Ake slnecne okuliare?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Filipito
Darca
Darca

Re: Ake slnecne okuliare?

Príspevok od používateľa Filipito »

súhlasim, boom to určite je, stačí sa pozrieť na celebrity (dosť amerických rapperov ich nosí napr Lil Wayne) alebo hercov, dosť ich preslávil aj Tom Cruise http://taraci.com/wp-content/uploads/20 ... zzzzzz.jpg

číre skla myslíš niečo takéto? http://images.fashionxchange.multiply.c ... =121374474
Ak také tak to s tebou súhlasim tie sú strašné
pinco
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pinco »

jj Filipito, presne také som mal na mysli. Otras, fuj :smt096
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Najhorsie je, ze to nie je len miestna moda, tieto blbosti teraz maju v svojich kolekciach Gucci, Prada... takze tak ako mala kazda druha minuly rok model "mucha" tak teraz bude toto... :/

a asi jedina zena co jej to pristane je ta Audrey Hepburn z ranajok u tiffaniho.
Filipito
Darca
Darca

Ake slnecne okuliare?

Príspevok od používateľa Filipito »

Vies hodit fotku kde v nich je?
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

tie wayfarery ma teraz fakt skoro každý/á, mne sa nikdy nepáčili, ale ani som ich nikdy neskúšal na druhú stranu, tak neviem, či by mi sedeli...čo sa aviatorov týka, tie sa mi páčia strašne dlho, ostatne, ako mnohé ďalšie raybany, no rovno poviem, že na ne nemám, tak som si teraz nedávno kupil "napodobeninu" za pár E
El Magnifique
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa El Magnifique »

Zháňam kvalitné okuliare s polarizačným filtrom, ale keďže som sa nikdy o okuliare nezaujímal, nemám ani šajnu koľko by mohli stáť.

Chcem aj aby dobre vyzerali a hlavne aby tam ten filter naozaj bol. Myslíte si že takéto niečo ten filter naozaj má ?

Viac ako 40€ by som za ne nechcel dávať, hlavne preto že okuliare ľahko stratím / zničím (a samozrejme preto, lebo na to nemám :) ).

Dočítal som sa zatiaľ, že za to stoje Ray-bany, Polaroidy a Oakley. Ray-banov je na trhu asi viac fejkov ako originálov, čiže tie kupovať nechcem. Polaroidy a Oakley dostanem za 40€ ? Kde ?

Oplatí sa chodiť kvôli okuliarom do Parndorfu ?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

je mozne na taketo dioptricke http://www.eyeweartown.com/Pics/48/1011T4111.jpg kupit ten klip so slnecnymi okuliarmi?
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Na Wayfarery nadavaju vsetci komu nepristanu :lol: (aj ja)
pinco
Darca
Darca

El Magnifique, v tvojom prípade by som sa nebál siahnuť po značke Revex. Sú to lacnejšie okuliare tak do 30,- € a majú polarizačný filter. Hlavne ak máš tendeciu ľahko strácať okuliare, je zbytočné pre teba investovať do drahých. Predávajú ich aj v tescách alebo hypernovách. Majú dosť veľkú škálu modelov, od kovových cez plastové, športové. Osobne mám jedny a mám ich už druhý rok.
El Magnifique
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa El Magnifique »

Díky pinco. A čo si myslíš o tých čo som dával link ? Nepoznáš ten obchod ?

//autoeditácia príspevku (24 Máj 2011, 17:30)
Nemá niekto nejaké tipy kde by som mohol ešte v BA kúpiť okuliare s polarizačným filtrom do 40€ ?
pinco
Darca
Darca

Ozzie? Podľa mňa niečo podobné ako tie Revex. Cena je podobná, ale ako som pozeral pár modelov, tak mne sa veľmi nepáčili. Revex je u mňa odskúšaná značka, takže nič viac ti k tomu neviem napísať. Nemám s nimi a ani s tým e-shopom žiadnu skúsenosť.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

El Magnifique

skus v Hudy sporte na Obchodnej, ja som tam kupoval od firmy Exit 1 a stali okolo 30€ a spokojnost. Mam aj Pal Zileri, ale tie boli niekolko nasobne drahsie, aj ked pravdupovediac radsej nosim tie Exity..
rockonhustla
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa rockonhustla »

