Prijímačky FEM
Prijímačky FEM
Zdravím, mal by som otázku na tých, čo robili prijímačky na SPU na Fakulte ekonomiky a manažmentu...Takže, potreboval by som vedieť, čo alebo aké typy príkladov z matematiky boli na prijímačkách minulý rok, resp. predošlé roky. Ďakujem
Re: Prijímačky FEM
existuje kniha prikladov, kde su ukazky z celych "okruhov" (modelovy priklad s vysvetlivkami, nevypocitane priklady a vzdadu vysledky).. teda.. tak tomu bolo pred 8 rokmi 
.
skus zavolat na studijne oddelenie pre blizsie info (a nasledne si ju tam skoc kupit)
.
skus zavolat na studijne oddelenie pre blizsie info (a nasledne si ju tam skoc kupit)
No, pokiaľ viem, tak tie knižky (z oblasti ekonomiky, matematiky a iných predmetov) sa dajú kúpiť priamo u nich. aspoň cca také tri roky dozadu si kamarát tam kupoval, priamo v hlavnej budove. To už študenti by ťa tam zaviedli, že kde sa to kupuje.
Aj cca tých 6 rokov dozadu si moje spolužiačky tam kupovali tie knižky.
Aj cca tých 6 rokov dozadu si moje spolužiačky tam kupovali tie knižky.
No ja mám od nich knihy...aj na matiku, aj na nemčinu...ale v tej matike je úplne všetko
celá matematická veda
preto som chcel, aby mi niekto aspon zhruba napísal načo by som sa mal hlavne zamerať. Dakujem
testy by mali byt generovane pocitacom (nahodne:) ...takze tam moze byt cokolvek.
smola
smola