Microsoft Word - číslovanie
Microsoft Word - číslovanie
Zdravím, viete mi prosím niekto pomôcť, ako nastaviť číslovanie strán tak, aby mi číslovalo od určitej strany? Pretože na prvých dvoch stranách dokumentu číslovanie mať nemôžem, iba od tretej strany...a keď to chcem spraviť, tak mi vždy dá číslovanie od prvej strany
...vopred vďaka
Re: Microsoft World - číslovanie
Musíš si dokument rozdeliť na sekcie a číslovať len tú sekciu, ktorú potrebuješ...
http://izsak.net/weblog/68/cislovanie-s ... tej-strany
http://izsak.net/weblog/68/cislovanie-s ... tej-strany
Ešte jedna otázka: Keď je niekde písané (napr. v norme ako napísať seminárnu prácu), že 1 "medzera" tak tá medzera sa ráta ako jedno "zaentrovanie" alebo je to "1 zariadkovanie 12p"?
-
javatar
Hardcore addict
za prve: nazov temy znie ako horror
za druhe: je rozdiel medziriadkova a medziznakova medzera, ak je tam jednoducho "medzera" tak nech si to opravia
za druhe: je rozdiel medziriadkova a medziznakova medzera, ak je tam jednoducho "medzera" tak nech si to opravia
Re: Microsoft Word - číslovanie
Sorry, len teraz som si všimol, že som tam napísal namiesto "Word" "World"
Ospravedlňujem sa Mrkvosoftu, že som im takto znehodnotil produkt
...je tam napísané medzera medzi riadkami, myslím teda medziriadkovú, sorry, zabudol som to dodať.
-
javatar
Hardcore addict
no medziradkovu medzeru mozno urcit riadkovanim alebo presne... ale kedze je tam 1 tak myslia asi jednoduche riadkovanie ze mas pouzit... a ak mas pouzit presne riadkovanie 12px tak si nastav riadkovanie na 12px, problem?
Neviem, či si ma nepochopil ty alebo ja teba
. Myslel som to, či tou medziriadkovou medzerou myslia "jeden enter medzi riadkami" alebo to myslia v "pt", ak v "pt" tak by to mohlo byť nejakých 12pt myslím...teda neviem, či robiť medziriadkové medzery v seminárke pomocou "entrovania" alebo pomocou "pt v nastavení odseku"
riadkovanie mám nastavené na 1,5 riadka, to je predvolené pre písanie seminárky.
-
javatar
Hardcore addict
Oznac vsetko daj nastavenie odseku a zmen to riadkovanie na 12pt a potom tych 12pt budes robit aj enterom...