ahojte, kupil som priatelke darcekove vip listky do palace cinemas na 2D film v hodnote 6 eur, povodne som si pytal na 3D, ale tetka mi povedala, ze take momentalne nemaju a ked budeme chciet ist na 3D film, ze to nie je problem potom doplatit nejake tie 2 eura k tym darcekovym. No tak o mesiac neskor sme teda vybrali do kina na to 3D a zrazu nam tam povedali, ze to sa uz neda doplatit, lebo oni maju novy system a ze s tym nemozu nic urobit, jedine mozme ist na 2D, hm tak som sa vtedy na to vysral a isli sme domov, lebo v 2D vtedy aj tak nic neslo zaujimave..
Dnes sa akurat chystame tieto listky pouzit na 2D film, kedze to 3D nam asi nedaju, ale akurat pozeram, ze listok uz nestoji 6 ale 6,25 evry, tak dufam, ze tam nebudu robit okolo toho nejake chobotiny ako oni radi zvyknu, tak sa vas chcem opytat, ak by to po mne chceli nahodou doplatit ten zvysok, mam pravo to nedoplatit ?
mensi problem s vip listkami do kina
Re: mensi problem s vip listkami do kina
maju pravo na cokolvek, co sa neprieci slusnym mravom, je to sukromna firma
Pre 25centov zalozit temu na fore?
nejde o tych 25 centov ale o princip, len ma to zaujima
-
Peter_Retep
VIP
ono stale plati riad sa tym co mas napisane a nie tym co ti povedali
ale k teme: v podstate ide o spotrebitelsky vztah a v zmysle zakona si nemozu jednostranne menit podmienky poskytovania sluzby. od tych vip listkov mas aj nejake zmluvne podmienky alebo nieco take z obdobia ked si ich kupoval? popripade si pozri podmienky na internete.
Ked som brigadovala v kine, tak naozaj nebol problem doplatit 2 eura k normalnym 2D VIP listkom a ist na 3D. A viem aj, ze teraz menili system, ale to ich podla mna neospravedlnuje, nie je to sice chyba tych, co tam sedia a predavaju ich, ale kazdopadne by som sa pokusila vybavit to nejako s menezerom, sak to je jak v holubniku.
Máš na lístku nejakú platnosť ? Prípadne ako spomínal niekto vyššie, preštuduj si ich podmienky.
Zakladať tému pre 25 centov ? Presne ako vravíš, ide o princíp. Keby každý držal hubu a hneď by to doplatil, hoci na to nemajú právo, no každý si povie - 25 centov ? to mi za to nestojí, tak potom by si každý robil, čo chce a menil si pravidlá podľa seba.. Sú nejaké pravidlá, ktorých sa treba držať. Podotýkam, že toto je len reakcia na príspevok a nemá to nič spoločné s pravidlami daného kina, nakoľko som ich nečítal
Zakladať tému pre 25 centov ? Presne ako vravíš, ide o princíp. Keby každý držal hubu a hneď by to doplatil, hoci na to nemajú právo, no každý si povie - 25 centov ? to mi za to nestojí, tak potom by si každý robil, čo chce a menil si pravidlá podľa seba.. Sú nejaké pravidlá, ktorých sa treba držať. Podotýkam, že toto je len reakcia na príspevok a nemá to nič spoločné s pravidlami daného kina, nakoľko som ich nečítal