nasi politici nic neurobia zadarmo, aby sa do tejto problematiky pustili, tak musia z toho vytazit...no a prave aj preto sa organizuju taketo podujatia, s hlavnym cielom vzbudit diskusiu o sucasnom stave, ktory nie je najlepsi...a diskusiou sa da menit aj mienka spolocnosti...
to, ze sa najde par homofobnych primitivov, ktori to budu brat negativne? ti ma absolutne netrapia...taki primitivni ludia tu su aj bez nejakeho duhoveho pridu...
tiez ta ubezpecujem, ze aj v nasom parlemente su homosexuali, rovnako ako je mnoho homosexualov medzi nasimi moderatorskymi a hereckymi hviezdami, inymi vyznamnymi slovenskymi osobnostami...len vsetci do jedneho zaryto o svojej orientacii mlcia, alebo sa ju dokonca snazia aj zamaskovat, co je este smutnejsie...
tym, ze niekto vytvara organizovanim kazdorocneho podujatia "nazorovu blokadu", to beriem len ako zufaly tah vyhnut sa mojmu argumentu, ze pri inych demonstraciach, kde sa nieco blokuje sa nestazujes...tak rychlo tvrdis, ze som ta zle pochopil a tvrdis, ze nejde o skutocnu blokadu, ale len o nazorovu
tiez ma fascinuje, ze podla teba ide o modu...je podla teba skutocne v mode byt teplym? ty to takto vazne vnimas?