Skype-crashed
Skype-crashed
Nenašiel som nikde tému s takýmto problémom ak áno ospravedlňujem sa. dneska mi z ničoho nič začal "crash-ovat" skype včera mi šiel úplne bez problémov dneska keď ho zapnem hodí mi chybu (screen chyby v prílohe) skúšal som prečistiť PC nasledujúcimi utilitkamy, Ccleaner, Advance Systemcare, Malwarebytes, znovu nainštalovanie skype no chyba je taká istá.. (neviem či toto môže mať niečo spoločné ale včera sa mi nainštalovala aktualizácia do Firefoxu a Eset mi vyhodil možnú infiltráciu nejak som tomu nevenoval pozornosť proste som to odstránil takže viac k tomu nemám čo povedať.) nemal niekto takýto problém poprípade nejaké rady ako to skúsiť vyriešiť ?
-
Space5800
Medium Professional
Re: Skype-crashed
Možno sa to týka tohto https://support.skype.com/en-gb/faq/FA1 ... e=category
Neštudoval som ten link a ani som neprečítal tvoj post, snaď som sa trafil
Neštudoval som ten link a ani som neprečítal tvoj post, snaď som sa trafil
Dik moc jednoznačne K+ a ja sa musím naučiť poriadne hladať aj po skype supporte.
-
Space5800
Medium Professional
Za málo, ja som to zazrel na twitteri 
//Spixy: myslim že som ťa predbehol o pár hodín
//Spixy: myslim že som ťa predbehol o pár hodín
DSL.sk - Časti užívateľov nejde Skype, návod na riešenie
Na všetkých operačných systémoch je potrebné zmazať súbor shared.xml nachádzajúci sa v adresári dát aplikácie. Na Windows sa je možné do tohto adresára dostať univerzálnym spôsobom bez ohľadu na verziu Windows napríklad aj vo Windows Exploreri s využitím premennej appdata, napísaním adresy adresára %appdata%\skype.