spalovač tukov thermx vs. lipoxal
spalovač tukov thermx vs. lipoxal
zdravím
má niekto skúsenosť so spalovačmi tukov ako je thermx alebo lipoxal? jedná sa o jednu holku, cvičí, zdravo sa stravuje ale potrebovala by aj nejaký ten spalovač,, len som čítal diskusie že niekoho bolí hlava, má závrate, alebo že nemôže spať bo je tak nabudený, tak či máte s tým skúsenosti a poprípade napíšte vedlajšie účinky.
diki
má niekto skúsenosť so spalovačmi tukov ako je thermx alebo lipoxal? jedná sa o jednu holku, cvičí, zdravo sa stravuje ale potrebovala by aj nejaký ten spalovač,, len som čítal diskusie že niekoho bolí hlava, má závrate, alebo že nemôže spať bo je tak nabudený, tak či máte s tým skúsenosti a poprípade napíšte vedlajšie účinky.
diki
Re: spalovač tukov thermx vs. lipoxal
thermx obsahuje kofein /okrem ineho/ takze citlivy ludia z toho mozu mat bolesti hlavy, nespavost, apod. Kamoske povedz nech sa vykasle na spalovace a radsej nech sa viacej pohybuje, cvici..
no ved ona aj cvičí, stravuje sa pravidelne, malé dávky a zdravo ale treba tomu aj nejako dopomôcť, teraz mi volal kamoš že nech jej kúpim lipo6 že to je super tak neviem.....D
teraz pozeram, ze aj lipoxal obsahuje kofein.
Hm, vysvetlim ako funguje cely tento biznis s pripravkami
na chudnutie:
jedna z mala legalnych latok ktore naozaj viditelne zrychluju
metabolizmus je kofein. Lenze farmaceuticke spolocnosti to potrebuju spravit tak, aby za to mohli vela pytat, co za samotny kofein nemozu a celkovo nema moc dobru povest, tak co urobia? vymyslia "megachudnuci super pripravok s obsahom prirodnych latok". Realita je taka, ze tie ostatne neucinne latky su tam iba na to, aby maskovali to ze sa akurat dopujes konskymi davkami kofeinu. Velke davky kofeinu nie su pre organizmus nic moc, urcite to dvakrat zdrave nie je, aj ked zdravemu cloveku by to ublizit nemalo. Pocas brania sa zrychli neprirodzene metabolizmus a po vysadeni sa zase spomali na predch uroven a je iba vecou casu kedy sa zacnu tuky naberat. Je uplne jedno ci bude tvoja kamoska brat Lipoxal alebo Therm, urcitu dobu bude chudnut rovnako pri jednom aj druhom. Tot vsjo..
Hm, vysvetlim ako funguje cely tento biznis s pripravkami
na chudnutie:
jedna z mala legalnych latok ktore naozaj viditelne zrychluju
metabolizmus je kofein. Lenze farmaceuticke spolocnosti to potrebuju spravit tak, aby za to mohli vela pytat, co za samotny kofein nemozu a celkovo nema moc dobru povest, tak co urobia? vymyslia "megachudnuci super pripravok s obsahom prirodnych latok". Realita je taka, ze tie ostatne neucinne latky su tam iba na to, aby maskovali to ze sa akurat dopujes konskymi davkami kofeinu. Velke davky kofeinu nie su pre organizmus nic moc, urcite to dvakrat zdrave nie je, aj ked zdravemu cloveku by to ublizit nemalo. Pocas brania sa zrychli neprirodzene metabolizmus a po vysadeni sa zase spomali na predch uroven a je iba vecou casu kedy sa zacnu tuky naberat. Je uplne jedno ci bude tvoja kamoska brat Lipoxal alebo Therm, urcitu dobu bude chudnut rovnako pri jednom aj druhom. Tot vsjo..
asi ta sklamem, ale viacerymi studiami bolo dokazane, ze kofein, ani carnitin, ani dalsie veci co bezne kupis v lekarni su len placebo veci a nefunguju
su aj veci co funguju a velmi dobre, ale tie nekupis 
kofein funguje len v kombinacii s inou latkou, ktorej ucinnost vyrazne zvysuje, ale opat tato latka nie je volne predajna a sam kofein nepomoze, takze vsetky lekarnove spalovace su len vyhodene peniaze...
kofein funguje len v kombinacii s inou latkou, ktorej ucinnost vyrazne zvysuje, ale opat tato latka nie je volne predajna a sam kofein nepomoze, takze vsetky lekarnove spalovace su len vyhodene peniaze...
no tak to ste ma nepotešili..napr. ja som volal kamošovi čo je thaiboxer a že on užíval lipo6 a že schudol 6 kíl, že to bolo super, že sa potil ako prasa.....DD
môžete mi aspň pre informáciu vysvetliť aký je rozdiel medzi lipo6, lipo6x (mal by byť asi silnejší) a lipo6 black?
