tiez tu mozem dat plno pribehov ludi, ktori podobnu "liecbu" u vselijakych pseudopsychiatrov, pripadne nabozenskych fanatikov podstupili a skoncilo to, este horsim stavom depresie a frustracie, pripadne aj samovrazdami...
pokial su ludia v tvojich 2 pribehoch teraz skutocne stastny a spokojny, tak im to z celeho srdca prajem...to ale nedokazuje, ze vyliecenie sa z homosexuality skutocne existuje a uz vobec nie, vyliecenie sa prostrednictvom boha
a to ze ma niekto deti s heterosexualom, je podla teba dokaz jeho heterosexuality? povedzme si otvorene, pre zenu je zahrat heterosexualitu a splodit dieta pomerne jednoduchsie ako pre muza, deti moze mat ale to co mozno skutocne robi a s kym sa uz v tych svojich pribehoch nedocitas...plati tvoja teoria teda aj opacne, ze ked sa chalani opiju a potom sa v opitosti bozkavaju, tak su homosexuali ? pripadne, ked niekto predava svoje telo rovnakemu pohlaviu, tak je tiez homosexual? to vobec nemusi byt pravda...
podla mna je sexualna orientacia cisto vrodenou zalezitostou a nie je to len moj sukromny nazor, ale nasvedcuje tomu nespocetne vela studii a dokazov, aj ked sa zatial nevie co sposobuje sexualnu orientaciu a kde v mozgu je lokalizovana...
a chapem aj tuto tvoju logiku, si zvyknuty vypocut si pribeh, ktory ma nieco dokazovat...a nasledne tento pribeh, tuto schemu uplatnujes na vsetko a vsetkych naokolo, moze byt iba jedina pravda, jedina cesta, jedine riesenie...toto tvoja logika vychadza z tvojho nabozenskeho zmyslania, ktore ti bolo vstepovane od utleho detstva...
a tiez prosim nezavadzaj, neviem ako ty, ale ja ked idem s niekym 1krat na kavu alebo 1krat do kina, tak ho nepovazujem za svojho priatela (partnera), to nie je vztah...takze to ani neboli moji priatelia...uz si pomaly na urovni qwertyho, ktory ide do klubu, je tam par bab a potom qwerty hovori "mal som vela bab"...
javatar, nech sa paci, mas moznost to vyskusat...mozes sa stat silne veriacim a usilovat o zmenu svojej sexualnej orientacie, pokial si myslis ze je to mozne...