predbehli.
Výhodu vidím v tom, že takéto hodnotenie by sa mohlo do nekonečna "nafukovať" a nemuselo by sa doň už zasahovať.
Nevýhodou je určite pravdepodobne nemalá investícia času programátora oproti "jednoduchému" periodickému pridávaniu jedného políčka.
//audio: a mňa na chvíľu napadlo že som geniálny
Ale ďakujem za odpoveď.
Nebolo by do budúcnosti jednoduchšie založiť karmový systém na nasledujúcom princípe (čísla sú len teoretické )
prvý až desiaty užívateľ s najvyššou karmou - všetky štvorčeky
11-100 - o jeden štvorček menej ...atď. atď.
Jedná sa v podstate o karma rebríček aký tu kedysi bol zavedený. Kvôli niektorým exotom by teda bolo vhodné aby sa zakázalo buď úplne zobrazovanie číselnej hodnoty karmy alebo dovoliť len pozerať si tú svoju. Aby nenastala situácia, že si niektorý začnú strhávať karmu len aby sa predbehli.
Výhodu vidím v tom, že takéto hodnotenie by sa mohlo do nekonečna "nafukovať" a nemuselo by sa doň už zasahovať.
Nevýhodou je určite pravdepodobne nemalá investícia času programátora oproti "jednoduchému" periodickému pridávaniu jedného políčka.
//audio: a mňa na chvíľu napadlo že som geniálny
-
audiotrack
VIP
políčka sa nepridávajú už dlho, prehodnocujú sa hranice pre jednotlivé políčka a to presne spôsobom aký si napísal. Vylistujú sa hodnoty kariem, rozdelí sa to na percentá, a vypočítajú nové hranice. Naposledy sa táto zmena robila tuším niekedy v januári. Keď bude veľa ľudí s plnou, tak príde ďalšie prepočítanie
-
Fabo
Hardcore addict
AFAIK stvorceky su zavisle na pomere karmy daneho usera a usera s max. karmou, ci uz + alebo -
-
Runes
Addict
neviem ci to tu bolo ale co takto prihodit ku karme take policko ze podpisat, lebo v karme obcas zvyknu byt prispevky a user sa podpise a potom ho musim hladat, proste dojde mi karma ze bla bla bla //fero_taraba a proste by som len klikol na ten knoflik a rovno by mi to nahodilo sukromnu spravu smerovanu naneho.
proste funkcne len za predpokladu ze autor karmi dobrovolne pricvakne ku komentu svoju "vizitku" prave som sa zaobudil tak ak to nema hlavu a patu tak prepisem neskor
proste funkcne len za predpokladu ze autor karmi dobrovolne pricvakne ku komentu svoju "vizitku" prave som sa zaobudil tak ak to nema hlavu a patu tak prepisem neskor
-
lekoklatik
VIP
Zbytočná práca pre audia... Keď sa zobudíš, premysli si to a uvidíš že nejaký check box pri karme je fakt "navyše", si myslím.