Nazdarek,
Moj tato si teraz zmenil program internetu, z neobmedzeneho na obmedzeny... kedže on aj keby tu bol 4 tyždne vkuse, aj tak by neprešvihol svoju kvotu, ale sem tam som aj ja doma, alebo brat, takže zhanam neaku aplikaciu, ktora by mi ukazala kolko mam prenesenych dát... vie niekto o niečom takom? leo na intaku mam cca 4Gb kvotu, ked prenašam data od mimo internatnej siete, a mam taku ulitku, ale neviem ju nakonfigurovat, alebo prestavit na tu moju dsl linku čo mam doma...
za pomoc dakujem...
Aplikacia, program (prenesene data)
Re: Aplikacia, program (prenesene data)
DUmeter ti meria rýchlosť a aj prenesené dáta, ak si dobre pamatám, ale nieosm si istý, či nie iba pokial máš zapnutý PC, že keď vypneš a zaplneš znova ta sa to vymaža...
Tato miniaplikacia toho dokaze dost a je tam aj meranie prenesenich dat akurat ono to pocita neustale ale staci si to kazdy mesiac resetnut. http://addgadget.com/network_meter/
Potom pameta si prenesene aj po vypnuti
Potom pameta si prenesene aj po vypnuti
DU meter si zachováva dáta aj po vypnutí PC.. z nazbieraných údajov potom dokáže zrobiť pekné štatistiky downloadu, uploadu, celkového trafficu.. po hodinách, dňoch, týždňoch, mesiacoch, rokoch..
dá sa nastaviť aj určitý limit, ktorý keď prekročíš, vypíše Ti hlášku..
Podobný program je aj BWMeter... viac ma momentálne nenapadne (skús dať tu na hojku vyhľadať bwmeter alebo du meter, určite nájdeš viac)
dá sa nastaviť aj určitý limit, ktorý keď prekročíš, vypíše Ti hlášku..
Podobný program je aj BWMeter... viac ma momentálne nenapadne (skús dať tu na hojku vyhľadať bwmeter alebo du meter, určite nájdeš viac)
-
spojka13
Darca
- Kontaktovať používateľa:
dakujem vám ľudkovia...