Ako dostať prsten z prsta
-
jana hlavkova
Novice
Ako dostať prsten z prsta
Ahojte prosím Vás mám na prste prsten ž chirurgickej ocele už 6 rokov a nemôžem ho dať z prsta dole . Poradte mi ako ho dám dole.Ďakujem
-
javatar
Hardcore addict
Re: Ako dostať prsten z prsta
1. skus namydlit
2. tepla voda (prsten by sa mal roztiahnut viac ako prst
3. krutit nim
+ kombinacie tychto technik
-
Peter_Retep
VIP
ty mas prsten na prste uz 6 rokov a odvtedy nebol ten prsten dole?
a k teme: namaz si to indulonou alebo klasickym kuchynskym olejom
a k teme: namaz si to indulonou alebo klasickym kuchynskym olejom
Urezať.....prst 
-
mirak2
Hardcore addict
moja mama je zubny technik a zopar takychto problemov uz riesila...hladaj vo svojom meste zubneho technika, google posluzi. ak nie, zavolaj nejakemu zubarovi, nech ti da kontakt na nejakeho zubneho technika, akokolvek trapne sa to znie, mal by pomoct... (za tu cenu ze dany prsten bude rozpileny)
..niecim to namazat... a hlavne prst musi byt "napnuty". ked je uvolneny, tak je clanok prsta maksi a nedas ho dole:)
.
ked to nepojde ani tak, pockaj do zimy (v zime nemas tak spuchnute prsty) a zopakuj to mazanie a napnutie....
.
a ked to nepojde ani vtedy, tak UREZAT
.
ked to nepojde ani tak, pockaj do zimy (v zime nemas tak spuchnute prsty) a zopakuj to mazanie a napnutie....
.
a ked to nepojde ani vtedy, tak UREZAT
prst či prsteň ? 
Samozrejme, že prst. Tých mu zostane 9, avšak keď rozreže prsteň, tak mu nezostane nič 
V podstate väčšinu riešení má v tom linku
A keď si aj nechá rozrezať ten prsteň..oprava nebude ťažká.Zručný klenotník si s tým poradí.
-
javatar
Hardcore addict
naco oprava - vsak prsten z chirurgickej ocele je v priemere 15€
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Niekedy ma udalost viazuca sa na dany sperk ovela vacsiu hodnotu ako necelych patsto korun 
Kazdopadne, mojej babke pred operaciou pomohla Indulona a tocenie prstenom. Nechtikova Indulona, konkretne.
Kazdopadne, mojej babke pred operaciou pomohla Indulona a tocenie prstenom. Nechtikova Indulona, konkretne.
-
zuzkazuzka
VIP
Za 6 rokov ti ten prsteň už aj musel prirásť k prstu predsa.... ale ako už odporúčali nadomnou, mydlová voda alebo riadne mastný krém by mohli pomôcť. Ak to nezaberie, tak rozpíliť a potom zletovať naspäť.
-
Janio
Zablokovaný
Až nato, že to je žena (podľa nicku)
A tiež si myslím, že bude zrastený... Ak nepomôže ho vytiahnuť tak ho z pílovým listom (alebo s niečim podobným) prerež (Neviem, či to pôjde rozrezať v každom prípade prst pôjde tak, či tak
)
Inak nechápem, ak si ho tam už mala 6 rokov načo dole ?
A tiež si myslím, že bude zrastený... Ak nepomôže ho vytiahnuť tak ho z pílovým listom (alebo s niečim podobným) prerež (Neviem, či to pôjde rozrezať v každom prípade prst pôjde tak, či tak
Inak nechápem, ak si ho tam už mala 6 rokov načo dole ?
OMG len nech si ho nereže sama...v takom prípade zájsť do nemocnice, za hasičmi alebo napr. aj do klenotníctva.
Flexobrúska, niekto zručný a trpezlivý, ktorému sa netrasú ruky a prsteň by kľudne mohol byť dole 
/samozrejme zo srandy
Inak, pokiaľ si ním sem-tam pokrútila za tých 6 rokv, tak prirastený by nemal byť
...ja si neviem predstaviť, ako by som si mohol nechať prirásť prsteň, že by som si to nekontroloval..to nevedela, že ten prsteň má alebo čo? 
/samozrejme zo srandy
Inak, pokiaľ si ním sem-tam pokrútila za tých 6 rokv, tak prirastený by nemal byť
-
pryja
Darca
toto nemyslis vazne, ci?zeky napísal:OMG len nech si ho nereže sama...v takom prípade zájsť do nemocnice, za hasičmi alebo napr. aj do klenotníctva.
//tak sa ospravedlnujem, ale v zivote by ma to nenapadlo:
http://m.denik.cz/mobile/denik/clanek/1233507
-
jin
VIP
Predstavujem si hasiča v plnej poľnej, ako s pneumatickými nožnicami strihá prsteň z chirurgickej ocelepryja napísal:toto nemyslis vazne, ci?
Olej - kuchynský, dostať ho aj pod prsteň, točiť, točiť, krútiť, vrtieť. Je možné, že si trocha zoderieš kĺb, ale keď to fakt chceš dať dole, tak Ti to za to bude stáť.
-
javatar
Hardcore addict
ja mam este otazku, ktoru by sa slusny muz zeny pytat nemal - isla si za tych 6 rokov vyraznejsie s vahou hore? ak ano tak jedine rozrezat... mozno aj na dvoch miestach 
-
pryja
Darca
Inak v tom navode, co tu niekto hore postol, je jeden bod, kde opisuju, ako stiahnut prsten pomocou dentalnej nite. Nepamatam si presne, ako sa to robi, ale mali sme parkrat na chirurgii taketo pripady a ono to fakt s tou nitou fungovalo.
A tu je aj video:
A tu je aj video: