Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
-
Point
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Posilovanie
skoda, ze ces doplnky objednavat z gymu..co pozeram tak veci dost predrazene..ale ked beries tu posilovaciu lavicu tak to chapem, ze nech to pride vsetjko naraz a mas pokoj ..
protein
gainer
kreatin
amino
co sa tyka cien uz som sa vyjadril vyssie ..ale tak zasa vsetko je to scitec, velmi znama a kvalitna firma..co sa tyka otazky aky doplnok je naco..tak velmi skratene - gainer - nabratie hmoty, protein - bielkoviny - zakladna stavebna jednotka svalov, amino - regeneracia, kreatin - telu vlastna latka (takze nemusis mat predsudky ako som to uz milionkrat pocul) - rast svalovej hmoty, "zavodnenie"... ak chces o doplnkoch viac dopodrobna na nete sa toho nacitas do sytosti
protein
gainer
kreatin
amino
co sa tyka cien uz som sa vyjadril vyssie ..ale tak zasa vsetko je to scitec, velmi znama a kvalitna firma..co sa tyka otazky aky doplnok je naco..tak velmi skratene - gainer - nabratie hmoty, protein - bielkoviny - zakladna stavebna jednotka svalov, amino - regeneracia, kreatin - telu vlastna latka (takze nemusis mat predsudky ako som to uz milionkrat pocul) - rast svalovej hmoty, "zavodnenie"... ak chces o doplnkoch viac dopodrobna na nete sa toho nacitas do sytosti
Posilňovaciu vežu určite nekupuj, napíšem ti viac, ale až poobede, keď odmaturujem. 
je vhodný kreatín na začiatok? mne tréner hovoril že nie je, až cca po roku aktívneho cvičenia...Point napísal:skoda, ze ces doplnky objednavat z gymu..co pozeram tak veci dost predrazene..ale ked beries tu posilovaciu lavicu tak to chapem, ze nech to pride vsetjko naraz a mas pokoj ..
protein
gainer
kreatin
amino
a protein nech si zoberie niečo fakt kvalitné keď už do toho idú toľké prachy napr http://www.protein.sk/whey-protein-cisl ... -p-43.html
//hughito: Veľa šťastia
-
Point
Professional
akoze ako keby scitec nebol kvalitny..kvalitovo medzi nimi bude uplne zanedbatelny rozdiel a pokial viem podmienka bola eshop gym - aby nemusel platit zbytocne dalsie postovne .. co sa tyka kreatinu na zaciatok..je hlupost aby bol vyslovene nevhodny ..ide len o to z neho vytazit co najviac takze preto sa odporuca az neskor ..ked si uz zabehnuty v cviceni, mas dobru stravu a podobne
// filipito..pozri si zlozenie obidvoch a hlavne formu spracovania bielkovin a je to presne to iste..ale nebudem sa hadat .. ja som mal gold, mal som od scitecu az po kompavu ..teraz som skoncil na 631 a chutovo mi vyhovuje najviac .. aj tak su to vsetko z vacsaj casti len koncentraty takze sa tu bavit o kvalite a cakat, ze z jedneho ti svaly narastu a z druheho nie je trosku odveci
// filipito..pozri si zlozenie obidvoch a hlavne formu spracovania bielkovin a je to presne to iste..ale nebudem sa hadat .. ja som mal gold, mal som od scitecu az po kompavu ..teraz som skoncil na 631 a chutovo mi vyhovuje najviac .. aj tak su to vsetko z vacsaj casti len koncentraty takze sa tu bavit o kvalite a cakat, ze z jedneho ti svaly narastu a z druheho nie je trosku odveci
Nepovedal som že Scitec nie je kvalitný, je veľmi dobrý ale kebyže mám toľko prachov tak už radšej gold standart
kreatin je vážne na začiatok zbytočný, aminokyseliny v podstate tiež, takže ostávame na gainere a proteine ked vyslovene túžiš po oboch, ale podla mňa by efekt splnil aj len ten gainer solo, može byť ten čo hore uviedli...dalšia vec, ak ti do toho možem kecať, tu vežu a činky by som važne nekupoval, radšej si kup permanentku do najbližšieho fitka, tak isto, cvičiť netreba každý deň, ale tri krát do týždňa je plne dostačujuce, keďže svaly rastu po cvičení nie počas neho, treba sa regenerovať ináč nič neporastie. tá posilovacia veža teda fakt nie je podla mňa moc dobrý nápad, mohol by si napísať nejak viac o tom, prečo si sa práve pre takúto vec rozhodol, ked to fitko vychádza omnoho lacnejšie...
