Dá sa zvyknúť z veľkosti DD na A ?
Re: Dá sa zvyknúť z veľkosti DD na A ?
Inak to neviem vyjadriť....nemal si si s ňou začínať
ale fakt mi príde choré takéto veci riešiť...ešte aj na fóre.
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
neviem ake su Tvoje skusenosti, ale ja som este nevidel chalana, ktory by sa stazoval, ze jeho priatelka ma prilis velke poprsie (aj ked to, ze sa stazuje na to, ze je prilis male je pre mna tiez novinka)kafiatko napísal:ach chlapi... Ak má ženská bohato obdarený hrudník zle je.. ak tam má niečo ale podľa niekoho je to málo zle je...
-
zuzkazuzka
VIP
V prvom momente som myslela, že tému založil QWERTY
Nič v zlom, ale myslím, že tvoj problém len poukazuje na tvoju veľmi nevyzretú osobnosť a povrchnosť. Som si istá, že tvoja priateľka nevie o tvojom "trápení" a vylievaní si srdca s jej osobnými záležitosťami na fóre. A vlastne čo ty vieš, možno aj ona sa trápi, že bola doteraz zvyknutá na väčšie rozmery v určitých partiách mužského tela.... Ako by si sa cítil, hm?
No, verím že si čím skôr uvedomí, s akým človekom sa dala dokopy a nájde si niekoho, kto si ju bude vážiť a mať rád takú, aká je. A ty si potom s kľudným svedomím môžeš nabaliť nejakú "DD" dievčinu. A bude to skutočná láska.
No, verím že si čím skôr uvedomí, s akým človekom sa dala dokopy a nájde si niekoho, kto si ju bude vážiť a mať rád takú, aká je. A ty si potom s kľudným svedomím môžeš nabaliť nejakú "DD" dievčinu. A bude to skutočná láska.
-
Janio
Zablokovaný
allasam zato tvoja žížalka je obrovská, čo ? 
BTW - Neviem čo tu všetci trepete... V téme asi pred 2mi týždňami trepal Klátik, že tam Soviet pridáva ženy s malými prsiami a hneď niekto z darcov (tuším Koci ? Neviem) Napísal, že žena bez "ciciny" nie je žena. Takže nechápem načo sa teraz hráte, keď ste rovnako povrchný, ako zakladateľ témy
Aj, keď zakladateľ témy je je*** - Hlavne, že je "zelený"
Inak neviem prečo si to ediol, teraz neviem, čo písal a mohla to byť haluzzz
BTW - Neviem čo tu všetci trepete... V téme asi pred 2mi týždňami trepal Klátik, že tam Soviet pridáva ženy s malými prsiami a hneď niekto z darcov (tuším Koci ? Neviem) Napísal, že žena bez "ciciny" nie je žena. Takže nechápem načo sa teraz hráte, keď ste rovnako povrchný, ako zakladateľ témy
Inak neviem prečo si to ediol, teraz neviem, čo písal a mohla to byť haluzzz
Janio,to si pis,ze to bola haluz....mal to tam nechat. 
Tak ale to bola tema cisto o posudzovani zenskej krasy, tu sa riesi vztah. Je jasne, ze drviva vacsina muzov, povazuje plnsie prsia za atraktivnejsie, na druhej strane pochybujem, ze je to pre nich rozhodujuci atribut pri nadvazovani vztahu.
-
axxis
Addict
btw. ako sa problem vyriesil? narastlo cez noc?
autor temy si podla mna robil tak trochu srandu. Myslim si ale ze mensie su lepsie ako vecsie lebo tie zvyknu byt neforemnejsie..
-
javatar
Hardcore addict
gogo: mozno ho bavilo prave robit si z nich plastelinu 
ale inak suhlas - plnsie prsia su sice estetickejsie ale mensie su praktickejsie (aj pre zenu) a velke prsia sa po 15 rokoch stavaju velmi nabozensky zalozene (padaju na kolena kedy mozu) -> proste z dlhodobeho hladiska vyhravaju mensie
ale inak suhlas - plnsie prsia su sice estetickejsie ale mensie su praktickejsie (aj pre zenu) a velke prsia sa po 15 rokoch stavaju velmi nabozensky zalozene (padaju na kolena kedy mozu) -> proste z dlhodobeho hladiska vyhravaju mensie
a s menšími sa dá poprípade v lete chodiť aj bez podprsenky
čo netvrdím, že tak chodím
ale poznám aj takých ľudí, v lete je to pohodlnejšie, ak sú pekné a závisí aj od trička
tak,tak, podla mna jednoznacne treba v lete chodit bez podprdy- som za

-
17
Light Professional
zuzanuska > a ono je to celkom pekne, ked si inkriminovana dievcina nezoberie ani samotne tricko. :-)
Tak to jedine tak na záhrade že by sa opalovala hore bez?
alebo nemá tričko, ale má plavky?
Alebo to len na návštevu k tebe, keď teda nemá mať ani tričko
alebo nemá tričko, ale má plavky?
Alebo to len na návštevu k tebe, keď teda nemá mať ani tričko
S tym,ze vacsie su neprakticke mozem plne suhlasit...preto namiesto behania chodim radsej plavat.

najlepsie su take do ruky:)
Aj tak nechapem preco je technika pomedzi prsia v kazdom regione Slovenska nazvana podla ineho statu, uz tu boli Cinske, Ruske, Spanielske sane a u nas na strednom su to odjakziva Finske 
To máš ako v rozličných štátoch s alkoholom: niekde piješ ako Rus (v našom regióne, historická skúsenosť), viac na západ piješ ako Dán...
Myslím si, že "španielska" vetva má čo to do činenia s kordom, španielskou školou šermu a tak a čo sa týka saní... tak to neviem a po pravde španielske sane som nepočul a je to dosť divné slovné spojenie.
Myslím si, že "španielska" vetva má čo to do činenia s kordom, španielskou školou šermu a tak a čo sa týka saní... tak to neviem a po pravde španielske sane som nepočul a je to dosť divné slovné spojenie.
kks tolko povyku kvoli jednomu titfucku a nazyvat to akekolvek sane som este fakt nepocul 
-
Peter_Retep
VIP
ja pouzivam pacovny nazov medzi kozy 
Z DD na A áno.Ale z normálneho IQ na nízke asi nie.