chod do studia, kde to chces dat vytetovat, on ti kerku navrhne, ak je dobry tater, grafik..Soviet napísal:Netusi, kto by vedel navrhnut zdarma tetovanie? Kto by mal na nieco takeho casu a tak
Mate Tattoo?
Re: Mate Tattoo?
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
No ale bude zato chciet slusne prachy tipujem nie?
soviet: môj tatér za návrh nechcel nič... síce som sa s ním dohadoval vyše roka, ale tam šlo skôr o to, že na mojej strane neboli prachy dlho dlho... návrh mi spravil asi za 3 týždne... záleží od charakteru...
-
Soviet
Darca
No len ak budem chciet 5x ten navrh prerobit, kedze si momentalne neviem predstavit, ze by splnil moje podmienky na prvy pokus, tak aj tak by nic podla teba nepytal? Aby to potom proste nedal nenapadne do ceny tetovania, ktore by sa zdvojnasobilo zrazu..
ak má raz pevne dané ceny napríklad podľa rozmerov, tak si to vieš vypočítať.. ako vravím, záleží od konkrétneo tatéra... pokiaľ dobre pamätám, tak si z brezna... keď pôjdeš domov - zbehni za santom do BB - http://www.tattoobysanto.sk/ - stránky ma biedne, ale tetuje tak 13 rokov a doteraz som nepočul na neho žiadne zlé slovo... mne návrh prerábal potom ešte asi 3x a pohoda...
// heh - http://www.tattoobysanto.sk/foto_mini/t ... 100_tm.jpg - moje tattoo ma na stránke - zlaté od neho
// silmer: je to upravený kanji znak "dó" - cesta
// heh - http://www.tattoobysanto.sk/foto_mini/t ... 100_tm.jpg - moje tattoo ma na stránke - zlaté od neho
// silmer: je to upravený kanji znak "dó" - cesta
-
Silmer
Darca
a co tvoje tattoo znazornuje?
Na narodky som rozmyslal dat si nejake to tetovanie. Kedze po vyske planujem pracovat v nejakej firme, banke ci pobocke tetovanie na viditelne miesto nepripada do uvahy ...
rozmyslal som teda nad pavucinou na laket, egyptskou mytologiou alebo polynezskou kerkou.. nemalo by to vsak byt velmi velke... mate niekto nejake tipy?
rozmyslal som teda nad pavucinou na laket, egyptskou mytologiou alebo polynezskou kerkou.. nemalo by to vsak byt velmi velke... mate niekto nejake tipy?
pavučina na lakeť? Akože väčší gýč, čo sa týka tetovania, som asi nevidel. Veď to má pomaly každý, kto má aspoň malú záľubu v tetovaní. Ja osobne poznám troch ľudí, ktorí to majú. Nedávaj si to. Čo ak budeš mať v rámci svojej budúcej práce ako rovnošatu košeľu s krátkym rukávom?!
-
Soviet
Darca
Ak aspon kusok posilujes, tak si to banci na biceps..Ale nieco originalne a nie tie klasicke gyce..
-
vladko3007
Medium Expert
Ved nemusi posilovat aby si to mohol dat na biceps.Mam policajtov kamaratov a su potetovany a velmi.Tak by nemal bit problem s pracou
-
Digital
Guru
Toto nechapem, a prečo by mal byť inde problém ?... a policajtom zoberu každeho sedlaka či už má tetovanie na vajcach alebo na čele.vladko3007 napísal:Mam policajtov kamaratov a su potetovany a velmi.Tak by nemal bit problem s pracou
Lebo si predstav, ze milej dame vo svojich rokoch pride spravit poistku chlap s komplet potetovanymi rukami. By si sa cudoval kolko ludi sa toho strani... tetovanie = vazenie (logika vela ludi, hlavne starsich)
-
Soviet
Darca
vladko3007: No na takom "chudom" bicepse tie tetovania vypadaju podla mna otrasne. Ked uz aspon daky biceps, ked tam clovek chce nieco mat. Inak nech voli inu cast.
-
DanielDevil
Addict
nie je pravda, minúly rok kamarát bol na pohovore v TT a tam mali podmienku aby nemal tetovanieDigital napísal: Toto nechapem, a prečo by mal byť inde problém ?... a policajtom zoberu každeho sedlaka či už má tetovanie na vajcach alebo na čele.
-
redliner
King
radšej si vyber polynézske tetovanie, imho mne sa veľmi páči,určite lepšie ako pavučina na lakti...Adry napísal:Na narodky som rozmyslal dat si nejake to tetovanie. Kedze po vyske planujem pracovat v nejakej firme, banke ci pobocke tetovanie na viditelne miesto nepripada do uvahy ...![]()
tie polynezske su hrozne fajn, ale niesom si isty ci tu nablizku najdem pekny vzor a dobreho "tattoo-makera"
neviete o nejakom kvalitnom studiu niekde v HE, MI, KE, popripade v presove?
-
blitzkrieg
Professional
ed hardy style? 
-
blitzkrieg
Professional
čo ti ja viem, skôr výtvor toho čo navrhoval 
//autoeditácia príspevku (02 Jún 2011, 21:42)
mimochodom dnes tá kerka vypadá krajšie, farby sú iné ako na vyššie uvedenej fotke, opadali chrasty a je to zahojené tak potom hodím ešte raz foto keď bude čas
//autoeditácia príspevku (02 Jún 2011, 21:42)
mimochodom dnes tá kerka vypadá krajšie, farby sú iné ako na vyššie uvedenej fotke, opadali chrasty a je to zahojené tak potom hodím ešte raz foto keď bude čas