poradte mi, prosim, nejaku akcnu strielacku. Mam tento tyzden az prilis vela casu a nohu viac-menej v sadre. Tak nieco na rozptylenie. Je mi jedno ci sa budu strielat zombici, ludia, roboty alebo ficovia. Len nech to ma perfektnu hratelnost a nech ma to neomrzi po par hodinkach. Dakujem pekne.
S.O.F. - Soldier of Force ...asi ...toto som hraval ked som sa este hraval ... aktualnu verziu neviem ...ktora je najnovsia...ale bolo to brutalne
//autoeditácia príspevku (24 Máj 2011, 20:12)
slipknot1506 napísal:S.O.F. - Soldier of Force ...asi ...toto som hraval ked som sa este hraval ... aktualnu verziu neviem ...ktora je najnovsia...ale bolo to brutalne
slipknot1506: Men of War, Company of Heroes, všetky total war hry,Faces of war.
A asi najrealnejšia hra čo som hral Theatre of War
17: Stalker: Shadow of chernobyl,Clear sky, Call of prypiat, Metro 2033, teraz vysla zadarmo All points bulletin
Nohu nemam celkom v sadre, je len zagazovana. Kazdopadne, chodit mozem len minimalne, preto kysnem pred PC. Este na to mam cca tento tyzden + par dni. Left 4 death 2 vyzera zaujimavo, asi si to stiahnem. Pojde mi to bez problemov na mojom PC? (zostava je v prvom prispevku, hore)
mam 2,2 ghz a ide mi to ladne, das si trosku na nizsie naroky, a mas to.(ani ja som myslim nemal na plnych[bolo to nechutné]). Brat to hral, ale mne sa priecilo. Nieje to az tak strasidelne, ale adrenalin tam mas obrovsky, v prvych misiach a v strede pri alarme. Fuuuj. ak si náchilný na epilepesiu, nehraj. Je tu brutálna hra. ale stiahni ak chces, no nerucim. Som trosku ina natura.
//autoeditácia príspevku (30 Máj 2011, 20:14)
osobne mam radsej realistickejsie vojnove hry, CoD2+, H&D prilezitostne, MoH som videl iba raz. Hlavne ked tak, tak cez net multiplayeri. A Assasins creed ti pojde, aj 2 a brotherhood.
//autoeditácia príspevku (30 Máj 2011, 20:15)
inac, mas desktop alebo notebook?
//autoeditácia príspevku (30 Máj 2011, 20:14)
osobne mam radsej realistickejsie vojnove hry, CoD2+, H&D prilezitostne, MoH som videl iba raz. Hlavne ked tak, tak cez net multiplayeri. A Assasins creed ti pojde, aj 2 a brotherhood.
//autoeditácia príspevku (30 Máj 2011, 20:15)
inac, mas desktop alebo notebook?