Dik
HTC Desire HD a Cyanogen Mod
HTC Desire HD a Cyanogen Mod
Ako natiahnut tento firmware do HTC Desire HD? 
Dik
Dik
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: HTC Desire HD a Cyanogen Mod
s tymito otazkami by si mal ist skor na nejake specializovane forum.
zaklad je mat telefon rootnuty, to mas? predpokladam ze nie, takze budes musiet spravit najprv to - na HTCcka su na to po vacsine vyvinute jednoduche nastroje, na tvoje HDcko budes potrebovat aplikaciu Visionary - download http://loadbalancing.modaco.com/downloa ... us.r14.apk
nainstalujes ju, spustis, kliknes na Temproot Now! , pockas na dokoncenie, potom Attempt Permroot Now!
vsetky zaskrtavacie policka pritom nechas nezaskrtnute. good luck.
//autoeditácia príspevku (25 Máj 2011, 17:28)
po rootnuti sa uz jednoducho dostanes do recovery menu (pri spustani telefonu podrzis Volume Down), tam potom niekde najdes wipe, tym vymazes vsetky nastavenia, potom install zip from sdcard, na kartu si nakopirujes cyanogen a zvolis ho.
// je to pisane z pameti a navysse to poznam iba na desire, ale zvladnes to
zaklad je mat telefon rootnuty, to mas? predpokladam ze nie, takze budes musiet spravit najprv to - na HTCcka su na to po vacsine vyvinute jednoduche nastroje, na tvoje HDcko budes potrebovat aplikaciu Visionary - download http://loadbalancing.modaco.com/downloa ... us.r14.apk
nainstalujes ju, spustis, kliknes na Temproot Now! , pockas na dokoncenie, potom Attempt Permroot Now!
vsetky zaskrtavacie policka pritom nechas nezaskrtnute. good luck.
//autoeditácia príspevku (25 Máj 2011, 17:28)
po rootnuti sa uz jednoducho dostanes do recovery menu (pri spustani telefonu podrzis Volume Down), tam potom niekde najdes wipe, tym vymazes vsetky nastavenia, potom install zip from sdcard, na kartu si nakopirujes cyanogen a zvolis ho.
// je to pisane z pameti a navysse to poznam iba na desire, ale zvladnes to
A treba zalohovat kontakty predtym? 
-
G0lDiER_
King
ak si prihlaseny na google ucet tak by si ich mal mat zosynchronizovane s nim, potom si ich odtial stiahne.
A este ak mam teraz tam slovencinu ostane mi po flashnuti toho modu nadalej slovencina? 
-
G0lDiER_
King
neviem, ja cyanogen nepouzivam, ale predpokladam ze nie.
inak ten cyanogen nieje taky uzasny, ale kazdy pozda iba ten..
inak ten cyanogen nieje taky uzasny, ale kazdy pozda iba ten..
A jaky by si odporucil ty? 
-
G0lDiER_
King
No zalezi to od toho, ci budes preferovat Sense alebo Non-Sense (nonsens:D) romky. ja som nebol funkciami sense-u nejak ohromeny, na vzhlade mi tak nezalezalo, takze som koli sviznosti zvolil romku bez sense nadstavby.
mozes skusat, na xda-developers je ich dost. ked som ja vyberal, tak som mal kazdy den inu, je to zalezitost 10 min.
mozes skusat, na xda-developers je ich dost. ked som ja vyberal, tak som mal kazdy den inu, je to zalezitost 10 min.
A jaka je pravdepodobnost ze HTC sa stane "bricked"? 
Ako citam tvoje posty, tak dost velka. Naco ti je vobec custom ROMka?hitman napísal:A jaka je pravdepodobnost ze HTC sa stane "bricked"?
Nieje to vobec o pravdepodobnosti, chod na XDA Developers alebo na CM stranku, precitaj si navod a flashuj.
Niecim som sa uz zaoberal ohladom toho,tak neboj az taky noob nie som. Len som sa pytal slusneNumline1 napísal:
Ako citam tvoje posty, tak dost velka. Naco ti je vobec custom ROMka?
Nieje to vobec o pravdepodobnosti, chod na XDA Developers alebo na CM stranku, precitaj si navod a flashuj.
-
Supersonic
Light Professional
no ale tak to sa ti neda presne na % povedat..obcas sa stane ze sa to nepodari.. ja som tiez dost casto flashoval moj mobil ked som mal este android raz som ho aj posral ale flashol som to este raz a islo to takze tak..moze sa stat ze ho aj neozivis riziko tam vzdy je 
-
G0lDiER_
King
velmi mala..jedina vec ktora sa ti v podstate moze stat ze sa ti pocas toho procesu vypne telefon / vytiahne pametovka.