teraz moja oblubena veta ktoru si vzdy pretvorim, .... maTus490 --- kdyz nemas tolik guraze abys řekl holce ze se ti libi, jak s ni chces ti vole spaaaat.....
prosím skúsenejších :)
-
qwerty-xyz
Re: prosím skúsenejších :)
Nechces radsej este hrat quake 3 arena? a CS-ko?
teraz moja oblubena veta ktoru si vzdy pretvorim, .... maTus490 --- kdyz nemas tolik guraze abys řekl holce ze se ti libi, jak s ni chces ti vole spaaaat.....
proste jej to povedz. A nestrapnuj sa ...
(Máme gule!)
No vidis,byt tvoja spoluziacka,mam z teba radost
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
AMEN! Nieto čo dodať, dokonalé, pod © to budem používať.mi-chau napísal:Nechapem co sa vsetci chcu vykecavat.![]()
Proste ked vedla nej sedis tak ju objim.
Ked vedla nej ides, chyt ju za ruku.
Ked sa jej pozries do oci, usmej sa (ale nerehoc sa).
Ked sa budes lucit tak ju pobozkaj.
Obcas jej povedz, ze Ti chybala, ked nebola dlho vonku a pod..
HIMYM:Peter_Retep napísal:NIKDY, OPAKUJEM NIKDY JEJ HNED NEPOVEDZ CO K NEJ CITIS HNED NA ZACIATKU!!!
Ted: "I love You!!" Robin: ?!!
maTus490: Dvere máš otvorené. Máš echo, že ty sa jej páčiš, ona sa páči Tebe, riaď sa podľa mi-chaua.
sry za smajlov,ale to mám už v prstoch kde sa mi hodia tam ich dávam
a ty čo to? ja s nou nechcem hned spat 
Časom budeš chcieť. To príde akosi samo 
-
qwerty-xyz
ani ja som so svojou nechcel hned spat, az tak po dvoch nanosekundach ....maTus490 napísal:sry za smajlov,ale to mám už v prstoch kde sa mi hodia tam ich dávama ty čo to? ja s nou nechcem hned spat
chalani
je to super,idem nato pomaly ako ja tak aj ona ale dúfam že z toho niečo bude,včera sme boli vonku a nenápadne sa ma dotýkala
tak som jej dal najavo že mi to nevadí,a taktiež som ju sem tam akože nechtiac chytil za ruku
je to na velmi,velmi dobrej ceste...dúfam že aj vám sa darí a budete taký štastný ako som z toho aj ja
)
-
Fabo
Hardcore addict
to mi pripomina ten vtip... ze "ten nez ma prefikne, chytim cukrovku".... to ti fakt 3 tyzdne trvalo aby si ju za ruku chytil? Kua ked som mal 4 bol som rychlejsi...
Prepac, ale ako sa to dava najavo ze ti letme dotyky nevadia? 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
toto ma velmi uprimne rozsekalomaTus490 napísal:taktiež som ju sem tam akože nechtiac chytil za rukuje to na velmi,velmi dobrej ceste...dúfam že aj vám sa darí a budete taký štastný ako som z toho aj ja
)
Boze smejte sa, jak keby ste tym nikdy nepresli... je proste trochu viac hanblivy a tesi ho, ze ma taku babu... nieje nadrzany jak polovica fora a nemysli hned na jedine...
hlavne nepremeskaj svoju prilezitost, preslo uz dost casu, aspon pusu jej daj . Aby si nemyslela ze sa ti nepaci a kvoli tomu. A ked sa bojis spravit prvy krok ty, tak jej to povedz narovinu, napr ze tak peknemu dievcatu sa bojis dat pusu lebo nevies, ci by ona chcela (je to sice dost detinske, ale tato veta zabera)... a cakaj na reakciu
držím palce
hlavne nepremeskaj svoju prilezitost, preslo uz dost casu, aspon pusu jej daj . Aby si nemyslela ze sa ti nepaci a kvoli tomu. A ked sa bojis spravit prvy krok ty, tak jej to povedz narovinu, napr ze tak peknemu dievcatu sa bojis dat pusu lebo nevies, ci by ona chcela (je to sice dost detinske, ale tato veta zabera)... a cakaj na reakciu
držím palce
alebo jeden z najosvedcenejsich postupov (ale to len ked uz nic nezabera)
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
Adry ... pre tych, ktori v puberte nemyslia iba na jedno mam zlu spravu
...
ale dobre .. budem aj decanko konstruktivny ... pritlac trosu na pilu, lebo pokial neni blazniva romanticka a necaka iba a len an teba, tak ti ujde pomedzi prsty ... mas to dobre nakrocene a musis to vyuzit, lebo pride ako sa hovori vacsi pes ... a vies co robi vacsi pes ? .... je vacsi
ale dobre .. budem aj decanko konstruktivny ... pritlac trosu na pilu, lebo pokial neni blazniva romanticka a necaka iba a len an teba, tak ti ujde pomedzi prsty ... mas to dobre nakrocene a musis to vyuzit, lebo pride ako sa hovori vacsi pes ... a vies co robi vacsi pes ? .... je vacsi
-
Runes
Addict
omajgooos co si fararov syn ??? chytil si ju za ruku a je to na dobrej ceste watafak kamo ic s nou do kina a tam ju mozes letmo chytit za ruku a ak necukne tak ju mozes drzat cely cas a hrat sa prstikami a tak jedno z 2 a 3 zo 4 a ked ju pojdes zasa kopnut domou tak podla mna pusa pride sama. Inak uz nefim co ti povedat, tieto veci netreba nahlit ale zasa ani brzdit bo prepases tu spravnu chvilu mne sa to uz raz podarilo mam sice fasa kamaratku ale rok som bol s toho riadne v ... ale jedno bo jej sestru si co chvila moj brat zobere a nam by to asi stejne nevyslo 
Páči sa mi, ako sem všetci píšu akoby oni nemali problémy, keď boli v takom veku... Aj teraz by podľa mňa viacerí mali problém 
Baby majú rady naťahovačky... Takže nestaraj sa o to, čo jej povieš a kedy jej to povieš, pobozkaj ju...
A daj nám vedieť ako to dopadlo
Baby majú rady naťahovačky... Takže nestaraj sa o to, čo jej povieš a kedy jej to povieš, pobozkaj ju...
A daj nám vedieť ako to dopadlo
nordkapp - mas jasne, ale povedz uprimne, chcel si svoju "prvu lasku" hned "opriet" ?
ja urcite nie 
-
Peter_Retep
VIP
adry: ak by vyzerala k svetu tak hned 
Boooze, dalsie nadrzane stado
tie dalsie nekomentujem, ale prva bola prva
tam to bolo ine, take nevinne este 
Čo to znamená hneď ?chcel si svoju "prvu lasku" hned "opriet" ?
Tu sa potom pletie rozum so srdcom (alebo niecim inym, ze chlapci)... Presne ako napisal hughito - je normalne, ze aj take veci cloveku napadnu, a rozum ich potom presunie na spravnu vlnu.