Mobilne prehliadace
Mobilne prehliadace
Zdravim,
rozhodol som sa spravit mensi prieskum alternativnych prehliadacov pre smartfony a zistit tak ich vyhody a nevyhody.
Osobne teraz pouzivam Dolphin HD, presiel som z Opery Mobile a predtym som pouzival vstavany prehliadac.
Dovod povodneho prechodu na Operu Mobile bolo menej schopne vykreslovanie a pomalost vstavaneho HTC prehliadaca. Opera ma neskor sklamala Flashom, ktory zacala podporovat az neskor a celkovo svojou pomalostou a timeoutovanim v urcitych pripadoch. Momentalne skusam Dolphin HD, ako som uz pisal. Je to hlavne kvoli addonom a moznostiam gestur prstom. FF, Skyfire ani ine som neskusal.
Co pouzivate vy?
rozhodol som sa spravit mensi prieskum alternativnych prehliadacov pre smartfony a zistit tak ich vyhody a nevyhody.
Osobne teraz pouzivam Dolphin HD, presiel som z Opery Mobile a predtym som pouzival vstavany prehliadac.
Dovod povodneho prechodu na Operu Mobile bolo menej schopne vykreslovanie a pomalost vstavaneho HTC prehliadaca. Opera ma neskor sklamala Flashom, ktory zacala podporovat az neskor a celkovo svojou pomalostou a timeoutovanim v urcitych pripadoch. Momentalne skusam Dolphin HD, ako som uz pisal. Je to hlavne kvoli addonom a moznostiam gestur prstom. FF, Skyfire ani ine som neskusal.
Co pouzivate vy?
Re: Mobilne prehliadace
Safari na iPhone, nič iné ako opera shity nepotrebujem, poskytuje mi všetko čo mi na mobilné browsovanie treba..
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Uplne suhlasim s Filipitom, skusal som aj ine, ale najlepsie a najjednoduchsie bolo pre mna zatial Safari.
kvôli starému telefonu operu mobile
čo narobím
-
audiotrack
VIP
čo keď ich používam viac? (tzn. nám dva smarphony a na jednom dolphin hd, na druhom opera mini)
-
hojko
Site Admin
Dlhodobo som pouzival Operu Mini (Java, Symbian, Android), ale skusil som Dolphine HD a vyzera naozaj dobre. V poslednom case som mal v Opere Mini velky problem pri prehliadani stranok, robilo mi to ako v pripade systemu Symbian, tak aj teraz na Androide a jednym z problemov bolo aj toto forum, ked po kliknuti na odkaz nespravilo nic - zacalo zacitavat stranku a ked spravilo jednu ci dve palicky (cca 10-20 percent), tak mi obnovilo aktualnu stranku. Niekedy mi nacitalo odkaz na temu az po piatom kliknuti.
Este by ma zaujimalo, aky je rozdiel medzi HD a Mini, lebo som len tak rychlo skusil Google a nic som nenasiel k tomu.
Este by ma zaujimalo, aky je rozdiel medzi HD a Mini, lebo som len tak rychlo skusil Google a nic som nenasiel k tomu.
hojko: myslíš Opera Mini a Mobile? "In Opera Mini, the Opera Presto browser engine is located on a server. In Opera Mobile, it is installed on your phone."
-
moosha
Darca
Na iPhone mam Safari, ale nejak ho neoblubujem. Mal som iCab, ktory bol sice vyborny, ale... ale. Ani neviem co mi na nom vadilo, tusim bol nechutne pomaly, bolo to dost davno, ked som este experimentoval s aplikaciami. Taktiez som skusal Operu, ktora by mohla byt dobra keby na nu developeri TAKTO nesrali 
-
audiotrack
VIP
myslel dolphin hd a dolphin miniToy M@ch!n3 napísal:hojko: myslíš Opera Mini a Mobile? "In Opera Mini, the Opera Presto browser engine is located on a server. In Opera Mobile, it is installed on your phone."
audiotrack, jaj tak, netušil som, že je aj Dolphin Mini 
nech niesom moc OT, tak mám Operu Mobile, iné som nejak neskúšal
nech niesom moc OT, tak mám Operu Mobile, iné som nejak neskúšal
-
hojko
Site Admin
Toy M@ch!n3: A Vari je Opera HD ci co??? 
hojko: však preto som si myslel, že si sa pomýlil 
Dolphin Mini je myslim nejaka odlahcena verzia bez pluginov a mozno pre hlupe telefony 

//audiotrack: mám dve tel. čísla u dvoch operátoroch, takže využívam aktívne oba
Jeden predajaudiotrack napísal:čo keď ich používam viac? (tzn. nám dva smarphony a na jednom dolphin hd, na druhom opera mini)
//audiotrack: mám dve tel. čísla u dvoch operátoroch, takže využívam aktívne oba
Ja pouzivam Safari a som s nim spokojny. Akurat by som privital nejaky full screen mod. Co som skusal na Androide defaultny prehliadac tak najviac mi na nom vadilo ze text upravuje podla zoomovania.
-
cORP.
Addict
ja na desire pouzivam prevazne operu mini ,je asi najrychlejsia aj ked pozorujem rovnaky problem z nenacitanim odkazu ako hojko ,no na druhy trei krat to uz ide ,nechapem preco to robi no som na nu uz zvyknuty ,inak ked som na wifi pouzivam vstavany prehliadac od google ....
-
D_I_C_K
Light Professional
na mojom andrioide pomalom mám len operu a mám ten istý problém ako spomínal hojko s tým načítavaním....ale dnes som si všimo ltu mozzilu tak neviem ale nikto tu o nej nepíše tak asi nebude dobrá či čo?...
Safari, pretože funkčná opera mini na iPhone 4 ešte nie je.
Predtým som na iPode Touch 2G používal Operu mini pretože sa stránky načítavali o dosť rýchlejšie ako na Safari.
Predtým som na iPode Touch 2G používal Operu mini pretože sa stránky načítavali o dosť rýchlejšie ako na Safari.
Mozilla na mobile je este v plienkach, zatial nic moc.D_I_C_K napísal:na mojom andrioide pomalom mám len operu a mám ten istý problém ako spomínal hojko s tým načítavaním....ale dnes som si všimo ltu mozzilu tak neviem ale nikto tu o nej nepíše tak asi nebude dobrá či čo?...
-
guess.whoo
Redeemer
ked prehliadac na androide tak jednoznacne dolphin.
ja co hravam jednu serverovu hru cez druhy mobil pouzivam mozillu a ta splna moje poziadavky, tak preto mozilla mobile