Aká cestovná kancelária?
Aká cestovná kancelária?
Ahojte,
toto leto by sme s kamaratmi chceli ist niekam k moru no len nevieme cez aku cestovku. Nevedel som na internete najst nejake aktualne forum o tejto diskusi, vsetko je velmi stare, tak preto dufam, ze tu mi niekto napise. Dopocul som sa, ze velmi vela cestoviek dava ine fotky k hotelom, popripade nie presne informacie a ludia casto podavaju reklamacie na podobne problemy tohto typu. Preto sa bojim len tak strelit a povedat si ze ideme cez tu a tu..
Ak mate nejake skusenosti, presne tipy, pozitivne/negativne nazory na cestovku alebo samotnu dovolenku tak piste!
toto leto by sme s kamaratmi chceli ist niekam k moru no len nevieme cez aku cestovku. Nevedel som na internete najst nejake aktualne forum o tejto diskusi, vsetko je velmi stare, tak preto dufam, ze tu mi niekto napise. Dopocul som sa, ze velmi vela cestoviek dava ine fotky k hotelom, popripade nie presne informacie a ludia casto podavaju reklamacie na podobne problemy tohto typu. Preto sa bojim len tak strelit a povedat si ze ideme cez tu a tu..
Ak mate nejake skusenosti, presne tipy, pozitivne/negativne nazory na cestovku alebo samotnu dovolenku tak piste!
Re: Aká cestovná kancelária?
Chimpo (http://chimpo.sk/) alebo CK portal (http://ckportal.sk/). Naco chodit po uradoch, ked sa da vsetko zariadit aj zo smartphone pocas sedenia na WC? 
vyhoda CK portalu su sluzby nemeckych cestoviek za slovenske ceny
(ak toto berie vedenie ako reklamu tak mi to zmazte
)
vyhoda CK portalu su sluzby nemeckych cestoviek za slovenske ceny
(ak toto berie vedenie ako reklamu tak mi to zmazte
Hmm.. a mas nejake skusenosti s nimi? isiel si uz nimi? 
Aká cestovná kancelária?
S Tui a Ruefou chodievaju Nemci a Rakusania. Ti vedia co robia.
Chimpo je novinka ale tak Pelikan ako matka ma meno a nemali byt trable.
Ja na dovolenky takymto stylom nechodim. Moja predstava oddychu je diametralne odlisna
Chimpo je novinka ale tak Pelikan ako matka ma meno a nemali byt trable.
Ja na dovolenky takymto stylom nechodim. Moja predstava oddychu je diametralne odlisna
ak mas prachy, tak jedine BUBO
.
inac len a len na vlastnu past:)
.
inac len a len na vlastnu past:)
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ja som na poslednej väčšej dovolenke bola s rakúskou cestovkou a môžem len povedať, že sa to oplatí vo viacerých smeroch. Majú väčšiu ponuku, lepšie ceny, flexibilnejšie dátumy.
Každý hotel si pozerám na google earth a recenzie checkujem cez tripadvisor. Bez toho, aby som si o hoteli a mieste niečo naštudovala, nič nebookujem. Pokiaľ si trošku samostatný a na dovolenke nepotrebuješ mať stále za chrbtom delegáta, či ti diktuje, v ktorý deň je aký fakultatívny výlet, tak určite rakúska cestovka je moje odporúčanie.
Zo slovenských som absolvovala niekoľko katalógových dovoleniek s Koalou a bola som vždy spokojná.
Každý hotel si pozerám na google earth a recenzie checkujem cez tripadvisor. Bez toho, aby som si o hoteli a mieste niečo naštudovala, nič nebookujem. Pokiaľ si trošku samostatný a na dovolenke nepotrebuješ mať stále za chrbtom delegáta, či ti diktuje, v ktorý deň je aký fakultatívny výlet, tak určite rakúska cestovka je moje odporúčanie.
Zo slovenských som absolvovala niekoľko katalógových dovoleniek s Koalou a bola som vždy spokojná.
S tym google earth a recenziami to je dobry napad, to skusim.. a koala tours som kukal ako prvu, velmi sa mi pacili a aj ich pobyty - budem nad nimi rozmyslat..
A rakuskou? Mi moc po nemecky nejak " extra " nevieme no
..
A rakuskou? Mi moc po nemecky nejak " extra " nevieme no
-
zuzkazuzka
VIP
Nemusíš vedieť nemecky, stačí zájsť do TUI a predajcovia sú regulérni Slováci
A ak by si aj chcel využiť na mieste služby delegáta, tak vedia po anglicky. A ceny sú naozaj oveľa výhodnejšie ako v SK cestovkách. Ja som napríklad pri bookovaní poslednej dovolenky našla rovnaký hotel, o 5 dní kratší pobyt a o 500 evri drahší... to len tak pre tvoju predstavu...
jaj, takze vravis ze ked zajdem napriklad niekde sem http://www.tui-reisecenter.sk/pobocky/ popytam sa popripade zoberiem katalog, tak sa da stopercentne odist aj prist v poriadku stym, ze co uvidim napisane pod hotelovym obrazkom bude aj pravdive
?
velmi rad by som vyuzil nieco taketo..
velmi rad by som vyuzil nieco taketo..
naco by si chodil do kancelarie, ked si to vsetko zariadis na tom linku na ckportale, ktory je rovno na TUI? cas su peniaze, a ked mas moznost si celu dovolenku zariadit z domu, tak preco by si meral cestu do pobocky?
Tiež nechápem zmysel CK, lebo sú iba sprostredkovatelia a to je vždy najslabší článok.
Rozmyslím si kam chcem ísť, na nete čeknem hoteli, zarezervurujem, booknem letenky a zabezpečím transfer z letiska do hotela. Žiadna raketová veda.
Rozmyslím si kam chcem ísť, na nete čeknem hoteli, zarezervurujem, booknem letenky a zabezpečím transfer z letiska do hotela. Žiadna raketová veda.
a bonus je, ze najnovsie ty investujes svoj cas (volno z prace, volny cas po nej,...) to do toho, aby slecna za stolom vytukala tvoju ponuku cez formulare menovaneho portalu 
-
zuzkazuzka
VIP
Jasné, z domu je to rýchlejšie, na ich stránke máš všetky informácie.
Ja som mal skvelu skusenost s Aeolusom, fantasticky pristup zamestnancov a proste vsetko
Akurat to bolo par rokov dozadu.
Posledne roky chodime na vlastnu past (co je dane aj zmenou destinacie
), ak bude treba, rad poradim aj s tymto 
Posledne roky chodime na vlastnu past (co je dane aj zmenou destinacie
tak, rozhodujeme sa pre taliansko, no neviem nic poriadne najst v termine 23.07.2011 <-> 03.08.2011.. nieco okolo 300eur na osobu a 7 noci.. vsetko som pozeral, ale bud to je drahe, alebo neni, alebo proste nevyhovujuce.. asi pobeham nejake cestovky a poberem katology alebo co.. akurat teraz trochu kukam FIRO Tour, a tam to vyzera fajn..
nevie mi niekto prosim vas poradit este nejake stranky na dovolenky?
nevie mi niekto prosim vas poradit este nejake stranky na dovolenky?