Romovia na Slovensku
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Romovia na Slovensku
"Chlapcov otec sa v zúfalstve hodil o zem, vodiča Petra museli pred rozvášneným davom chrániť policajti." - opice, stredoveké stvorenia s myslením z rovnakého obdobia. Čo viac na to napísať. A som zvedavý, že čo hľadal sedemročný fagan o jedenástej vonku na ulici. Na druhej strane si zavaril aj vodič, ktorý si to šúpal prirýchlo (a netuším, čo v tých končinách o takom čase hľadal, veď to je ako v noci jazdiť po Bronxe).
Aké opice ? Čo by si robil ty, keby ti niekto zabil syna ? Stál s pokojom Angličana ? Ja by som sa zrejme o zem nehádzal, ale určite by som sa v afekte snažil dostať k vodičovi a neviem čo by som s ním porobil.
To, koľko bolo hodín je absolútne irelevantné.
To, koľko bolo hodín je absolútne irelevantné.
o pol 11. vecer ma byt 7-rocne decko davno v posteli a chrapat
To už sú len reči toto..
Zaujímavé, nikto sa tu nepozastaví nad tým, že nejaký idiot zabil dieťa, všetci riešia len pi***** o tom, že už malo predsa spať. Toto je pre mňa ten náš slovenský rasizmus.
Keby sme situáciu prevrátili a obeťou by sa stalo biele dieťa a vodič by bol cigán - no koniec. Som zvedavý, koľko ľudí by riešilo to, kde malo decko byť a či sa niekde niekto hádzal o zem..
Neuveriteľné.
Zaujímavé, nikto sa tu nepozastaví nad tým, že nejaký idiot zabil dieťa, všetci riešia len pi***** o tom, že už malo predsa spať. Toto je pre mňa ten náš slovenský rasizmus.
Keby sme situáciu prevrátili a obeťou by sa stalo biele dieťa a vodič by bol cigán - no koniec. Som zvedavý, koľko ľudí by riešilo to, kde malo decko byť a či sa niekde niekto hádzal o zem..
Neuveriteľné.
k nehode som sa uz vyjadril
http://www.hojko.com/post1653768.html#p1653768
http://www.hojko.com/post1653768.html#p1653768
To nieje rasizmus, cigáni nie sú rasa 
-
seth82
Darca
hughito: Vieš dobre, na čo myslím. Určite sa pri každej smrteľnej dopravnej nehode okolo obete zhromaždí 150 príbuzných (u väčšinového obyvateľstva je to aj tak štatisticky nereálne), aby sa chystali zlynčovať toho, kto nehodu spôsobil, že? Rodiča chápem, ale čo zvyšok? Zhromaždili sa iba preto, lebo sú sprostí ako kýbel gitu a na všetko reagujú ako v hromadnej psychóze (viď rabovačky). Pozri, ja viem o X takýchto nehodách, ktoré si napríklad spôsobili sami cigáni (napr. pri Svite a Važci) a robili presne to isté - ako zvieratá chceli vodiča odfakliť. To na margo tých zverov. A okrem toho, ja som sa vyjadril na adresu oboch strán, takže z nás všetkých nerob rasistov.
http://krimi.noviny.sk/cierna-kronika/2 ... ajtov.html
kurvafix, iný gangsta....
Boh ochraňuj takýchto debilov, aby sa nikdy neocitli pred ozbrojeným civilistom, pretože ten na rozdiel od policajta, má z hľadiska zákona "pole pôsobnosti" trochu voľnejšie....
edit.
http://tvoje.noviny.sk/tvojenoviny-clan ... jtov-.html
cigánska pohostinnosť a priatelľká povaha v akcii..... a rovnako aj policajná neschopnosť
....
kurvafix, iný gangsta....
Boh ochraňuj takýchto debilov, aby sa nikdy neocitli pred ozbrojeným civilistom, pretože ten na rozdiel od policajta, má z hľadiska zákona "pole pôsobnosti" trochu voľnejšie....
edit.
http://tvoje.noviny.sk/tvojenoviny-clan ... jtov-.html
cigánska pohostinnosť a priatelľká povaha v akcii..... a rovnako aj policajná neschopnosť
Merco_: Neuveriteľné, spadol som na riť.
seth: Holt, iná mentalita. Zrejme sú viac spolupatriční.
To, že sa deje to isté, keď nehodu spôsobí cigán je podľa mňa celko jasné, keďže oni sú po tých osadách porozdeľovaní do rôznych klanov.
seth: Holt, iná mentalita. Zrejme sú viac spolupatriční.
Cez taketo sidliska nikto nechodi pod 50 - pre vlastnu bezpecnost. To ze fagan siel bud zo skoly alebo nachytat po zotmeni potkany na ranajky bol typicky prikad "V nespravny cas na nespravnom mieste."
inak, ak ide chodec cez prechod v noci a niesu tam lampy ma alebo nema mat reflexne prvky?
inak, ak ide chodec cez prechod v noci a niesu tam lampy ma alebo nema mat reflexne prvky?
