drakeman napísal:ameriku nemam rad z viacerych dovodov. su mi strasne nesymaticky. vsetkych by som postrielal...
BTW: americku hudbu nepocuvam - to by som bol radsej hluchy, ved skoro vsetko su len cierne huby
Tak tohle je presne to o cem jsem psal. Krasny priklad poruseni pravidla c. 6.
Svoje rasisticke nazory si pis nekam jinam ...
lol
Nikdo nema ameriku rad, ale kazdy kouka na americke filmy, posloucha americkou hudbu, cpe se americkym jidlem ...
? co s tym ma preboha spolocne jedlo hudba tenisky a ja neviem co este?? to je vsetko spotrebny material. tu ide o rozmyslanie ludi , ich zakony atd typek..
aquafresh1 napísal:
? co s tym ma preboha spolocne jedlo hudba tenisky a ja neviem co este?? to je vsetko spotrebny material. tu ide o rozmyslanie ludi , ich zakony atd typek..
Nepovidej, takze dalsi clovicek, ktery kouka na vec z jedne strany ...
aquafresh1 napísal:
No ide tu o to ak nemam rad USA, tak ich nepodporujem peniazmi (kupovanie tovaru).
BTW: Dali ste si uz dnes americku Coca-Colu, alebo pouzivate americke Windows?
coze? takze podla vas znamena to,ze nemam rad politiku usa to,ze nebudem pit colu , jest mcdonald a neviem co este,pouzivat windovs , nenosit tenisky nike (sice mam adi) ? rad by som videl cloveka co nepije kolu a nema win..
Les, pridlho papas americky chlebik a pijes americke mliecko (joke)
ostatni, vyjadruju svoje nazory a postoje, kazdy clovek ma svoj nazor a hlavne ma pravo na svoj nazor...
takze budeme sa dokolecka prekrikovat so svojimi nazormi!? chapete ze princip: "byt v prave" je ten princip ktory ma kazdy v sebe? tym padom ak niekto ide proti niekoho ineho nazoru ten sa ho skalopevne drzi, stylom: " A JUST!" (just je ako v slovencine aby to nahodou niekto zle nepochopil)
les: preco si myslis ze amerika je to prave orechove?
ostatni: preco si myslite ze amerika je to zle a najhorsie co tu je na svete?
moj nazor:1.tie vase odhalene bruska, tanga a neviem jake vymysli prisli z ameriky, vsetky krajiny sa opicia, vratane slovenska. Ked to prislo v neviem kolkych rokoch, samozrejme vo vychodnej europe sa spustila vlna kritiky, teraz, ked je uz skoro vsade ehm tzv. "demokracia" sa to povoluje.
Pokial by uz sa to aj v amerike dialo(comu je neverim, mozno su tam obmedzenia, ale take radikalne?) tak je to uz len stoho dovodu, ze chce ten dany stat v USA trochu zmiernit kritiku, zlepsit bezpodlkladny nazor ludi ako su hojko na USA,...
proste nechce aby to tam vyzeralo ako najvacsia diera sveta,...
ako napisal jonathan.davis.com: vsetci ju navonok nenavidia, ale v podstate jej vdacia za veci v tomto modernom svete, ktore prisli prave stade,...
nehovorim ze vynalezy, jedla, kultura by sa bez ameriky nikde nevyvinula, ale urcite by ten vyvoj prisiel o par rokov neskor.
Ani ja nesuhlasim zo vsetkym co sa v amerike deje, ale pride mi to tak, ze postoj hojka/tom4s3 a inych co snimi suhlasia spociva v aktualnej(t.j. zhruba od 2001) politike, ktoru USA vedie,...
Ako kazdy clovek potrebuje v nieco verit, potrebuje aby ho niekto viedol, tak tito sa dali na pasivny odpor voci amerike, stavim sa ze vo svojom realnom zivote nepohli prstom aby zablokovali neobmedzenu moc USA. Niekto veri v boha, niekto v osud, niekto sa nechava viest svojou politickou stranou, niekto zase sa da z recesie a kvoli par nesuladom z jeho vedomim na odpor voci amerike,...
zial tito ludia to robia len v reciach,...
to ze tu napisu ako je amrika hard suxxx, dufajuc ze to ovplyvni aspon 20 userov je podla mna smiesne,...
Vsak doteraz nenapisal kazdy znich(hlavne myslim hojka a tom4s3 popr. inych moderatorov) preco on nenavidi ameriku,...
2. to iste plati aj o nenavideni Bratislavy,...
nech mi kazdy znich napise svoje osobne dovody preco musi na Bratislavcanov pouzivat tak ostre nadavky,...
je to snad kvoli tomu ze tu je vyssia zivotna uroven? vyssi zivotny standart? viac pracovnych miest? ale ved to je smiesne,...
v kazdom state su v hlavnych mestach sustredene trhy hybuce zivotom,... pomenej to je sustredene v 2./3. atd. najvecsom meste v tom danom state,...
to ze ste sa anrodili niekde na severe slovenska, urcite ste nato hrdi, urcite tam mate zdraviu prospesnejsi vzduch, co ja viem menej chorych ludi alebo co,... sak to vam niekto nebere...
pod pojmom amerika myslim hlavne severnu ameriku,...
Ani ja nerozumiem, ako mozete spajat napr. kritiku puritanstva v USA s teniskami, bicyklami, Coca-Colou a pod. Rovnako by som sa cudoval, keby tu bola rec o konkr. kvalitnych americkych znackach a niekto by tu zacal tocit o puritanstve v USA
jonathan.davis.com napísal:Plne souhlasim. Americka politika je mi (tak z 90%) nesympaticka, ale v zadnem pripade si nedovolim tvrdit, ze nemam rad ameriku jako celek.
A jak pise Les, i kdyz se vsim nesouhlasim tak se musim prizpusobit.
Mimochodem, ja bych se prizpusobil docela rad ...
JJ, je to vec nazoru- hodnot. U mna v suvislosti s USA prevazuju negativa nad pozitivami, takze bohuzial/nastastie, ja by som sa nerad prisposoboval. Na druhej strane, vzdy zalezi od konkretnych okolnosti. Pokial ide o tu politiku USA a nasl., suhlasim.
aquafresh1 napísal: coze? takze podla vas znamena to,ze nemam rad politiku usa to,ze nebudem pit colu , jest mcdonald a neviem co este,pouzivat windovs , nenosit tenisky nike (sice mam adi) ? rad by som videl cloveka co nepije kolu a nema win..
Muj prispevek byla jen reakce na slataniny typu "nesnasim ameriku" ...
Traktorista: vyjadruju respekt a muj souhlas se vsim co jsi napsal. Nenavist casto vznika ze zavisti