Problém s dievčaťom :(

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Crexo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Crexo »

Zdravim...

Mam menši problem a fakt neviem co si mam o tom mysliet ....

Poznám jednu kamarátku...Poznáme sa od dectva kedže sme chodili do rovnakej triedy na ZS a teraz sme spolu v jednej triede na gympli...
už ju dosť dlhu dobu mám rad a každý deň spolu píšeme aj 2-3 hodiny...Ale v škole sa vôbec nebavíme...Ja sa bojím jej niečo povedať už len asi preto že je to jedno z najkrajšich dievčat na škole a ona sa mi vyhýba......Niekedy ani neodzraví..A pritom si píšeme o všetkom...A v škole ako keby sme sa nepoznali...

Neviem vazne co si mam o tom mysliet a uz mi z toho preskakuje...Cele dni som len v strese...Co by som mal urobit? Ja som v tychto veciach dost hanblivý :( Helpnite mi :(

Asi ma z toho šlahne už :lol:
Frikso
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Problém s dievčaťom :(

Príspevok od používateľa Frikso »

Však keď sa obaja hanbite a čakate, než sa ten druhy pristavi, pozdravi a prihovori, tak to potom aj tak vyzera. Nebol by si rad, keby sa pri tebe na chodbe pristavila a pokecali by ste? Bol. Tak ver tomu, že ona tiež. Takže hneď zajtra si ju niekde vyhliadni, pristav sa a prehoďte pár viet.
BTW. aka si trieda na tom gympli? kvarta? Či teraz sa to už inak čisluje?
Linnhe
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Linnhe »

Crexo,
asi by bola na mieste aj otázka, koľko máte obaja rokov. Do určitého veku sa podľa mňa niektoré dievčatá aj chlapci hanbia rozprávať sa face to face a písať si im nevadí.
Rozmýšľal si nad tým, stretnúť sa mimo školy? Keď je taká hanblivá, zobrať ju do kina, predtým na kávu a porozprávať sa?
Crexo
Novice
Novice

Nooo..Druhý ročník.Ja mám 17 rokov a ona tiež pochopitelne..

No...Keď ja keď som pri nej tak sa mi nedá nič povedať...Bojim sa ze poviem blbosť lebo nič normálne mi nenapadá čo by som jej povedal...
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Čítajte poriadne... Píše, že ona niekedy ani neodzdraví... Čo tak sa jej hneď spýtať, čo je jej, že ťa ignoruje ? Alebo je to aspoň napísať na ICQ ?

Len mi vysvetli: Píšeš, že ste boli spolužiaci na ZŠ a teraz ste (už druhý rok) aj na strednej. To si za celé 11 roky s ňou ani raz nehovoril iba si písal ? :roll:
Crexo
Novice
Novice

No nie tak celkom...Povedať som povedal ale len tak o škole...A písali sme si už aj o osobných veciach...

Na otázky typu že prečo ignoruje...Sa snaži z toho vymotať a začať nejaku novu temu alebo povedat ze neignoruje....
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...a si si istý, že sa jedná o tú istú osobu?...
Crexo
Novice
Novice

:lol: Ano , 100 %
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Tak, ak sa na nete vyhýba odpovedi. Naber odvahu v škole a spýtaj sa jej to priamo, že čo povie... :) Určite nebude mať už možnosť "odpovedať neskôr" alebo sa odhlásiť etc. :D A povie ti to priamo, ak bude odvracať zrak tak klame a podľa toho sa aj zariaď pošli ju do ahoj ;)
Inak nič proti, ale keď si za 11 rokov nepohol riťou :slap: :samovrazda:

Grim :lol: To jedine to asi vysvetľuje :D
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

Jedna zásadná otázka - píšeš jej vždy prvý ty? Či to nieje len z tvojej strany ;)

Pripadá mi to však, že sa jeden druhého hanbíte...
keď vravíš, že si denne píšete, skús niekedy naraziť na túto situáciu... opýtaj sa prečo sa ti nezdraví a či sa ťa bojí alebo čo :) alebo keď sa ťa niečo opýta povedz že nech sa Ťa na to opýta osobne v škole, poprípade si niečo vymysli, aby ste začali konverzáciu (popros ju nech ti niečo donesie do školy). Nejako začať musíte, potom to už podľa mňa pôjde samo ;)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

A opäť sa idem rozhorčovať nad démonickou degradáciou komunikácie prostredníctvom internetových chatov a iných nepriamych kanálov.

