Nokia N900
Nokia N900
chcel by som si kupit N900-uku z tadeto http://www.xmob.sk/k_5-Mobilne-telefony ... N900-Black alebo http://www.enokia.sk/nokia-n900-black.html ale neviem ci je to maketa albo original
Re: Nokia N900
Nechápem tvojej vete "neviem či je to maketa alebo originál". Zvyčajne sa zvyknú predávať makety za 400€, všakže ?
Osobne by som šiel skôr do HTC. Sám som majiteľom HTC WildFire a nemôžem naňho povedať krivého slova. A za cenu 400€ ako stojí ta nokia v jendom z tvojích linkov, kúpiš oveľa lepšie HTCčko ako je môj WildFire. Toľko môj názor.
-
kolac
Star
- Kontaktovať používateľa:
tiez som majitelom wildfire, za tie peniaze je to dobra masinka. A tiez by som siel urcite racej do nejakeho HTC na tvojom mieste, ono ta n900 je relativne stara zalezitost a za to dat 400€, no neviem neviem. AK chces zariadenie s qwerty, tak by som skor volil napr. take HTC Desire Z
Suhlas s kolac, racej sa popozeraj po tych HTCčkách tie su super. Má ich vela kamošov a zatial len samá chvála.
-
zdravotnik
Light Professional
Tak v tom prípade nerozumiem, na čo sa pýtaš. Ak ju chceš, tak si ju kúp a hotovo 
ja len ci to neni maketa lebo by som zbytocne peniaze vyhodil
-
johny541
King
Aka maketa? Nemyslis nahodou napodobneninu?
-
kolac
Star
on mysli tu maketu, co mas vo vykladoch miesto telefonov 
-
johny541
King
Ďakujem pekne, 400€ za maketu. To už aspoň tú napodobneninu by sa patrilo za také prachy. Ale vážne, nech sa chlapec vyjadrí normálne, keď chce poradiť.
Nechcem nikoho urážať, ale ten chalpec mi pripadá mierne dementný
Zvyknú e-shopy predávať makety
A ak ten mobil chceš, tak si ho kúp
Táto sekcia sa volá "poradňa pri kúpe". Ty zjavne nepotrebuješ poradiť 
ja som to pochopil tak ze sa pyta ci su tie stranky doveryhodne, ci mu neposlu nejaku cinsku napodobeninu(nokla,sqny,etc.)
aspoň ty (ajkeď viem že som sa zle vyjadril, lebo ma nevedelo napadnúť ako to mam nazvať)h.olub napísal:ja som to pochopil tak ze sa pyta ci su tie stranky doveryhodne, ci mu neposlu nejaku cinsku napodobeninu(nokla,sqny,etc.)
V tom prípade sa ti ospravedlňujem. Ale pre budúcnosť sa treba lepšie vyjadriť. A teraz k téme. Ten enokia.sk je podľa mňa dôveryhodný obchod, nakoľko majú 5 kamenných predajní , z čoho v jendej z nich som ja osobne kúpil asi 5 mobilov,ak trebalo nieco opraviť tiež nebol problém, čiže si myslím že s týmto e-shopom by nemal byť problém.