Torrenty | Torrent | uTorrent | bitTorrent | p2p sharing

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
robinko93
Medium Star
Medium Star

Re: Downloading torrent?

Príspevok od používateľa robinko93 »

a ešte by som sa chcel spýtať aká je naj stránka kde nájdem torrenty, najlepšie by bolo keby tam boli aj české a slovenské torrenty, mám jednu ale že či nepoznáte aj by nejake ? a taka svetová je aká najlepšia ? dakujem :)
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

robinko93: to ako keby si sa pytal "ake auto je na svete najlepsie" ..kazdy track mas inak zamerany, bud zahranicny alebo sk/cz ..
robinko93
Medium Star
Medium Star

ja som skor myslel ze kde je najviac torrentov, a kde su tie najnovsie a tak :D
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

TL, iTS, demonoid ..vsetko ale na pozvanky :)
Lucas012
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Lucas012 »

uTorrent je naj :) rychlost dava v pohode aj na 100 aj ked mam ten net taky shit ...
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

:lol: uTorrent

http://tracker.cztorrent.net

sťahujem všetko odtiaľ hlavne filmy v CZ dabing
slipknot1506
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa slipknot1506 »

jednoznacne Vuze ....sak ten mi v pohode taha 200 kb/s
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Downloading torrent?

Príspevok od používateľa Sphinx »

Vuze je zbytocne zlozity a vyzaduje javu co ide na ukor ramky i ked v dnesnej dobe ked je normal mat 4 gb tych cca 100 mb je nic a k tej rychlosti 200 kbps je celkom slabota teda pokial to nie je maximum tvojho connectu potom ti to ide fajn
robinko93
Medium Star
Medium Star

nejako mi blbne utorrent, proste ja niečo stahujem ide cca 200 kb/s a aj odosiela cca 100 kb/s no ja nechcem aby tak rychlo odosielam tak ho znizim povedze ze na 20 kb/s no ale on sa neznizi, proste mam vsade nastavene ze max odosielanie 20 kb a aj tak si kludne odosiela 80-100 kb/s. Prosim poradte mi ako to mam spravit aby odosielal maximálne tolko ako chcem ja. dakujem za skoru odpoved :)
Diego11
Medium Expert
Medium Expert

Bitspirit - stahovanie...

Príspevok od používateľa Diego11 »

Zdravim vas, viete mi prosim niekto poradit, dal som stahovat torrent zo Zamundy cez poslednu verziu Bitspiritu a nic sa nedeje, nestahuje to. V com moze byt problem ? Dik.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Diego11: Pozri sa co ti pise, ci ti pise daky error, ci mas zapnute DHT, sifrovany prenos, ci nie je tvoja verzia BitSpiritu zablokovana atd...
opo32
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa opo32 »

Hej potrebujem pomoct stahujem jednu hru cez torrent a je uz 75% a teraz sa to seklo pls lo mam robit????? :(

//autoeditácia príspevku (30 Apr 2011, 9:49)
jo tak uz sa to KONECNE rozbehlo ale aj tak dik za pomoc :D :P
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Aký tracker by ste mi odporúčili na hudbu chalani? Zahraničné albumy aj od menej známych kapiel a koncerty (preferujem HD, pri novších veciach samozrejme), v poslednej dobe mám tieto veci problém nájsť, na demonoide je to bieda, IPTorrents ani nevravím.
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

tak na TorrentLeech jo toho celkom dost aj koncertov aj jednotlivych video klipov
Fiky
Darca
Darca

No na TL nie som zatiaľ. Nemá náhodou niekto pozvánku? Môžte aj ss, ak zháňate niekam pozvánku vy a ja mám, tak rád vymením. Na IPtorrents mám ratio 4.631, trezzore 5.9708 a na demonoide 2.89
barcakol
Novice
Novice

Príspevok od používateľa barcakol »

Ak chceš nové veci a najmä dabované, vyskúšaj http://www.multi-torrent.net/ Je tam teraz všetko zadarmo, stačí registrácia. Super je, že ak máš chuť, môžeš ešte aj vyhrať knižku.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

kazdy klieny je v niecom dobry a ked si to viete nastavit, tu je tazko povedat co je lepsie pretoze kazdy chce nieco ine, napr ut robi zlobu pri velkych packoch (~250GB) pretazuje disky ;) zdvihol som mu cache na 1,5GB a fici :) ale zase ma problem ked mu dam viac ako 1.8GB pretoze uz s tym nevie pracovat coz je dost naprd pretoze vela zdielam a tym padom seedujem/leechujem....moje disky idu non-stop, coz nie je zle ale obcas by som im mohol dopriat pokoj...aj tak premyslam ze prejdem ne rtorrent s webgui na ci transmission, samozrejme to si bude vyzadovat zmenu systemu.

@fiki posli mi proof a speedtest aspon z dvoch trackerov a mozno ti dam invite na TL :)

@barcakol ta stranka je smiesna :) vsetko zadarmo je tam teraz? btw to sa potom za to plati? ci ako, dabovane veci su vsade na SK/CZ trackeroch a dokonca aj na zahranicnych pokial sa jedna o FULL BR

//autoeditácia príspevku (17 Jún 2011, 18:12)
bah mam mensi problem seedujem veci z druhej masiny ale tracker mi hodi taku chybu konkretne je to tatracker.net, pricom na druhom stroji som aktiv a nemozem sa nijako napojit...a neviem kde moze byt chyba ;/
Prílohy
tatra.png
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

lollo: Chyba moze byt napriklad v tom, ze klient, ktory pouzivas nie je podporovany, lepsie povedane, je zablokovany. Druhy problem moze byt v overovani uzivatela, teda ak ma tvoj server/seedbox inu IP adresu ako mas na pocitaci odkial sa pripajas, tak ti nedovoli stahovat, skus sa preto pripojit priamo cez prehliadac na strane servera/seedboxu.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

to zase nie na jednom mam utorrent 2.2.1 a na druhom transmission 2.13 a nie su bloknute v pohode cez nich taham, len mam taky pocit ze to je asi dodrbana anonounce a preto sa to tak sprava ako sa to sprava :/ ach jo a koder na to serie asi.

k tym pripojeniam to je jedno lebo mozem aj tahat cez jeden ucet na 2 miestach naraz, ale snazim sa len z jedneho bud doma alebo box

napr trezzor to ma osetrene ze mozes len z jedneho... nuz a zahada je ze server mi ukazuje ze som aktiv :D ale ked sa na mna pripoji passiv tak nevie sa napojit a sosat :D cize niekde je zrada na serveri asi
Fiky
Darca
Darca

práve som si všimol, že mi Demonoid už neviem ako dlhú dobu neráta upload. na trackeri som nenašiel možnosť pozrieť si aktívne torrenty a tak to skontrolovať. download vyzerá v poriadku, ale upload mi vypisuje nejakých 12GB, pričom v uTorrente vidím pri torrentoch z Demonoidu odoslaných dokopy niekoľko sto GB. neviete v čom je problém?
Napísať odpoveď