Ahoj. Dúfam že sa tu nájdu ľudia čo chodia na FIIT do BA, alebo chodili každopádne..
Moja otázka znie, koľko bodov potrebovali ľudia na prijatie na FIIT STU BA pominulé roky?
Prijímajú podľa dosiahnutého percentilu z ANJ alebo MAT. B2 berú percentil*1, a b1 berú percentil*0,8. Vedel som že matiku nedám tak ako angličtinu, takže som sa spoliehal že ma angličtina pretlačí. Lenže nastala situácia.. moje výsledky sú z ANJ(B2) mám 75%, percentil 54%, matika 60% percentil okolo 48,49.. to je jedno..
Ten percentil z angličtiny je dosť chabý, hlavne ak beriem do úvahy, že môj spolužiak ktorý maturoval z úrovne B1, a dosiahol iba 72%, má percentil 76%.
Naštvalo ma to, keďže, on napísal ľahší test, horšie ako ja, a má väčšie šance na prijatie. Ak zrovnáme percentili do rovnakej hladiny, tak ja mam 54% / bodov, on 60% / bodov..
Bojím sa že sa tam nedostanem :p hlavne ak nespravím prijímačky inde, čo je dosť možné.
Diky za odpovede.
FIIT STU Bratislava pominule roky a šanca na prijatie
Re: FIIT STU Bratislava pominule roky a šanca na prijatie
Tak ako fei aj fiit zrusila prijimacky a beru kazdeho zaradom.....
Podmienky prijatia
Základnou podmienkou prijatia na štúdium študijného programu bakalárskeho štúdia je získanie úplného stredného vzdelania alebo úplného stredného odborného vzdelania.
Na študijné programy bakalárskeho štúdia budú prijatí všetci uchádzači zaradení do prijímacieho konania, ak počet týchto uchádzačov nepresiahne počet uchádzačov, ktorý plánuje fakulta prijať na štúdium príslušného študijného programu. V opačnom prípade dekan môže zvýšiť počet prijatých uchádzačov alebo sa uskutoční výber uchádzačov vychádzajúc z poradia zostaveného na základe bodového hodnotenia, uchádzačom uvedených preferencií ohľadne študijných programov, úrovne preukázaných vedomostí a počtu uchádzačov, ktorých sa fakulta rozhodla prijať na štúdium príslušného študijného programu. Spôsob výberového konania garantuje maximálne možnú objektívnosť a transparentnosť.
zdroj -> http://www.fiit.stuba.sk/generate_page.php?page_id=1677
Podmienky prijatia
Základnou podmienkou prijatia na štúdium študijného programu bakalárskeho štúdia je získanie úplného stredného vzdelania alebo úplného stredného odborného vzdelania.
Na študijné programy bakalárskeho štúdia budú prijatí všetci uchádzači zaradení do prijímacieho konania, ak počet týchto uchádzačov nepresiahne počet uchádzačov, ktorý plánuje fakulta prijať na štúdium príslušného študijného programu. V opačnom prípade dekan môže zvýšiť počet prijatých uchádzačov alebo sa uskutoční výber uchádzačov vychádzajúc z poradia zostaveného na základe bodového hodnotenia, uchádzačom uvedených preferencií ohľadne študijných programov, úrovne preukázaných vedomostí a počtu uchádzačov, ktorých sa fakulta rozhodla prijať na štúdium príslušného študijného programu. Spôsob výberového konania garantuje maximálne možnú objektívnosť a transparentnosť.
zdroj -> http://www.fiit.stuba.sk/generate_page.php?page_id=1677
-
maverick225
Novice
Ahojte. Neviete náhodou či sa po minulé roky nekonalo druhé výberové konanie? Na prvom ma síce zobrali len som nezmaturoval
tak či zoberú aj s vysvedčením zo septembra kedže na iných školách to robia.
THX
THX
najlesie bude kontaktovat mailom priamo studijne oddelenie, konkretne pani co to ma na starosti
http://www.fiit.stuba.sk/generate_page.php?page_id=1667
Kód: Vybrať všetko
prijímacie konania na bakalárske a inžinierske štúdium (Z. Mihinová)
e-mail: mihinova[at]fiit.stuba.sk