odobranie vodicskeho preukazu alkohol za volantom
odobranie vodicskeho preukazu alkohol za volantom
Zdravim
v kratkosti nafukal som 0.3 vodicak mi bol odobrany na 3 roky 800 eur pokuta.chcem pocut nejake rady ako sa mam zachovat ked pojdem na dopravny inspektoriat aby bola sankcia co najnizsia
v kratkosti nafukal som 0.3 vodicak mi bol odobrany na 3 roky 800 eur pokuta.chcem pocut nejake rady ako sa mam zachovat ked pojdem na dopravny inspektoriat aby bola sankcia co najnizsia
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: odobranie vodicskeho preukazu alkohol za volantom
Nooo... napriklad takto 
Pil si pred jazdou, alebo to bol zostatkový alkohol z predchádzajúceho dňa?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
osemetna situacia, ale myslim si, ze sankcia by mala byt 1 rok a 500-600EUR ... ked si podpisal a suhlasil s tym, ze si pil, tak si v guloch ... 0,3 sa mozno dalo zachranit tym, ze by si poziadal na mieste o kontrolne meranie (ktore by sa malo robit po pol hodine) a neskor krv a mal si silou mocou tvrdit, ze si nic nepil .. na krvi by ti s odstupom trebars hodiny - dvoch zistili 0.15 promile a museli by vydat protokol, ze je to hladina alkoholu nizka a nieje mozne urcit, ci vznikla konzumaciou alkoholu ...
mozes sa odvolat proti vyske postihu, ze sa ti zda neprimerane vysoky ... ale o papiere uz prides - keby si to uhral na rok, tak po pol roku mozes poziadat o odpustenie druhej polovice trestu a papiere ti vzhladom na to, ze to bolo 0,3 promile velmi pravdepodobne vratia ...
mozes sa odvolat proti vyske postihu, ze sa ti zda neprimerane vysoky ... ale o papiere uz prides - keby si to uhral na rok, tak po pol roku mozes poziadat o odpustenie druhej polovice trestu a papiere ti vzhladom na to, ze to bolo 0,3 promile velmi pravdepodobne vratia ...
-
RATZINGER666
Darca
...no ja osobne by som sa asi na mieste zastrelil...
Fukat som odmietnut mohol ale isiel by som hned na krv na mieste takkze je to zbytocne no ale povedali ze sankcia sa znizi ale zalezi od toho co poviem na inspektoriate ked ma tam predvolaju ja som musel podpisat ze som pil ked som to sam videl na displeyi fukaca
-
Francek
Star
A kolko coho ?Mustafa napísal:Pil si pred jazdou, alebo to bol zostatkový alkohol z predchádzajúceho dňa?
ja sa len vlastne pytam ako mam odvodnit na inspektoriat moje pitie ako to mam zahrat aby to bolo co najnizsie
-
RATZINGER666
Darca
a ako Ti to mame asi povedat, ked nevieme, kedy a kolko si pil a ak to bol zbytkovy, tak aj co si pil...
na inspektorate povedz ze si sa prejedol rumby
ale nie... povedz ze si z toho vecera nic nepametas
ale nie..daj blizsie info co si pil, kolko si pil...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
na inspektorate povedz, ze si cicina, ze si vobec nieco podpisoval ... nejakemu pobastlenemu drageru ako uvedomely obcan vobec nemas verit a uz vobec nesmies vypovedat proti sebe ... organi su tam od toho, aby dokazovali, ci si nieco vypil
... ako vravim, ked to bolo 0.3, tak poziadat o kontrolne meranie, lebo si mal kvapky od kaslu - po pol hodine ... a potom krv 
ach moj boze to co su toto za rady ..ze nepodpisovat to co ta napadlo ked ti to jasne ukaze na displey a pil som pred jazdou
-
RATZINGER666
Darca
DeLay: ts, no to je pristup... tak sa to robi, moj mily, mal si ist pekne na testy a s trochou stastia by Ti to preslo... teraz si tam mozes rozpravat co chces, oni maju ciernym na bielom podpisane lajstro, v ktorom priznavas, ze si pil...
Teoreticky, keby pockal pol hodku a zas nafukal a nechcel podpisat, auto by nechali tam, zobrali by ho na odbery a tam ak by stale mal 0,1 napr. nebol by este vo vacsich srackaniciach?
-
RATZINGER666
Darca
nie, 0,1 promile moze mat v krvi aj abstinent, zapricinuje to prirodzeny fyziologicky vyskyt skreslujucich latok v organizme a pozostatok latok z kdejakych traviacich procesov... kedysi sa tolerovalo 0,3promile, tj 0,15mg/l, teraz neviem...
// starsi clanok http://auto.sme.sk/c/3010693/pri-dychov ... omile.html
// este jeden http://auto.idnes.cz/tolerance-pri-dech ... tomoto_fdv
// starsi clanok http://auto.sme.sk/c/3010693/pri-dychov ... omile.html
// este jeden http://auto.idnes.cz/tolerance-pri-dech ... tomoto_fdv
WOW, tak to som teda nevedel 
známy to vykecal na 6mesiacov + rovnaká pokuta tým, že uviedol že to musel byť len zostatkový alkohol a že za volant sadal v dobrej viere, že už alko v krvi nemá a že by úmyselne "pod vplyvom" nikdy nejazdil...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
napisem to tak ... DeLay je kolík 
Chcel by som sa opýtať že ako je to v zákone. Zobrali mi vodický za nehodu pod vplyvom alkoholu nafukal som 1,5 promile a škoda na autách bola do 50euro. Prosim vás poradte mi že čo bude dalej a ako sa to bude riešiť. dakujem