Nieco v tom zmysle som chcel napisat. Zijem vo Francuzsku uz takmer tri roky, po prichode som si hovoril ze su fest onicom tie fracuzsky. O to horsie bolo ze som sa dostal domov az rok po prvom odchode, ale pamatam si ze ked mi volali tyzden kamarati pred prvym navratom, ze im mam doniest nejake francuzsky, a nebol som proti, lebo som ich v tej dobe uz videl ako pekne... No prisiel som domov a pochopil somSagittarius napísal:A si tam už 6 rokov, takže nároky sa znížili.Ale nie vážne, môže to byť tak. Lenže je pravdou, že najkrajšie ženy sú tie alebo také typy, aké stretáš denne, lebo na ne si si už zvykol a vieš na nich nájsť to pekné. Keď zbadáš iný typ, nemusí sa ti hneď na prvý pohľad zdať pekná. Ale zase sú isté racionálne dôvody, prečo sú napr. Slovenky krajšie ako Angličanky/Britky.
Odkedy som tu bol som vztahu s holkami 4 narodnosti, no francuzsky NIC az na jednu, ktoru asi vynervovalo to ze ma spoznala cez to ako som pi*oval na francuzsky... Ked sa chcete ist zabavit
Viem ze to nema nic spolocne s UK zenami, ale chcel som povedat ze dlhe posobenie v danej krajine neprospieva k ocividnemu nazoru