-
Old Dirty Bastard
Guru
"tie končiny", heh.. lunik IX je síce na okraji košíc, ale nie na okraji civilizácie.. na skok odtiaľ sú vysokoškolské internáty, rovnako aj iné obytné časti. a ako sa uvádza v správe, prechádzal zo sídliska nad jazerom k sídlisku kvp, išiel najkratšou trasou, priamou cestou, ktorá dané sídliska spája (cez sídlisko luník ani neprechádzal a tadiaľ sa ani nikam prejsť nedá, keďže je v slepej uličke.)seth82 napísal:a netuším, čo v tých končinách o takom čase hľadal, veď to je ako v noci jazdiť po Bronxe.
z iného súdka: http://udalosti.noviny.sk/politika/19-0 ... slavy.html
-
qwerty-xyz
pre DEBILKA (inak nazvat neviem) ktory tu hlasal, neviem ci si to nebol ty hughito, ze vodic ma davat pozor. tak by som ta rad INFORMOVAL ze ciganske deti a psi, radi skacu do cesty, akoze NORMALNE FAKT SKACU, DECKO SA Z TOHO SMEJE, ZE SKOCI PRED AUTO!!!! ZAZIL SOM TO X KRAT NA VLASTNE OCI, TREBA TRUBIT CELY CAS KED SPOMALIS, KAMEN V KAROSERII MAS ISTY!!! KLUDNE TI ZLATY MOJ AJ DEDINY VYPISEM!!!!
ONI SI MYSLIA ZE CESTA TO JE VOLNE POLE, KOCOVNICI !!! PROSTE ONI SU TAK HLUPI, ZE NA TO UZ ANI POPIS V TABULKACH NIE JE, A MIMO INEHO MOJE DECKO BY SA URCITE O 11 TEJ VECER NEHRALO SAME VONKU V STREDE CESTY.
Inak PINHEAD kebyze mam pistol, a cigan na mna vytiahne dalsiu, tak sa ti cestne priznam, instinktivne by som ho asi okamzite zastrelil. . . .
a este by som si to kurnik ze vyhadal na sude .... to de sme ? .... cigani sa uz zasrani so zbranami vyhrazaju?
ONI SI MYSLIA ZE CESTA TO JE VOLNE POLE, KOCOVNICI !!! PROSTE ONI SU TAK HLUPI, ZE NA TO UZ ANI POPIS V TABULKACH NIE JE, A MIMO INEHO MOJE DECKO BY SA URCITE O 11 TEJ VECER NEHRALO SAME VONKU V STREDE CESTY.
Inak PINHEAD kebyze mam pistol, a cigan na mna vytiahne dalsiu, tak sa ti cestne priznam, instinktivne by som ho asi okamzite zastrelil. . . .
-
pryja
Darca
Dalsia zaluba je sankovanie sa na kopcoch, pod ktorymi sa nachadza bud hlavna cesta, alebo polozamrznuta rieka. XY pripadov je kazdy rok v spravach alebo novinach a na 99% je vzdy obetou ciganca. Tak ale nie je sa co cudovat, vsak ustrazit 10 deti da asi zabrat.qwerty-xyz napísal:pre DEBILKA (inak nazvat neviem) ktory tu hlasal, neviem ci si to nebol ty hughito, ze vodic ma davat pozor. tak by som ta rad INFORMOVAL ze ciganske deti a psi, radi skacu do cesty, akoze NORMALNE FAKT SKACU, DECKO SA Z TOHO SMEJE, ZE SKOCI PRED AUTO!!!! ZAZIL SOM TO X KRAT NA VLASTNE OCI, TREBA TRUBIT CELY CAS KED SPOMALIS, KAMEN V KAROSERII MAS ISTY!!! KLUDNE TI ZLATY MOJ AJ DEDINY VYPISEM!!!!
presne tak 7 ročný fagan má o pol jedenástej byť doma, nie sa promenádovať po ceste...a ten strašne starostlivý otec v amoku asi prvý raz okrem momentov násobenia dávky na dieťa počtom detí, zistil, že má syna...
jasne ze sa hadzal o zem o 20e menej na mesiac ci kolko, to mohol tyzden fajcit.
Ešte že ste tam všetci boli a všetci viete, čo otec naozaj cíti. Hlavne, že sme veľkí katolíci a čítame Bibliu, že srnec ?
Hnus.
Hnus.
Nerozumiem, co ma ocividna neucta k zivotu a absencia lasky s mojim citanim biblie. Len hovorim svoj nazor na otca ktoreho jeho 8rocny syn zacal zaujimat az post mortem a pred kamerami. Ohanaju sa temperamentom, rodinou a komunitou ale je bezny jav ze takyto multiotcovia nevedia mena svojich deti. Svetonazor z toho nerobim a sudit to bude len Jeden, ktory vie ako to bolo. 
Tak prečo to nenecháš na "Neho" a produkuješ tu svoje pateórie ?
-
javatar
Hardcore addict
Myslite si co chcete, vodic ma zodpovednost za svoje auto. Na druhej strane urcite tam nesiel nikoho zrazit, avsak prechod je prechod a viem ze ked niekoho zrazim na prechode tak to na sude jednoducho neuhram. Vodic si mal davat vacsi pozor a mal predvidat ze na prechode moze niekto byt (aj opity dospely sa na prechode sprava ako decko).
Na druhej strane neupieram istu cast zodpovednosti rodicom, mali sa o svoje dieta starat a naucit ho ako prechadzat cez prechod (ja som to zvladal uz v piatich a to vtedy chodci na prechode jasne danu prednost nemali).
A uplne suhlasim so seth-om. Stredoveka vidlac...
Na druhej strane neupieram istu cast zodpovednosti rodicom, mali sa o svoje dieta starat a naucit ho ako prechadzat cez prechod (ja som to zvladal uz v piatich a to vtedy chodci na prechode jasne danu prednost nemali).
A uplne suhlasim so seth-om. Stredoveka vidlac...