pomaly mobilny internet

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
damiamarl
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

pomaly mobilny internet

Príspevok od používateľa damiamarl »

Mam slaby net ktory mi niektore stranky strasne dlho nacitava a tak chcel by som spytat na nejake vase rady ako co spravit aby mi stranky nacitavalo rychlejsie ...

V pc pouzivam Google Chrome lebo je podla mojich skusenosti najrychlejsi, no kvoli rozdnym doplnkom a chybam chodim cez Mozillu Firefox ...tam som si zvykol vypnut rozdne reklamy, zbytocne obrazky a to je vsetko ...momentalne kvoli tomu ze mam mobilny net ho pouzivam v mobile(nokia 5800 xpress music), pretoze tu ide ovela lepsie ako cez modem ...nejake typy mi neviete dat ak sa s tym da vobec nieco robit
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Re: pomaly mobilny internet

Príspevok od používateľa Zaxman »

ak som správne pochopil , maš mobilný internet cez ktorý si pripojený na PC ? tak záleží aky ten internet je , či je to 3G , alebo či ten od O2 EDGE ktorý ti pojde stále pomaly a nič stým neurobiš , vlastne myslim že celkovo stym moc neurobiš
Numline1
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Numline1 »

Ked si na nejakom spomalenom 2G, tak ti ani svatena voda nepomoze. Opera v normalnej desktop verzii ma ale Turbo funkciu, ktora podobne ako Opera mini, stranku najskor skomprimuje a az potom ide k tebe. Vyskusaj, niekedy to pomaha a casto je ta stranka aj o polovicu mensia.
damiamarl
Light Professional
Light Professional

no mam ten obycajny mobilny net od O2 ...operu pouzivam, to pomaha...ale asi stym vela nenarobim ...vela robi aj to ze byvam od mesta dost daleko a pokrytie signalom je tu dost nizke a to nehovorim o tom ze u nas je signalova diera :D ...pozeral som anteny do modemu no neviem do akej mieri mi to pomoze ...inak taka otazka este, existuju mobilne internety z vyssiou rychlostou ako 1/8 Mbit/s ?
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andreso »

damiamarl
Light Professional
Light Professional

troska som na hojko zabudol :D ...diky moc vsetkym za rady
Andreso diky za tie clanky, o tom 4G nete viem, na to teraz cakam ...ja som pocul zeby mal byt uz cez leto vonku
Napísať odpoveď