Tak to asi prespim, som zvedavy na ten sok ked sa rano zobudim a svet nikdeBX napísal:javatar o šiestej večer v EDT, takže u nás okolo polnoci? (dobre počítam?)
Ďalší "koniec" sveta
-
javatar
Hardcore addict
Re: Ďalší "koniec" sveta
to znamena ze na Retroparty mi budu nalievat zadarmo, alebo aj tak po polnoci uz nebude ani alkoholu ani zakaznikov? 
zatvarat takychto starych pomatenych hlupakov je malo !
nikto mu nezazlieva ze je fanatik a snazi sa vycitat z biblie nemozne zavery ale preco to kua dr*e do eteru ? takychto idiotov uz tu bolo
zrejme nevie co s peniazmi a na dnes zistil ze bude zopar zemetraseni tak ako nahle to ma niecom podlozene, zacne davat do sveta taketo bludy!
jedna vec je natom vsak najlepsia... svorne vsetci tvrdia ze koniec nikto nepozna, a ludia budu prekvapeni prichodom konca sveta a hned za tym napise presny datum a cas pohromy !
....btw...zachvilu je 18:00 to aby som sa pomalicky uz nachystal...tak sa teda vsetci majte!
nikto mu nezazlieva ze je fanatik a snazi sa vycitat z biblie nemozne zavery ale preco to kua dr*e do eteru ? takychto idiotov uz tu bolo
zrejme nevie co s peniazmi a na dnes zistil ze bude zopar zemetraseni tak ako nahle to ma niecom podlozene, zacne davat do sveta taketo bludy!
jedna vec je natom vsak najlepsia... svorne vsetci tvrdia ze koniec nikto nepozna, a ludia budu prekvapeni prichodom konca sveta a hned za tym napise presny datum a cas pohromy !
....btw...zachvilu je 18:00 to aby som sa pomalicky uz nachystal...tak sa teda vsetci majte!
-
adr0z
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Už sa to blíži , podla mna to bolo tak , zistili že v sobotu večer bude búrka , tak z toho spravili koniec sveta , teraz všetci dosratý z búrky , že je koniec sveta :X
presne...ludia ktori to monitorujú zistili ze bude zemetrasenie na vikend alebo burka tak nam to trošku prikrášlili
-
adr0z
Zablokovaný
Je tu niekto ? 
halooooo, pocujete maaa?
O šiestej ale v EDT! Ešte si pár hodín užite.
-
vrtulnik
Medium Professional
To akože ani dirt 3 si už nezahrám??? 
-
adox
Light Professional
Tak úž bol ten koiec sveta alebo tá 18:00ta hodina bola pre iné časové pásmo ? 
//pre
KÁRA písalo sa že to niekde inde vyhlásili ten koniec sveta ako na slovensku, takže ak sa vyhlasilo v inom časovom pásme, že bude o 18tej, tak tu bude asi o inom čase nemyslíš ?....pochopil ?
//No vidíš dá sa to aj takto
//pre
//No vidíš dá sa to aj takto
-
qwerty-xyz
Slovensko je 30 rokov pozadu vo vsetkom, cize my mame este casu a casu . . .adox napísal:Tak úž bol ten koiec sveta alebo tá 18:00ta hodina bola pre iné časové pásmo ?
-
krankenwagen
Professional
http://www.topky.sk/cl/13/1275998/Konie ... isice-ludi
Dovolim si citovat: "Taká možnosť, že by sa to teraz nestalo, neexistuje," hovoril Camping v piatok.
Dovolim si citovat: "Taká možnosť, že by sa to teraz nestalo, neexistuje," hovoril Camping v piatok.
Stary senila s prognozou konca sveta je na webstrankach celeho sveta a ten kto by si to mozno za nieco aj zasluzil je naveky neznamy
toto je svet toto
adox: Pozdravujem. Ja som pochopil a ty? 
http://www.hojko.com/post1653708.html#p1653708
(27. sekunda)
http://www.hojko.com/post1653708.html#p1653708
(27. sekunda)
-
audiotrack
VIP
server australia.gov sa nenašielBX napísal:O šiestej ale v EDT! Ešte si pár hodín užite.
mne to ide, asi mam este zimny cas 
Audiotrack, aspoň pri tom súdnom dni sa neponáhľaj! Sadni si a relaxuj. Furt sa len ponáhľaš 
-
qwerty-xyz
dedo by mal navstivit bohnice, .... urcite by tam pre nho mali kazajku a vozicek . . . 
-
Slovensko 2002
Light Expert
Nic sa nestalo 
-
master23
Light Professional
zisti si to poriadne. 6pm lokalneho casu, teda pre kazde casove pasmo, nie EDT. takze to bolo uz iste ked sme sa rano zobudili, pretoze 6pm uz bolo niekde na V-pologuli, napr. NZ, Australia a nic sa tam nestalo.BX napísal:O šiestej ale v EDT! Ešte si pár hodín užite.
Na Novom Zélande je krátko po šiestej a koniec sveta neprišiel. Tak znie odkaz istého Novozélanďana, ktorý zverejnil na internetovej sieti Twitter. Padla tak teória o konci sveta, ktorý mal nastať o šiestej hodine večernej najskôr v Austrálii a na Novom Zélande a postupne sa posúvať podľa časových pásiem.