Win Xp
Win Xp
Ahoj. Moj kamos ma problem. Ma legalny Windows XP(v cene PC). A teraz mu hodilo ze jeho windows neni legalny a ze aby si ho aktivoval(ostavaju mu 2 dni). moze mu po tych 2 dnoch windows spadnut? alebo co s tym moze urobit. Pytal som sa ho ci ma krabicu a povedal ze asi nie. moze my pls poradit?
Re: Win Xp
Ak bol ten Win v cene PC, tak možno bude mať recovery partíciu, z ktorej to môžeš znova nainštalovať. Ak by to ani potom nešlo, za pokus by stálo zavolať na MS linku a spýtať sa na tento problém (prípadne tam zavolať ešte teraz, skôr ako to skúsi preinštalovať).
Potvrdiť netom legalizáciu. Pokiaľ je to legálne, prejde to. Pokiaľ nie, reklamácia u dodávateľa a prípadné trestné oznámenie na PZ SR. /a čo je vo faktúre?/.
Inak na toto sa da v pohode pouzit crack,staci len vediet aky a "zlegalizuje" to v pohode kazde XP.V jeho pripade je problem niekde inde,bud je to orig. win,alebo je to len win s pouzitym activatorom cize kopia a mal zapnute automat. aktualizacie a preto sa toto stalo/vydel som to uz x-krat.
//autoeditácia príspevku (25 Máj 2011, 19:04)
Ak je to naozaj orig. tak potom riesit ako bolo spominane vyssie
//autoeditácia príspevku (25 Máj 2011, 19:04)
Ak je to naozaj orig. tak potom riesit ako bolo spominane vyssie
uz mu vyprsal cas a neda sa mu prihlasit. on ma kod len ked to ide aktivovat tak mu tam nic neukazuje, iba modra obrazovka a nic. keby tam mohol napisat ten kod tak to je v poho. len neni kam lebo ma len tu modru obrazovku a nic.
//autoeditácia príspevku (27 Máj 2011, 13:38)
nema tam tlacitka(dalsie, spät...) ani pole kde by zadal kod. da sa to nejako spravit bez toho aby reinstaloval win?
//autoeditácia príspevku (27 Máj 2011, 13:38)
nema tam tlacitka(dalsie, spät...) ani pole kde by zadal kod. da sa to nejako spravit bez toho aby reinstaloval win?
Jedine este skusit zohnat inst. Cd od Xp skusit sa dostat cez konzolu na opravu do nudzoveho rezimu a spravit to neako cez to.Inak uz na vyber moc nie je.