NHL (aktualne)
Re: NHL (aktualne)
Zbytocne to tu rozoberate
mozno by siel do zrde ale po odraze by bol niekde v brankovisku = dalsia hrozba. Nadherny zakrok, pripomina mi to minulorocne "hviezdenie" halaka 
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Kruci..ja dostanem jedneho dna infarkt z takychto zapasov. Nadherne Tampa. Sice pri konci to slusne Boston zatlacil, ale nastastie TBL vyhrala.
To bude 7mi zapas krucinal..Az sa bojim, ci sa vobec finale vyrovna zapasom, ktore su medzi TBL a BOS.
To bude 7mi zapas krucinal..Az sa bojim, ci sa vobec finale vyrovna zapasom, ktore su medzi TBL a BOS.
-
t0m4s3
Admin
Krejci hattrick a aj tak prehra - nasere
Zdeno Chára doteraz prehral všetky svoje Game 7 okrem jedinej - túto sezónu. Uvidíme, či vyhrať 2 počas jednej sezóny nebude pre neho veľké sústo 
Boston sú dosť veľký "chokeri" a skúsenosť je na strane Tampy..... Uvidíme!
//: Winnipeg case:
Bettman bol videný na letisku vo Winnipegu. Manitoba Moose (Winnipeg, AHL) sa sťahujú do St. Paul.. či St. John
NHL vyhlásilo, že sa nebude vyjadrovať skôr, než sa skončí finále SC.
Nenormálne sa teším, že Winnipeg dostane to čo mu patrí! Zbohom Atlanta
Boston sú dosť veľký "chokeri" a skúsenosť je na strane Tampy..... Uvidíme!
//: Winnipeg case:
Bettman bol videný na letisku vo Winnipegu. Manitoba Moose (Winnipeg, AHL) sa sťahujú do St. Paul.. či St. John
NHL vyhlásilo, že sa nebude vyjadrovať skôr, než sa skončí finále SC.
Nenormálne sa teším, že Winnipeg dostane to čo mu patrí! Zbohom Atlanta
-
Soviet
Darca
Kua tam aj s Bostonom..Sice hrali posledny zapas lepsie, ale tak no. Aj tak gratulujem Tampe 
Konečne po pár rokoch mám komu fandiť vo finále SC 
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
A je to oficiálne!
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
A je to oficiálne!
-
hojko
Site Admin
begbeee: Winnipeg si pamatam este pred davnymi rokmi, rovnako ako aj Hartford 
Profiliga sa po pätnástich rokoch vracia do Winnipegu
Profiliga sa po pätnástich rokoch vracia do Winnipegu
-
Sagittarius
Guru
Som zvedavý ako sa zmení rozdelenie NHL, lebo Winnipeg je tak strede Západnej konferencie a od Juhovýchodnej divízie je na hony vzdialený. 
Napadajú ma takéto verzie:
1. Winnipeg - Západná Konferencia, Centrálna divízia a Nashville - Východná Konferencia, Juhovýchodná divízia (teraz WC, CD)
2. Winnipeg - Západná Konferencia, Severozápadná divízia; Minnesota - Západná Konferencia, Centrálna divízia (teraz WC, NWD); Nashville - Východná konferencia, Juhovýchodná divízia (teraz WC, CD)
3. Winnipeg - Západná Konferencia, Centrálna divízia; Columbus - EC, Atlantická divízia a Pittsburgh alebo Phidelphia - EC, SED
4. ako v 3. + ešte výmena s Minnesotou v 2.
//autoeditácia príspevku (01 Jún 2011, 0:00)
Takže k tomu, čo som písal som sa dočítal toto:
Napadajú ma takéto verzie:
1. Winnipeg - Západná Konferencia, Centrálna divízia a Nashville - Východná Konferencia, Juhovýchodná divízia (teraz WC, CD)
2. Winnipeg - Západná Konferencia, Severozápadná divízia; Minnesota - Západná Konferencia, Centrálna divízia (teraz WC, NWD); Nashville - Východná konferencia, Juhovýchodná divízia (teraz WC, CD)
3. Winnipeg - Západná Konferencia, Centrálna divízia; Columbus - EC, Atlantická divízia a Pittsburgh alebo Phidelphia - EC, SED
4. ako v 3. + ešte výmena s Minnesotou v 2.
