Seriály z detstva
-
w00dy
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Seriály z detstva
No tak ja si pamätám ako moji rodičia nahrávali Tom a Jerryho na Cartoon Network.Mal som asi 10 kaziet a furt som to kukal do okola :]]
Potom tam boli šmolkovia,ktorý chodili na TV Markíza každú sobotu a nedeľu o pol siedmej.
A spomínam si taktiež na starých X-Menov ktorý chodili ešte vtedy na Jetixe.Potom Spider-mana a Rýchlu rotu ktoré sa vysielali na TV JoJ a samozrejmosť každého malého diváka POKEMÓN ktorý chodil na STV1 :]]
Potom tam boli šmolkovia,ktorý chodili na TV Markíza každú sobotu a nedeľu o pol siedmej.
A spomínam si taktiež na starých X-Menov ktorý chodili ešte vtedy na Jetixe.Potom Spider-mana a Rýchlu rotu ktoré sa vysielali na TV JoJ a samozrejmosť každého malého diváka POKEMÓN ktorý chodil na STV1 :]]
co je andy alebo trieda cislo 402
Tak pridám sa do debaty aj ja 
poznám asi 90% spomenutých seriálov a rozprávok v téjto téme a dakujem za krásnu nostalgiu
či už sa to týka animovaných alebo hraných rozprávok 
čo si ešte spomínam a sa mi zdá nikto ste tu nespomenuli rozprávku Kameň Snov (orig: The Dreamstone) obrazky-> http://hub.tv-ark.org.uk/images/itvmidl ... tone_b.jpg http://www.toonhound.com/dreamstone-3.jpg
takisto si pamätám ešte rozprávku o koňoch tipujem "Nejaký" Blesk
....dalej Benjamín Kvietok (taky slon
) dalej Franklin (taka korytnačka)....a vela dalších a dalších
skor som sa chcel spýtať na hrane serialy ktore bežali na STV (určite na STV lebo nič ine som nemal
) v rokoch 1996-2004...jeden bol o rodine, ktora uletela balonom za čias vojny sever proti juhu, stroskotali na ostrove, kde sa diali zahady a mal s tym dočinenia aj kapitan nemo ktory ich zledoval z ponorky 
a druhy serial bol o nejakých tínedžeroch ktorí boli na vylete alebo tabore v nejakom opatstve (toto si najčerstvejšie pamätám že na opátstve nejakom) a zažívalli tam take tinedžerske historky....
poznám asi 90% spomenutých seriálov a rozprávok v téjto téme a dakujem za krásnu nostalgiu
čo si ešte spomínam a sa mi zdá nikto ste tu nespomenuli rozprávku Kameň Snov (orig: The Dreamstone) obrazky-> http://hub.tv-ark.org.uk/images/itvmidl ... tone_b.jpg http://www.toonhound.com/dreamstone-3.jpg
takisto si pamätám ešte rozprávku o koňoch tipujem "Nejaký" Blesk
skor som sa chcel spýtať na hrane serialy ktore bežali na STV (určite na STV lebo nič ine som nemal
a druhy serial bol o nejakých tínedžeroch ktorí boli na vylete alebo tabore v nejakom opatstve (toto si najčerstvejšie pamätám že na opátstve nejakom) a zažívalli tam take tinedžerske historky....
-
Soviet
Darca
Tak pozrel som si ruskeho Winnieho Pooha a klobuk dole..v tom roku a take perfektne tri diely rozpravky s takou animaciou a jednoduchou pointou..krasa 
Kto chce, tak su s anglickymi titulkami aj na YT.
1969
1971
1972 Part 1
1972 Part 2
Kto chce, tak su s anglickymi titulkami aj na YT.