Pokiaľ si tak geniálne rozumiete na nete, tak by si tie isté témy mal skúsiť začať rozvíjať aj v reáli. Nezáleží na tom, či na nete začína prvá ona, alebo ty. Tu budeš musieť začať ty, pokiaľ chceš niečo dosiahnuť. A uvidíš, ako bude reagovať. Pokiaľ sa chytí a bude OK, tak sa len hanbila. Pokiaľ sa bude štorcovať a okúňať, tak je to obyčajná puča odutá (pyšná princezná po záhorácky :D ) a odpisuje len preto, lebo je jej blbé Ti neodpísať a možno jej príde fajn mať pen-frienda. Ale nič viac.
Ak si hanblivý, tak sa musíš premôcť, nič iné Ti nezostáva.
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

suhlas s jin. mozes byt z toho nadseny, ako si cez net rozumiete. ale to, co je virtualne, nie je realne! riesila by som to asi tak: ked si zacnete najblizsie pisat, tak ked sa zacne dialog rozvijat, povedz jej, ze sa rad s nou bavis a zaujimaju ta jej nazory/ problemy, ale ze by si ju chcel lepsie spoznat aj v realite a netravit tolko casu za kompom. jednoducho ta nebavi tukat do klavesnice, ked ste uz tak dlho spoluziaci a mozete sa rozpravat osobne.

co sa tyka tej baby, su 2 moznosti:
1) bud si len niekto, komu sa zdoveruje, ale nepacis sa jej a nesla by s tebou von -> teda je namyslena a este ta aj vyuziva.

2) ma pocit, ze si rozumiete, ale povedala ti o sebe prilis vela a citi sa zranitelna, boji sa, ze do nej prilis vidis. v skutocnosti je hanbliva, keby si spravil realny prvy krok, potesilo by ju to.

to, ze patri medzi najkrajsie dievcata, este vobec nic nehovori o jej vnutri. moze byt namyslena, ale nemusi (niekedy su aj skaredi ludia namysleni :P). nemas co stratit, ak je namyslena, vykasli sa na nu. ak je len hanbliva, nevykasle sa na teba ;)

inak, mala som spoluziakov, ktori spolu chdili uz asi pol roka a v skole sa spravali k sebe ako kamarati, lebo nechceli, aby sa im ostatni do toho miesali. takze ju kludne cez net skus niekam pozvat mimo skoly a uvidis. mozno ked bude sama, bude viac sama sebou.
Adry
Light Professional
Light Professional

jin imho dost zavisi od toho, kto pise prvy... lebo ak vkuse zacina prvy on, je jasne, ze je to obojstranne. Mozno aj preto ho ignoruje in RL :) . Ale nechcem strasit :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Adry napísal:jin imho dost zavisi od toho, kto pise prvy... lebo ak vkuse zacina prvy on, je jasne, ze je to obojstranne. Mozno aj preto ho ignoruje in RL :) . Ale nechcem strasit :)
Bral som to na margo toho, že začať bude musieť tak či tak on. Nakoľko v RL ona záujem nejaví. Bude musieť on.
Adry
Light Professional
Light Professional

Jaaj, tak to potom jasne... ale netlac moc, nemaju to rady ;)
Crexo
Novice
Novice

Tak díky za rady...Ja to už nejak skúsim..Modlite sa za mna nech sa nestrápnim :/
Linnhe
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Linnhe »

Prečo by si sa mal strápniť? Musíš si veriť, keď si budeš hovoriť ako sa strápniš, tak sa aj strápniš. Dôveruj si ;)
Inssomnya
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Inssomnya »

Podľa mňa čaká na to kedy sa prejavíš aj v reály, vlastne na to čakáte obaja, len sa akosi nemáte stále ani jeden k činu :D ved čo je na tom, normálne ju pozdrav, spýtaj sa ako sa má, alebo nadviaž k niečomu o čom ste si písali, a ak budeš vidieť, že jej nie je ľahostajné sa s tebou baviť, usmieva sa, rozvýja konverzáciu, tak ju niekam neskôr pozvi po škole, pretože ono je to ozaj veľmi smiešne cez net spolu "prekecať" celé hodiny a v skutočnom svete sa na seba ani nepozrieť..môžeš dať potom vedieť ako si dopadol, ja pevne verím, že to bude ok, tak GL :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Každopádne to, že sa na teba ani nepozrie (v škole), resp. niekedy ani neodzdraví nemusí znamenať nič negatívneho pre teba. To si buď istý.
Ale pokiaľ chceš, aby sa to niekam vyvinulo (toto časom skončí), tak ten krok musíš spraviť a sprav ho čím skôr ty.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Nepochopim kokos. Ako dokazes prisediet pri pc 3 hodiny pisanim o nezmysloch s babou ktorej sa bojis? No kazdopadne ti drzim palce aby ti to vyslo. Btw baba zacne komunikaciu velmi malo krat...
Napísať odpoveď