Príklad:Les napísal: Pouzijem tvoju techniku. Odkial si zobral, ze ich je 1%? Mas nejaku statistiku, alebo poznas vsetky zeny na Slovensku..?
Na škole je zo 700 žiakov 18 dievčat, chodím na elektrotechnickú
hej chlape ty uz to nehul!Retsko napísal:Nemyslim ze NIE je dolezite a hlavne ze to ma nejaky zmysel bavit sa o zenach ktore su/nie su technicky zalozene... Myslim ze ich je viac ako 1% a viac ako 2,5% a v podstate je to uplne jedno kolko ich je, lebo zeny su aj tak radi, ked im to muzi vysvetluju a muzi su aj tak radi, ked im to mozu vysvetlit, lebo sa citia mudri a citia ze na kocku zaposobili... Zhrniem to: zeny sa do techniky naschval nevyznaju, aby si mohli muzov obtacat okolo prstu, alebo ich balit... A muzi sa sice trochu viac vyznaju, ale su natolko hlupi, ze sa obtocit nechaju a koniec koncov vyjde z toho aj tak zena mudra...:D:D
Chlape !!! Mam kamarata novinara, snad zariadim, aby toto co si tu napisal dal do novin ! Mozno ti daju aj nejaku cenu... Svata pravda, co si napisal !!!!!Retsko napísal:Nemyslim ze NIE je dolezite a hlavne ze to ma nejaky zmysel bavit sa o zenach ktore su/nie su technicky zalozene... Myslim ze ich je viac ako 1% a viac ako 2,5% a v podstate je to uplne jedno kolko ich je, lebo zeny su aj tak radi, ked im to muzi vysvetluju a muzi su aj tak radi, ked im to mozu vysvetlit, lebo sa citia mudri a citia ze na kocku zaposobili... Zhrniem to: zeny sa do techniky naschval nevyznaju, aby si mohli muzov obtacat okolo prstu, alebo ich balit... A muzi sa sice trochu viac vyznaju, ale su natolko hlupi, ze sa obtocit nechaju a koniec koncov vyjde z toho aj tak zena mudra...:D:D
vole, tak si ma s tym vysvetlovanim poplietol, ze uz ani neviem, co si mal na mysli, ale spoko...Retsko napísal:Kua sory sory, zapor som tam doplnil capsom, ale teraz som zistil ze som si nevsimol, ze zapor som tam mal v prvom slove "Nemyslim" a ze 2 zapory vo vete nemaju byt, este raz sa ospravedlnujem, vyznam 1. vety mal byt, ze jednoducho je bezpredmetne sa bavit o tom, ci su alebo nie su zeny technicky zalozene a kolko ich je... Opravim to este raz a dufam ze naposledy... Ale aj tak myslim ze viete co som tym chcel povedat...