:D

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Predkožka

Príspevok od používateľa Maki »

peter: v tvojom veku neviem, či by som rozmýšľal... ja som šťastným majiteľom 14 rokov a spokojnosť, ale teraz by som si to asi nedával robiť...

janio: keď dospeješ a 1x zasunieš, tak pochopíš... zvýšená hygiena? wtf? - povedal by som skôr, že jednoduchšia... a lepší sex - napr. zvýšenie výdrže... ale to ty ešte pár rokov nemusíš chápať... a potom, keď raz pichneš a odpadneš, pochopíš, že obriezka je fajn vec...
mico5000
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mico5000 »

:D pocuj minule spoluziacka ze ci to nevadi ked "obrezanym" to trva dlhsie - co som jej mal odpovedat :D ja si tiež myslim že to nevymysleli len tak... ona myslela i to chalanovi nevadi a to uz nwm preco by to malo vadit jemu.. a s citlivostou zalude je to diskutabilne - ona sa v stoporenom stave zveci( ta citlivost :D -okrem ineho)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

a prečo by to malo vadiť? a komu? babe či chalanovi? to je tak blbá otázka až to pekné nieje...
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

maki: akoze som na to uz stary? :D
mico5000
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mico5000 »

nikdy niesi dost stary.. ak by neikto chcel a zaplati si :) moze aj v 90 -asi to lekar neodporuci ale podla mna by sa dalo...
janio : dobra karma ktovie preco..
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Inak Maki to skvalitnenie je dost relatívne. Partnerka vyradila HA, prešli sme na pláštenky a predĺženie toho hopsania je to posledné čo potrebujem.
Takže relatívne. Dvakrát súlož, a raz rež.
Filipito
Darca
Darca

Predkožka

Príspevok od používateľa Filipito »

Obriezku si plati clovek sam aj ked ju potrebuje? Tj ked ma fimazu ci ako sa ta choroba vola
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Ak to nariadi lekar a treba to operacne riesit, tak pochybujem ze sa plati, fimoza sa da riesit aj bez obriezky. Ked si uz stary tak platis, napr. v BA su to nadherne palky :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Podľa mňa to musí byť dosť nepríjemné, keď si dá človek spraviť obriezku napr. v 20 rokoch. Určite by som do toho nešiel.

A ako tu bolo spomenuté - obriezka + guma = tam by mohla byť tá výdrž až moc veľká, čo tiež niekedy nie je best. Napr. moja bývalá ani nevyžadovala nejaké extra dlhé maratóny, všetko je subjektívne.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

jasné rozumiem, mne len nešlo do hlavy že ako za to môže niekto pýtať prachy keď to musí preč operačne
Napísať odpoveď