V čom ste ochotní prispôsobiť sa partnerovi

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
mico5000
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: V čom ste ochotní prispôsobiť sa partnerovi

Príspevok od používateľa mico5000 »

INsomNIA - pár ľudí by možno bolo proti, ja rozhodne nie :D ale tiež sa to nehodí všade- divadlo napríklad tam už by som protestoval...
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

mico-Tak to by som sa ti prisposobila,lebo by to bol ten tvoj zaujem. :lol:
mico5000
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mico5000 »

verím že v tom by to už problém nebol.. keby sú rozpory len v oblečení a záujmoch nič by nebolo ideálnejšie :smt023
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Mne by nevadilo ani to divadlo.. :D
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Vekom som nejak dospel k tomu, ze ziadne zasadne prisposobovanie robit nechcem a nebudem. Mozno som egoista, ale ak mam raz nieco v zivote rad, nevzdam sa toho kvoli ziadnej partnerke. Iste existuje aj taka, ktorej to vadit nebude. V sucasnom vztahu to mame nastavene podobne uz skoro tri roky a neviem si vynachvalit. Napriklad ja svoje vikendy casto travim s kamaratmi na horskych turach, zatial co priatelka pracuje (kedze ju to nebavi - chodit s nami). V tyzdni ked pracujem ja, ona s kamaratkami ide na korcule, na zmrzlinu, na kupko. Vzajomna tolerancia, nic ine. Je mi jedno kedy, kde a s kym je. Neriesim to, neberiem jej slobodu. Ak ide s kamaratkami na diskoteku, jedine co chcem je, az mi prezvoni ked sa vrati domov - ze je ok. Neziarlim, je mi jedno ze sla na pivo s nejakym starym znamym. Preco by som mal? Verim jej a hotovo. Ju sice obcas moj flegma pristup trosku vytaca, ale v konecnom dosledku je rada, ze nema na krku nejakeho ziarliveho dementa.
Linnhe
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Linnhe »

Keď sa naozaj milujete, čo som zistila, že niekedy na to ani 2 roky nestačia, potom milujete aj tie chyby, ktoré má ten druhý. Podľa mňa ak od vás partner vyslovene žiada zmenu, niečo nebude v poriadku (aj keď sú aj výnimky, u mňa to bolo fajčenie). Najkrajšie je zmeniť sa spontánne, kvôli láske. Napríklad ja som začala cvičiť, zaujímať sa o veci, o ktoré by som sa bez neho asi nezaujímala... a podobne.

Od starších som sa dozvedela, že keď boli spolu napríklad 20 rokov a podobne, tak sa začali na seba podobať, mať rovnaké vlastnosti a tak.
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

k6
nic v zlom, ale co mate vlastne spolocne? chapem tvoj postoj, ze mas rad slobodu, ale keby si stretol sympaticku babu, ktora chodi rada na tury, tak by ste si neboli predsa len blizsi? (spolocne zazitky s kamaratmi, spolocne planovanie..)
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

kathleen - fajn otazka, aj mna to uz parkrat napadlo :) Ano, mozno by sme si boli blizsi - to sa samozrejme neda vylucit. Vybral som to namatkou - ako ukazku toho, ze sa da fungovat aj vtedy, ked proste niesu vsetky zaujmy spolocne. Ja sa ale v takomto vztahu citim vyborne - mame samozrejme aj vela spolocneho. Spolocne divadlo, vylety ci po pamiatkach alebo do prirody (len nie take narocne), kludne aj to kupalisko znesiem. A celkovo, zijeme v jednej domacnosti uz skoro tri roky, takze keby sme boli prilis rozdielni, asi by to neslo. Postupom casu ale zacinam byt presvedceny, ze keby sme si boli moc podobni, neslo by to tiez :wink:
Smoulinka22
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Smoulinka22 »

Ja som sa zmenila v tom, že sa viac zaujímam o niečo bola som dosť pasívna, nemala som žiadne hobby. Vycvičila som si dosť dobre trpezlivosť :D Je strašne náladový tak už mu nerobím kvôli tomu scény ako v minulosti.. už to proste neriešim :)
minya
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa minya »

Ja som prestala fajčiť, ale to som chcela aj tak, takže som skôr len mala lepšiu motiváciu. A samozrejme som musela obmedziť čas strávený s priateľmi na pive a chodím na pivo s priateľom :D vôbec to neberem, ako nejaké veľké prispôsobovanie, myslím, že je to súčasť každého vzťahu.
Napísať odpoveď