Neviete niekto kde sa daju kupit na Slovensku alebo v Cesku Armani Exchange okuliare?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

rockonhustla: V Bratislave v Auparku je na dvoch podlaziach obchod s luxusnymi znackovymi vecami, takze by som sa pozrel tam, tam predavaju oblecenie Armani, Hugo Boss, Gant, Diesel, a pod., takze si myslim, ze tam by mohli mat, obchod sa vola P&C (Peek and...). Nedaleko v Rakusku mas v Parndorfe Armani obchod, dalej potom v Salzburgu tiez.
rockonhustla
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa rockonhustla »

hojko napísal:rockonhustla: V Bratislave v Auparku je na dvoch podlaziach obchod s luxusnymi znackovymi vecami, takze by som sa pozrel tam, tam predavaju oblecenie Armani, Hugo Boss, Gant, Diesel, a pod., takze si myslim, ze tam by mohli mat, obchod sa vola P&C (Peek and...). Nedaleko v Rakusku mas v Parndorfe Armani obchod, dalej potom v Salzburgu tiez.
Diky nad Parndorfom som rozmyslal, videl som na ich stranke ze tam otvorili novy obchod Armani, asi tam pojdem cez leto tak dufam ze tam budu mat aj dobry vyber.
dado11
Amateur
Amateur

Slnecne okuliare

Príspevok od používateľa dado11 »

Ahojky vospolok, chcel by som sa kúpiť slnecne okuliare, do teraz mi na tom nezáležalo ale teraz by som si chcel kúpiť nejaké čo mi budú vyhovovať, chcel by som niečo čo má aj značku teda nie niečo od číňana alebo lacné šunky na kúpalisku, nehovorím že tam nie sú aj dobré, veď česť výnimkám, no a veľmi sa v tomto nevyznám pozeral som čo by mali splňať, a hcel by som slnecne okluliare ktoré budú splňať tieto podmienky:
1. UV 100% prípadne UV 400
2. Kategórie 2-4 teda ja ich budem využívať na turistiku ale takú bežnú nie veľmi vysoké túry napr. do takých 1000m.n.m. viac určite nie, takže potrebujem na bežné použitie keď idem cez mesto a riadne praží, v záhrade. pri kúpalisku, v lese, či na túre, alebo výlete či prechádzke.
3. Farbu by mali mať najlepšie čiernu ale poprípade aj sivú.
4. A mali by mať nejakú tú antireflexná vrstva
5. Rám by som skôr prijal plastový a možno niekde aj pogumované, rám by som prijal červeno - čierne ale nieje to podstatné.
6. Pánske, najlepšie nejaké čo vyzerajú tak športovo.

Chcem by som sa teda spýtať či neviete o presne nejakých slnečných okuliaroch ktoré by splnuli 1-6 bodov čo by mali obsahovať, tak mi prosím môžete napísať link alebo presný model ale ak viete o okuliaroch ktoré by neboli značkové ale by toto všetko splnalo tak aj o týchto prosím dať vedieť. Ja bežne nosím dioptrické okuliare na diaľku tak by som hcel aby mi nejak veľmi nepoškodzovali zrak, samozrejem nechcem vešmi veľa investovať, nejak do 20 eur, lepšie pod.

Ďakujem. :D
wladas
Redeemer
Redeemer

Re: Slnecne okuliare

Príspevok od používateľa wladas »

za 20€ kupis tie od cinanov, sice predrazene ale nic ine za to nekupis (daju sa kupit aj za 3€)
ked chces daco na urovni tak treba setrit
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Mám slnečné okuliare podobný týmto http://www.polaroideyewear.com/sunglass ... &gender=61. Mám ich už 8 rokov a doteraz pekne držia pokope. Žiadne praskliny na ráme alebo škrabance na sklách. Jediný ich problém je ten, že na vnútornej strane nožičiek sa už nejakú dobu šúpe lak. Ale to je pochopiteľné na to, že ich vlastním už nejaký ten rok a používam ich veľmi často, keď som v aute. V tej dobe som ich kupoval v Nemecku za niečo vyše 120€. Kúpu neľutujem, nakoľko som s nimi maximálne spokojný. Za 20€ nekúpiš nič kvalitné.
dado11
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa dado11 »

Tak ja by som hcem aby splnali tie moje podmienky. :), je to možné zohnať, lebo obyčajne u číňana je na okuliaroch tak iba ceduľka s cenou a nikto mi tam nevie povedať či tie moje podmienky splnaju.
Napísať odpoveď