1969
1971
1972 Part 1
1972 Part 2
No, tak detské seriály 
jednoznačne medzi prvými sú to Gumkáči, Starostlivé medvedíky, Rýchla rota, Káčerovo a Šmolkovia
a myslím, že to už vôbec nechodí, tak Zázračný školský autobus
z takých poučných- Bol raz jeden život, Pa a Pi
a ešte veľmi pekný seriál- Sport Billy (paráda, ked vytiahol u vrecka nejaké malé autíčko a o chvílu bolo z toho veľké auto)
Flinstonovci
jednoznačne medzi prvými sú to Gumkáči, Starostlivé medvedíky, Rýchla rota, Káčerovo a Šmolkovia
a myslím, že to už vôbec nechodí, tak Zázračný školský autobus
z takých poučných- Bol raz jeden život, Pa a Pi
a ešte veľmi pekný seriál- Sport Billy (paráda, ked vytiahol u vrecka nejaké malé autíčko a o chvílu bolo z toho veľké auto)
Flinstonovci
toto je kral 
Pochybujem,že niekto pozeral Animovaný seriál Uštvaný Erik,to bolo super 
uuuuplne super tema
) strasne som si sprijemnila vecer, zaspominala
) ficala som asi na 99% z toho, co tu uz padlo, plus na nemcoch chodila taka super vec Sailor Moon, pamata si niekto?
)
-
qwerty-xyz
sailor moon je klasika
spominame, doteraz mame openingy natahane v PC. Tie ich premeny a to zlo proti ktoremu bojovali. ked som bol maly niektore tie hnusne carodejnice fakt posobili strasidelne. 
-
pryja
Darca
A najkrajsia rozpravka bola Krtecek
Tak moje oblubene v casoch Cartoon Network boli Dexter´s Lab
a Cow & Chicken, to bol neskutocny naklad
a Cow & Chicken, to bol neskutocny naklad
Somebody stop me 
Ja by som sa chcel spytat tiez na jeden serial/ rozpravku...ludia tam mali take roboticke obleky na ktore sa im pripevnovali rozne veci a ako keby morfovali a vzdy ked isli morfovat tak myslim ze zakricali nieco v zmysle power energy alebo nieco take..neviete co to moze byt ??
toto?
nie nie ..nie je to power rangers..taky pani a oni mali obleky a knim sa este pridavali take roboticke veci ..
-
marekk2309
Novice
Mne sa strašne páčili : Bračekovcia Mravčekovia, A je to, Tom a Jary a samozrejme aj Káčerovo, Gumkáči, Rýchla rota Chipa a Dale, Káťa a Škubánek, Jurošík, Pa a Pi. A ešte aj Bol raz jeden život, Jája a Pája, Kubko s Maťkom, Slimák Maťo a škriatok Klinček ale určite sa to tak nevolalo. A Skoro som zabudol na Orlie Pierko aj to bolo celkom dobré.
A to by bolo asi skoro všetko.
A to by bolo asi skoro všetko.
Plastic Man - na Cartoon Network
-
qwerty-xyz
allsucker
serial co myslis sa nazyva centurions, .... a kricali power EXTREME

serial co myslis sa nazyva centurions, .... a kricali power EXTREME
ahoj,
pamata si niekto cartoon, ktory bezal v lete 92 (alebo 94 prip. 94) , niekedy rano v pracovne dni pred alebo po Viliamovi Tellovi?
V skratke to bolo o chlapcovi, ktory stratil rodicov pri stroskotani vesmirnej lode na planete v nejakej hmlovine. Ujal sa ho miestny mimozemstan atd.
Uz som i nieco pregooglil, ale bez uspechu (ani wikipedia na hesla nebula, crash, spaceship a pod. nic rozumneho nedava).
anyone?
pamata si niekto cartoon, ktory bezal v lete 92 (alebo 94 prip. 94) , niekedy rano v pracovne dni pred alebo po Viliamovi Tellovi?
Uz som i nieco pregooglil, ale bez uspechu (ani wikipedia na hesla nebula, crash, spaceship a pod. nic rozumneho nedava).
anyone?