Zlá klávesnica?
Zlá klávesnica?
Ak stlačím šípku hore + šípku vľavo + nejaké písmeno, napr. s tak mi to písmeno nefunguje. Ale niektoré písmena, napr. a fungujú. Vadí mi to pri hrách. Asi by som to mal ísť reklamovať, nie?
Re: Zlá klávesnica?
Nemoze to byt sposobene zatazenim cpu, ktory nestihne reagovat? Ak nie, samozrejme reklamacia.
To sa mi nezdá. Nefungujú len niektoré. A CPU mám myslím dobrý.
Robi to vo viacerych hrach alebo len v tej jednej.
Pozri, či tam nemáš nejako moc bordelu (prach, otrusinky a pod.)
Urob kompletný test KB, stačí aj v notepade. Pokiaľ idú všetky klávesy, je klávesnica OK.
Išlo to po nainštalovaniu tej/tých hier?
Aké ovládanie je popísané v manuále?
Aký je stav Win a programov na ochranu proti pliage? A warez?
Tipujem to na pliagu.
Išlo to po nainštalovaniu tej/tých hier?
Aké ovládanie je popísané v manuále?
Aký je stav Win a programov na ochranu proti pliage? A warez?
Tipujem to na pliagu.
Čo je KB? Čo je pliaga? 
Klávesy samostatne fungujú, aj ctrl+c a pod...
Ak stlačím šípku hore a držím ju stlačenú a zároveň stlačím šípku vľavo a držím ju stlačenú a zároveň stlačím nejaké písmeno (ide iba o písmená sdgh§)yvbm), tak klávesnica nereaguje na stlačenie písmena.
Ak stlačím šípku dole + šípku vľavo + písmeno, nefungujú mi äôň&.
Ak stlačím hore + vpravo + nejaké z písmen äň, tak nefungujú.
Ak dole + vľavo + nejaké z písmen qtupäj§ňyvb, tak tiež tieto písmená nefungujú.
Čiže, ak hrám NHL a idem s hráčom šikmo (čiže držím 2 smerové klávesy) a chcem prihrať (s písmenom), tak neprihrá. V predchádzajúcom kompe mi to išlo normálne.
A nerobí mi to len v tej hre, ale vždy. Či to robilo aj pred nainštalovaním hry to neviem, ale myslím si že áno.
Klávesy samostatne fungujú, aj ctrl+c a pod...
Ak stlačím šípku hore a držím ju stlačenú a zároveň stlačím šípku vľavo a držím ju stlačenú a zároveň stlačím nejaké písmeno (ide iba o písmená sdgh§)yvbm), tak klávesnica nereaguje na stlačenie písmena.
Ak stlačím šípku dole + šípku vľavo + písmeno, nefungujú mi äôň&.
Ak stlačím hore + vpravo + nejaké z písmen äň, tak nefungujú.
Ak dole + vľavo + nejaké z písmen qtupäj§ňyvb, tak tiež tieto písmená nefungujú.
Čiže, ak hrám NHL a idem s hráčom šikmo (čiže držím 2 smerové klávesy) a chcem prihrať (s písmenom), tak neprihrá. V predchádzajúcom kompe mi to išlo normálne.
A nerobí mi to len v tej hre, ale vždy. Či to robilo aj pred nainštalovaním hry to neviem, ale myslím si že áno.
KB = keyboard = klávesnica
pliaga = vírus
Ak je to USB klávesnica, skús druhý USB port, nikdy nevieš, prípadne ju skús na inom PC.
pliaga = vírus
Ak je to USB klávesnica, skús druhý USB port, nikdy nevieš, prípadne ju skús na inom PC.
Ide o klávesnicu na notebooku. Písal som s niekým, kto má podobný notebook a klávesnicu má takú istú ako ja a vraj mu to tiež takto nefunguje.
Pardon za oficiálne skratky.
KB - klávesnica
Pliaga - vir, malware, Win bez SP1 až x, a iné
Skoromný neverejný dotaz - máš origo CD? A ideš pod rovnakým Win? /dtto/.
A joystick by nebol?
KB - klávesnica
Pliaga - vir, malware, Win bez SP1 až x, a iné
Skoromný neverejný dotaz - máš origo CD? A ideš pod rovnakým Win? /dtto/.
A joystick by nebol?
Windows mám legálny. A ten notebook ešte nemám ani mesiac, tak asi ho kvôli tomu pôjdem reklamovať. A čo je zas /dtto/ ? 
Pokiaľ máš všetko legálne, tak reklamuj. Iba predajca neručí za nefunkčnosť programov. Takže zálohuj dáta. Oni to naformátujú a odskúšajú funkčnosť HW. Za neopodstatnenú reklamáciu sa platí. 
Ja nemám pocit, že by to bola neopodstatnená reklamácia. A vravím, že nejde iba o jednu hru. Aj keď v tohto textovom polí, v kt. píšem tento príspevok na tejto stránke, mám stlačené šípky a píšem, tak nejaké písmená sa nenapíšu.
&xcnm,.-
Si myslím, že to nie je normálne...
&xcnm,.-
Si myslím, že to nie je normálne...
Veď ja Ťa neodrádzam od reklamácie, iba dokonale spoznám ten proces. Nebudú riešiť problém nejakej hry. Predali Ti počítač a OS, nainštalujú ho a otestujú funkčnosť. Zbytok je problém autora a výrobcu hry/hier. 
Je to SW problém. Kompatibilita OS a hry. Na konkrétnom HW. Predajca HW to nerieši. Na autora hry ako dosiahneš? A na MS ako?
A majú na to zo zákona 30 dní, takže ešte aj budeš bez PC, a vrátia Ti ho na 30 deň čistý.
Je to SW problém. Kompatibilita OS a hry. Na konkrétnom HW. Predajca HW to nerieši. Na autora hry ako dosiahneš? A na MS ako?
A o to horšie. Testnú to na svojom.
Môže byť chyba v ovládači? Aj keď na klávesnicu mi žiaden nedali, myslím. Ani na stránke to nemajú.
Bežná KB nepotrebuje nič. To by musela byť špeciálna multimediálna so spústou iných kláves. A mal by si ku nej aj CD.
Nemáš bezdrôtovú klávesnicu? Moja pri stlačení 3/viac kláves blbne a akoby sa nič nestlačilo (alebo to môže byť mojím 7 ročným cpu alebo MB neviem)
//prečo neviem) dalo do nového riadka?
//prečo neviem) dalo do nového riadka?
Sú veci, v ktorých som oprávnene konzervatívny. Takže KB a myš po dráte, net po dráte. Nevidím pre seba žiaden význam v bezdrátovosti.