mne išlo aj o to aby tieto prípravky nerozhodili celý vnútorný systém , ale ževraj neovlyvňujú štítnu žlazu (aj ked niektoré hej)
len nechápem prečo bol potom 3 roky po sebe vyhlásený za best produkt? ako viem že to je biznis a cena je strašne nadsadená a že u každého to funguje inak ale že by všetky boli placebo??
môžete mi aspň pre informáciu vysvetliť aký je rozdiel medzi lipo6, lipo6x (mal by byť asi silnejší) a lipo6 black?
mne išlo aj o to aby tieto prípravky nerozhodili celý vnútorný systém , ale ževraj neovlyvňujú štítnu žlazu (aj ked niektoré hej)
len nechápem prečo bol potom 3 roky po sebe vyhlásený za best produkt? ako viem že to je biznis a cena je strašne nadsadená a že u každého to funguje inak ale že by všetky boli placebo??
no neviem thaiboxer ma aj tak riadny vydaj energie, ono sam kofein samozrejme, ze ma svoj ucinok, vsetci ho pozname a jednym z nasledkov zvysenej srdecnej cinnosti ktoru sposobuje, obzvlast ludom co nie su zvyknuti moze byt aj potenie, ale samotne potenie nema vplyv na metabolizmus tukov a teda nijak nema vplyv na chudnutie...su veci ktore ti zvysia telesnu teplotu, resp bazalny metabolizmus a to vyzaduje od niekial energiu a takymto sposobom sa chudne, lenze prave tato konkretna cesta, resp veci ktore toto dokazu maju zvacsa najviac negativnych ucinkov aj v rovinach zakazanych latok, kedze pri predavkovani je telo tak rozhodene, ze samo nie je schopne sa chladit efektivne a hrozi smrt (to sa ale samozrejme tyka len steroidov...)
stitnu zlazu nemozu ovplyvnovat produkty volne predajne, na ovplyvnovanie cinnosti zliaz s vnutornou sekreciou su potrebne hormonalne pripravky a opat, tie bez receptu nezozenies
taketo vyhlasenia su len reklamny tah
a rozdiel medzi tymi produktami ziskas porovnanim mnozstva ucinnych latok ktore tam musia byt niekde uvedene...a co sa tyka ovplyvnovania chudnutia, tak ano su to len placebo efekty vsetko...kofein sam o sebe strasne odvodnuje telo, takze ked niekto fici na 300mg/den tak sa jeho telo zacne odvodnovat cim sa samozrejme znizi telesna hmotnost, ale akonahle sa kofein vysadi telo si vodu opat postupne naberie, ale pointa je vtom, ze aj ked sa znizi hmotnost, nespalia sa ziadne tuky, cize to skutocne chudnutie o ktore ludom ide sa tymto nedosiahne...ako som hovoril, su veci ktore to zvladaju, ale tie za to rozhodne nestoja...
stitnu zlazu nemozu ovplyvnovat produkty volne predajne, na ovplyvnovanie cinnosti zliaz s vnutornou sekreciou su potrebne hormonalne pripravky a opat, tie bez receptu nezozenies
taketo vyhlasenia su len reklamny tah
hmmm do kelu, práve o to išlo sa odvodniť, ale načo to potom bude dobré ked sa to vysadí a nabere to späť...( a mňa zaujalo to že to páli tuky v oblasti panvy a stehien, kde by to potrebovala..inde je to super..... rozmýšlam kde zohnať iný zdroj kofeínu kt. akože odvodňuje a nestojí toľko,,?? (na coca colu a kávu rovno zabudnime!)
nič nie je schopne palit tuky z cielenych partii, proste tak ako telo tie tuky nabera tak aj odobera, neda sa spalovat tuky len z bokov...naco sa chces odvodnovat prosimta?
kofein sa da kupit bezne v lekarni v tabletkach
kofein sa da kupit bezne v lekarni v tabletkach
takže výsledok je aký: ked už niečo kúpiť tak by si radšej doporučoval kúpiť kofeínové tabletky v lekárni a užívať tie ten mesiac? a myslíš že výsledok bude cca rovnaký ako pri lipo6 alebo jemu podobným?
vysledok je taky, ze nekupovat nic, zmenit stravu, zacat cvicit pripadne sa pozriet po nejakej diete ktora fakt funguje, ako napriklad sacharidove vlny, ktore su osvedcene u vsetkych sportovcov ktori potrebuju zhodit a efekt bude taky isty ako s nejakou hovadinou z lekarne...ak sa chces odvodnit (v com fakt nevidim zmysel, pokial sa vyslovene nesnazis napr zhodit do vahovky pred zapasom a teda co najrychlejsie zhodit na vazenie a nasledne to opat nahodit na zapas) tak tie kofeinove tabletky...
alebo dietu CKD
čo je to tá dieta sacharidových vln alebo dieáta CKD??
a tebe niekto gugl zakazal?