-
vendo
Guru
alebo prvy mesiac namiesto "veze" mozes robit ovela jednoduchsie a ucinnejsie cviky s vlastnou vahou
potom ak ta to neprestane bavit sup do najblizsieho fitka
potom ak ta to neprestane bavit sup do najblizsieho fitka
Tak ešte mám čas a aspoň sa odreagujem:
Nebudem tu riešiť nejaké fitko, napísal, že chce cvičiť doma, tak asi má na to dôvody. Doma sa dá takisto cvičiť.
Tak za prvé: v žiadnom prípade si nekupuj tú trápnu vežu. Kúp si takýto multipress stojan, cenovo aj objemovo rovnaké. K tomu samozrejme lavičku, takú, ktorá sa dá polohovať - aj hore aj dole.
K tomu riadnu satu kotúčov, jeden pár jednoručiek a jednú veľkú tyčku. Hotovo, máš všetko a precvičíš absolútne všetko aj doma. Žiadne kladky a retiazky nepotrebuješ.
Tie produkty som sem hodil len na ukážku, prehľadaj net a nájdi prípadne niečo lacnejšie.
Výživové doplnky v tvojom prípade budú hlavne kvalitná strava bohatá na bielkoviny. Keďže si suchý, nemusíš s báť ani sacharidov, cukrov, čiže môžeš nabrať aj do tuku - na tebe to ani nebude vidno. Takže určite ten gainer - aspoň 7 kg gaineru
tento.
Čo sa týka doplnkov, to by aj stačilo, zatiaľ viac nemusíš. Radšej investuj do toho náradíčka. Hlavne poriadne žrať, kvlaitné jedlá (keď som tu písal o sachroch, to zas neznamená, že máš zrať cukríky, ale proste to, že sa nemusíš moc starať o jedlo, akože či je aj moc sachrové - hlavne, aby boli bielkoviny).
Čo sa týka plánu, tak určite nejaké FB = full bod, teda cvičiť celé telo. Prvý plán si daj pokojne len nejakých 3x8 na partiu, lahodné váhy, časom postupne navyšuj váhu, zmeň série: 2 x 12, proste nejak takto. Keď už niečo naberieš, tak si rovno daj HST.
Nebudem tu riešiť nejaké fitko, napísal, že chce cvičiť doma, tak asi má na to dôvody. Doma sa dá takisto cvičiť.
Tak za prvé: v žiadnom prípade si nekupuj tú trápnu vežu. Kúp si takýto multipress stojan, cenovo aj objemovo rovnaké. K tomu samozrejme lavičku, takú, ktorá sa dá polohovať - aj hore aj dole.
K tomu riadnu satu kotúčov, jeden pár jednoručiek a jednú veľkú tyčku. Hotovo, máš všetko a precvičíš absolútne všetko aj doma. Žiadne kladky a retiazky nepotrebuješ.
Tie produkty som sem hodil len na ukážku, prehľadaj net a nájdi prípadne niečo lacnejšie.
Výživové doplnky v tvojom prípade budú hlavne kvalitná strava bohatá na bielkoviny. Keďže si suchý, nemusíš s báť ani sacharidov, cukrov, čiže môžeš nabrať aj do tuku - na tebe to ani nebude vidno. Takže určite ten gainer - aspoň 7 kg gaineru
Čo sa týka doplnkov, to by aj stačilo, zatiaľ viac nemusíš. Radšej investuj do toho náradíčka. Hlavne poriadne žrať, kvlaitné jedlá (keď som tu písal o sachroch, to zas neznamená, že máš zrať cukríky, ale proste to, že sa nemusíš moc starať o jedlo, akože či je aj moc sachrové - hlavne, aby boli bielkoviny).
Čo sa týka plánu, tak určite nejaké FB = full bod, teda cvičiť celé telo. Prvý plán si daj pokojne len nejakých 3x8 na partiu, lahodné váhy, časom postupne navyšuj váhu, zmeň série: 2 x 12, proste nejak takto. Keď už niečo naberieš, tak si rovno daj HST.
-
jin
VIP
Posilka nehrozí, na to nemám ani čas, ani náladu, naviac troška vyformovať postavu do plaviek sa rozhodla aj manželka, takže to všetko beriem nadoma
Vďaka Vám všetkým páni. Takže môj nákupný košík nakoniec dopadol tak, že som na hughitove odporúčanie vzal bench lavicu, tyčku, sadu kotúčov, jednoručky, gainer a proteín. Idem si ešte viac naštudovať HST.
