Ta asi sa dá.. jednu som mal v papierovej forme (nerozdávali to počas MS?) a druhá bola z azetu, čo rozposielali ešte niekedy pred vianocami. Aj v máji bola stále funkčná..Silmer napísal:som myslel ze na 1 ucet sa da pouzit iba 1 kupon
Stavkovanie
Re: Stavkovanie
tak na noc čo myslíte? San Jose alebo Vancouver?
Ja dávam San Jose + tam pridám AS Rím a Lazio
Ja dávam San Jose + tam pridám AS Rím a Lazio
Ja som sa pomýlil pri tipe a dal som San Jose - Vancouver ako X 
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... Y4OJSyQ%3D padlo
hurraaaaaaaaaaaaaaaaa
Že máš jeden tip na oba polčasy napr 1-1 ti zaráta aj , keď prví budú vyhrávať len v prvom polčasy.
Čaute, tipujem v bwine, pri prvom vklade som dostal ten 100% bonus, no mňa zaujíma ako zistím koľko mám ešte prestávkovať aby som si mohol vybrať prachy.
Dik
Dik
Myslím , že tú sumu čo t dali ako bonus musíš 2-3 x prestávkovať tuším. Čiže,keď ti dali 50 e tak musíš vsadiť 100-150 aby si mohol vyberať. Aspoň myslím že takto to je .
Na bwin musíš celú bonusovú sumu prestávkovať 7x. Pozor tvoje nebonusové peniaze sa berú pri stávkach prioritne 
Inak majú to tam niekde aj napísané.
Inak majú to tam niekde aj napísané.
to viem
ale ako zistím, koľko tých bonusových peňazí mám ešte prestávkovať? neni neaké počítadlo na stránke?
No na bet at home ma vyfajcili kvalitne kedze minimum ze vraj si mozem vyplatit 100e
takze bud alebo NBA miami a Futbal Fc dallas
dzuri.. tak tam skús vložiť peniaze, čo Ti chýbajú do 100ky a potom všetko vyber.. 
No budem musiet 
//autoeditácia príspevku (23 Máj 2011, 10:11)
Co myslite ma to nejaku sancu?
//autoeditácia príspevku (23 Máj 2011, 10:11)
Co myslite ma to nejaku sancu?
Tak na dnes opäť tenis:
Mardy Fish (USA)
Michael Llodra (FRA)
Milos Raonic (CAN)
Mardy Fish (USA)
Michael Llodra (FRA)
Milos Raonic (CAN)
aj tak to nepodáš 
Nepozriem ponuku a vyberám peniaze.. takže som mohol vložiť iba nejaký prd.
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... Zxq2x64%3D
Tak ale ak nedá, nevadí, ak hej tak aspoň bude viac na lepšie kurzy
.
Škoda že Fish už hrá/hral, asi som si nevšimol čas keď som si to chystal a nestihol som tam dať
.
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... Zxq2x64%3D
Tak ale ak nedá, nevadí, ak hej tak aspoň bude viac na lepšie kurzy
Škoda že Fish už hrá/hral, asi som si nevšimol čas keď som si to chystal a nestihol som tam dať
Federer zbytočný, kurz 1,07 ti tam toho veľa nenarobí
//inak Fish teraz hrá krásny tenis, ešte dobre že som ho dal
//inak Fish teraz hrá krásny tenis, ešte dobre že som ho dal
celkovo cely tiket je na hovno, ja pod 1,45kurz ani nedávam, ved to nemá zmysel, ak tam nehodiš aspon 20€ vklad
Ty si zbytočný, aspoň som neprišiel o 20€.... ale občas je zaujímavé ako sa môže niečo také isté posrať.
No a ten zápas som tam dal aby mi to aspoň niečo pridalo keď som nestihol Fishera.. len to už je teraz jedno.
No a ten zápas som tam dal aby mi to aspoň niečo pridalo keď som nestihol Fishera.. len to už je teraz jedno.