X:Men : First Class

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Zaxman
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

X:Men : First Class

Príspevok od používateľa Zaxman »

prezerám si čo dávaju v kine a zrazu narazím na X-Men? Prvá trieda ?? ja že zasa slovaci niečo preložili do svojho štýlu ale ono to je fakt novy X-Men :) sranda že som doteraz otom nikde nič nečítal nato že je to celkom už kultova vec :D

http://www.youtube.com/watch?v=UrbHykKUfTM

čo myslite ? vydel to už niekto ?
Trailer ma moc neočaril , skoro ani ten trailer som nedokukal do konca :( a kde je Logan ? ??
zuzanuska
Professional
Professional

Re: X:Men : First Class

Príspevok od používateľa zuzanuska »

No ja som videla všetky časti X-menov a nemám rada, keď je to takto retrospektívne, aj keď ten posledný film o Wolverinovi, ako začínal, ma celkom bavil. Ale myslela som,ž e sa potom vrátime do prítomnosti a nie zase minulosť.

A nie, nevidela som to, ale pozrela by som si to.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Neviem, či to mohol niekto vidieť, keď to má release date po celom svete od prvého júna...Teda okrem zopár vyvolených, ktorí robia titulky a podobne. Ďalšia vec je, že čo by tam hľadal Logan? Veď ten v tom čase nebol členom X-Men a pokusy s ním boli robené úplne inde a vieme kým...Takže nie je sa čomu čudovať, že tam nie je.

A áno, v kine som na tom hneď na prvej premiére...Takže uvidíme, vyzerá to dobre.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Seth, noooooo, herci vyzerajú dobre :D

Ale ok, ja mam X-menovky rada, ale toto vracanie sa do minulosti nemám veľmi rada. Ale tak nejak prežijem :)
Inak tá žena (neviem meno), čo mení podobu a je taká modrá, prečo je v traileri blondínka? Nebola v 3.časti brunetou, keď ju pichla tá injekcia a stratila svoje schopnosti? ale ok, asi aj iná herečka to je, nie som si istá. a možno je to dakto úplne iný :D len som z toho zmätená.
Fikol0
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Fikol0 »

tesim sa:) a prave to vracanie sa do minulosti je uplne super podla mna :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Herci mne praveze v tom druhom traileri ani kus nesedeli. Dufam, ze to vsak bude zato stat.. Do kina samozrejme nato pojdem..
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

tak Wolverin je starší ako všetci mutanti čo tam hraju ciže by sa tam ukázať mohol , ako mutant a nie x člen , a mne ty herci tiež bohvie ako nesedia , proste celkovo ma trailer nezaujal ale tak určite si to pozriem :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

No veď ale to, že je starší neznamená, že musel byť medzi tými prvými...Do neho naliali sajrajt až neskôr nie? A preto si to nepamätal. Herci mi sadnú maximálne, uvidím, čo zo seba vyprodukuje McAvoy.

Jedna z prvých recenzií http://www.totalfilm.com/reviews/cinema ... 0&ns_fee=0
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

seth to vazne? Vsak taky nehodiaci mladici v tom druhom traileri co vydali su, ze strach. Uplne nezaujimavo mi v traileri posobia, nie to este vo filme. Bojim sa toho.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ale ved on bol mutant od malička, zrýchlene uzdravovanie a bodáky(vtedy ešte kosti) a nepametal si od vtedy ako ho strelil ten stary do hlavy stým nábojom z tej zliatiny , ale podla veku hercov je tento film asi 40 rokov dozadu kde aj ten vedec čo robil na Loganovy výskumi mal asi tak 20 a vtedy asi ešte s mutantam nerobil :) ciže si myslim že by tam niekde Logan mohol byť aspoň zmienka že čo on vtedy robil :D ked Xavier ešte behal :) vlastne som zvedavy prečo prestal chodiť, asi to tam bude ked v ukažkach obaja behali :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tak nehodiaci mi v prvých mesiacoch prišli aj herci zo Star Treku :) Ťažko predbiehať. Uvidím o týždeň, recenzie sú zatiaľ OK. Cítim, že to nebude lepšie ako prvé dve časti, ale predsa len, hocičo bude o triedu vyššie ako tá somarina o Wolverine.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

tak mne sa Wolverine páčil :) skorej si myslim že toto bude sklamanie lebo minulosť Erika a Xaviera a par dalších neni taka zaujímava, respektíve nebola tak vygradovaná v X-Men 1,2,3 ako u Logana
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Napodobne..Wolverine bol az na niektore casti aj umna spokojnost :) Sice na trilogiu sa to ani z daleka nechytalo, ale treba sa nechat prekvapit..Nech precitas hocikolko recenzii, aj tak si musi clovek vlastny nazor spravit.
Komplex
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Komplex »

Bez Wolverina to nebude ono ale určite si to pozriem. :)
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Wolvie určite nie je jediný mutant, okolo ktorého je vybudovaný nejaký epos. čo tak Magnetova dcéra, ktorá dokáže upravovať realitu samotného vesmíru? zhmotniť myšlienky a túžby, pretvárať hmotu, energiu, život, ohýbať čas a priestor? .) a čo tak 1500 iných mutantov, ktorí boli predstavení v komiksoch.. ja osobne sa teším na prezentovanie nových schopnosti mutantov, resp. ukázanie iných doposiaľ stvorených mutantov vo filmosvete :d
oh a za Xavierove nohy môže jeden mimozemšťan, ale pochybujem, že takto potiahnu kanón aj v movieverse, určite si vymyslia niečo iné, čo viac zapadne do deja filmového sveta, nie toho komiksovéno.
Rad8)
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Rad8) »

17.02.2011 prelozeny trailer + rozpracovanie na videacesky.cz

http://www.videacesky.cz/trailery-recen ... -pod-lupou
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Bol som na tom a je to super, doporucujem. Zatial jeden z top filmov v tomto roku pre mna.
Videl som to 2D, neviem ci je aj 3D vobec...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tak som to dnes videl v kine...No, nejako nezdieľam to všeobecné nadšenie, teda nie, žeby to bolo zlé, ale na tie hodnotenia na RT a Metacritic a od mojich známych som čakal niečo viac...Podľa mňa to určite nebolo na úrovni Singerových produktov, poniektorí z mutantov boli dokonale trápni, viď príklad tá s mušími krídlami a týpek, ktorý "vedel prežiť". Bolo tam ešte X nezrovnalostí, ale môj mierne skeptický postoj je tu možno aj kvôli tomu, lebo som veľkým fanúšikom prvých dvoch...Ak by som to mal zhodnotiť od 1-10, tak 7 alebo 7,5. Určite nie viac. Špeciálne dávam do pozornosti hudbu od Henryho Jackmana, ktorý sa doteraz veľmi nevyznamenal, ale tento jeho počin je veľmi presvedčivým vstupom do sveta filmovej hudby.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

si bol premotivovany asi na ten film, stalo sa aj mne pri Låt den rätte komma in
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

to akoze v tomto diely je "hugh jackman" za mladasa :) zaujimava myslienka
ci to je este xmen bez xmena
Napísať odpoveď