Ešte raz díki!
Vďaka Vám všetkým páni. Takže môj nákupný košík nakoniec dopadol tak, že som na hughitove odporúčanie vzal bench lavicu, tyčku, sadu kotúčov, jednoručky, gainer a proteín. Idem si ešte viac naštudovať HST.
Ešte raz díki!
-
Dildogripak
Medium Professional
Jin smiem ťa poprosiť, hodíš sem linky na "náradie" ktoré si nakúpil? ĎAKUJEM 
jin a vzal si aj multipress?
Akože hento stačí v pohode, precvičíš všetko, akurát s nohami to bude horšie. Ale tak aspoň predkopy a zákopy, potom ti odporúčam robiť výpady s jednoručkami v ruke, je to brutálna makačka.
Ak budeš časom dokupovať, tak určite nie vežu !, ale keď tak ten multipress.
j: matura za 1
Ak budeš časom dokupovať, tak určite nie vežu !, ale keď tak ten multipress.
j: matura za 1
jin menšie závažie tam nie je? 1,25kg, dosť ich používam keď prechádzam vyššie
-
nestik
Medium Professional
Tak chalani, prvy HST trening zamnou, no poviem vam, dost som sa namakal
Tych 9 partii odcvicit... Isiel som cviky a serie podla tej tabulky na stranke od coldraina, cize Nohy, Prsia, Chrbat - 3 cviky aj Ramena 3cviky po 1 serii. Iked s tymi jednoruckami to nieje bohvieco, na upazovanie ramien 15 opakovani nedam s bohvieakymi vahami a dneska ak som mal mat aspon o 5kg menej ako maximum tak to robim pomaly s 1kg jednoruckami...
(robil som so 4kg)
-
Point
Professional
JIN prosim ta .. ten JUMBO neber jahodu pre zmilovanie bozie
zober cokoladu
-
Dildogripak
Medium Professional
Jin: to si oplieskal celú výplatu nie?
Ale inak kvalita
ĎAKUJEM
Určite sa nechám inšpirovať, ale bohužiaľ som študent a nemám taký budget ako si mal ty. Resp.mám ale pred týždnom som dr*ol 700 do elektroniky a 90€ do suplementov, takže to nechcem všetko oplieskať. Aj keď na tvoj tovar čo si kúpil by som ešte našiel euráše 
Posilka ma ročne víde asi 140€. Asi kašlem na "domácu posilňovňu". Tiež mám problém s umiestnením. Jediná možnosť pivnica kt.je v zime dosť chladná.....takže môj sen sa rozplynul
Posilka ma ročne víde asi 140€. Asi kašlem na "domácu posilňovňu". Tiež mám problém s umiestnením. Jediná možnosť pivnica kt.je v zime dosť chladná.....takže môj sen sa rozplynul
Teraz som si všimol: hádam si to ešte nekúpil ?..
Načo sú ti tie chrómové jednoručky 4 kg ? Pre srandu králikom ?
Kúp si toto a za ušetrených par evry ešte tie 1,25 kg kotúčiky.
Načo sú ti tie chrómové jednoručky 4 kg ? Pre srandu králikom ?
-
vrtulnik
Medium Professional
Aj ja cvicim doma v izbe. Mam doma pozvaranu cinku cca 7KG a jednu mensiu 3KG a pomaly cvicim.
+ mam ruksak nalozeny cementom cca 10KG a robim kliky. A este na povale mam hrazdu, tak sa idem par krat podvihat. Mesiac som cvicil kazdy den, ale teraz cvicim kazdy druhy den...
Je to trocha cudne, ale staci mi to. Uvedomujem si, ze nebudem mat svaly, ako keby cvicim vo fitku. Mozno potom v july, auguste tam zajdem.
Len by som potreboval pribrat, kedze mam 177cm a 62KG... Ale hadam to nejako zvladnem.
+ mam ruksak nalozeny cementom cca 10KG a robim kliky. A este na povale mam hrazdu, tak sa idem par krat podvihat. Mesiac som cvicil kazdy den, ale teraz cvicim kazdy druhy den...
Je to trocha cudne, ale staci mi to. Uvedomujem si, ze nebudem mat svaly, ako keby cvicim vo fitku. Mozno potom v july, auguste tam zajdem.
Len by som potreboval pribrat, kedze mam 177cm a 62KG... Ale hadam to nejako zvladnem.
7 a 3 kg je slabota, nemáš ako precvičiť prsia, nohy...
takisto na bicepsi a tricepsi je 7kg málo
takisto na bicepsi a tricepsi je 7kg málo