:D
Re: Predkožka
peter: v tvojom veku neviem, či by som rozmýšľal... ja som šťastným majiteľom 14 rokov a spokojnosť, ale teraz by som si to asi nedával robiť...
janio: keď dospeješ a 1x zasunieš, tak pochopíš... zvýšená hygiena? wtf? - povedal by som skôr, že jednoduchšia... a lepší sex - napr. zvýšenie výdrže... ale to ty ešte pár rokov nemusíš chápať... a potom, keď raz pichneš a odpadneš, pochopíš, že obriezka je fajn vec...
janio: keď dospeješ a 1x zasunieš, tak pochopíš... zvýšená hygiena? wtf? - povedal by som skôr, že jednoduchšia... a lepší sex - napr. zvýšenie výdrže... ale to ty ešte pár rokov nemusíš chápať... a potom, keď raz pichneš a odpadneš, pochopíš, že obriezka je fajn vec...
a prečo by to malo vadiť? a komu? babe či chalanovi? to je tak blbá otázka až to pekné nieje...
-
Peter_Retep
VIP
maki: akoze som na to uz stary? 
nikdy niesi dost stary.. ak by neikto chcel a zaplati si
moze aj v 90 -asi to lekar neodporuci ale podla mna by sa dalo...
janio : dobra karma ktovie preco..
janio : dobra karma ktovie preco..
Inak Maki to skvalitnenie je dost relatívne. Partnerka vyradila HA, prešli sme na pláštenky a predĺženie toho hopsania je to posledné čo potrebujem.
Takže relatívne. Dvakrát súlož, a raz rež.
Takže relatívne. Dvakrát súlož, a raz rež.
Ak to nariadi lekar a treba to operacne riesit, tak pochybujem ze sa plati, fimoza sa da riesit aj bez obriezky. Ked si uz stary tak platis, napr. v BA su to nadherne palky 
Podľa mňa to musí byť dosť nepríjemné, keď si dá človek spraviť obriezku napr. v 20 rokoch. Určite by som do toho nešiel.
A ako tu bolo spomenuté - obriezka + guma = tam by mohla byť tá výdrž až moc veľká, čo tiež niekedy nie je best. Napr. moja bývalá ani nevyžadovala nejaké extra dlhé maratóny, všetko je subjektívne.
A ako tu bolo spomenuté - obriezka + guma = tam by mohla byť tá výdrž až moc veľká, čo tiež niekedy nie je best. Napr. moja bývalá ani nevyžadovala nejaké extra dlhé maratóny, všetko je subjektívne.
jasné rozumiem, mne len nešlo do hlavy že ako za to môže niekto pýtať prachy keď to musí preč operačne