vypinanie nootebooku
-
michal-lol
Novice
vypinanie nootebooku
Zdravím stavas a mi že ked hram nejku hru tak sa mi prehreje nootebook a potom sa vipne kvoli čomu sa to tak stava ked predtym ked bol novy mi to nerobilo moze byt ze ej to tym ze je v nom prach lebo som pocul ze to robi ekd tam ej vela prachu alebo moze byt ez nieco sa v nom pokazilo do takychto veci sa neviznam poradte mi co s tym da sa nejako zistit co ej s nim
Re: vypinanie nootebooku
Určite vyfúkať prach /ventilátor procesora a prieduchy/. A kontrola teplot v BIOSe. A keď, tak nastaviť potrebnú. A chladiaciu podložku pod NB.
-
michal-lol
Novice
cize nemohlo v nom nic odist probelm ej len v prachu po vyfukani yb mal ist tak ako an zaciatku bez problemou?
dakujem moc velmis a dotoho neviznam
dakujem moc velmis a dotoho neviznam
Vesmes ide iba o prach v ceste vetrania NB. Daj hadicu vysávača do výfuku a prevetraj ňou NB.
-
Lukkas
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ako hovorili vyššie treba ho vyčistit ... ale rozhodne ti neradim prikladat hadicu vysavaca alebo priamo z kompresoru fukat vzduch do vnutra, nic tym nevyriesis a maximalne si mozes poskodit ventilatorik. Treba to cele rozobrat, odstranit vetrak vybrat chladic, vsetko to vycistit a nasledne znova poskladat a ak je moznost vymenit aj teplovodivu pastu, pretoze po roku a dlhsie pouzivania ta od vyroby uz bude istotne dost stuhla
.