//autoeditácia príspevku (01 Jún 2011, 0:00)
Takže k tomu, čo som písal som sa dočítal toto:
www.pravda.sk napísal:Podľa spravodajcu spoločnosti TSN Boba McKenzieho zaujme Winnipeg aspoň v budúcej sezóne miesto Atlanty v Juhovýchodnej divízii vo Východnej konferencii. Potom by sa údajne malo usporiadanie divízií preskupiť.
Tie divízie absolútne neriešim, často tam logika nerozhoduje. Viem však jedno, Illitchovci majú dohodu s NHL, že Detroit sa v žiadnom prípade na Východ posúvať nebude, či už pôjde o expanziu alebo relokáciu.
//: Žeby som sa mýlil?
http://hokej.pravda.sk/detroit-pokukuje ... sk_nhl_p43
Jedno je isté, ak Mike Illitch bude chcieť ísť na Východ tak pôjde, ak nie, NHL ho nebude nútiť a nájde iné riešenie. Samozrejme ide aj o cestovanie, ale dôležité sú aj derby. Detroit na Východe a budeme ochudobnení o klasické Chicago - Detroit, či modernejšie Colorado - Detroit.
Winnipeg naopak mal veľkú rivalitu s niekdajšími Minnesota North Stars, takže zrejme bude záujem strčiť Wild k "Jets".
//: Žeby som sa mýlil?
http://hokej.pravda.sk/detroit-pokukuje ... sk_nhl_p43
Jedno je isté, ak Mike Illitch bude chcieť ísť na Východ tak pôjde, ak nie, NHL ho nebude nútiť a nájde iné riešenie. Samozrejme ide aj o cestovanie, ale dôležité sú aj derby. Detroit na Východe a budeme ochudobnení o klasické Chicago - Detroit, či modernejšie Colorado - Detroit.
Winnipeg naopak mal veľkú rivalitu s niekdajšími Minnesota North Stars, takže zrejme bude záujem strčiť Wild k "Jets".
-
mfp
Medium Star
Skvelo, nucks vyhrali prvy zapas, sice futbalovo 1:0 ale to vobec nie je podstatne
Este 3 zapasy...verim
co by som za to dal aby som nieco take raz zazil
co by som za to dal aby som nieco take raz zazil
Do prdele, medvedíci prehrali prvý zápas, úplne tesne
Ale to je len prvý zápas na ľade súpera..nič to neznamená.
- Prílohy
-
- OMNOMNOM.gif.pagespeed.ce.H08Kg50IIo.gif
- (2.99 MiB) 281 stiahnutí
-
Soviet
Darca
Sry za OT:
Neviem ci tu niekto sleduje NHLku po nociach, ale ak by sa nasiel jeden stastlivec, tak mu rad poskytnem ucet na http://www.espnplayer.com/espnplayer/nhl , kedze Tampa mi do finale nepostupila, tak to necham radsej inemu, kto si rad pozrie Boston ci Vancouver.
Vsetko vo Full HD. Ale fakt len taky, ktory to bude aj pozerat.. Hodte potom SS..
// Dnesny zapas zatial volny..
Neviem ci tu niekto sleduje NHLku po nociach, ale ak by sa nasiel jeden stastlivec, tak mu rad poskytnem ucet na http://www.espnplayer.com/espnplayer/nhl , kedze Tampa mi do finale nepostupila, tak to necham radsej inemu, kto si rad pozrie Boston ci Vancouver.
// Dnesny zapas zatial volny..
-
mfp
Medium Star
Tak gol v 10 sekunde predlzenia som veru uz davno nevidel
Aspon mozem ist spokojny spat, po dnesku uz nepochybujem ze nucks zistaju SC
Yeaaaaaah BOSTON ! Krásne zničil Vancouver 8:1. Fuj a ten zakrok obrancu Vancouveru...
-
mfp
Medium Star
Dufam, ze toto bola posledna vyhra bruins v sezone, tak si ju aspon patricne uzili 
A uz to zase zacina... Go Bruins! 
Pekne Bruins potešili škoda, že som zaspal po 2. tretine Thomas hádam bude takto chytať celé finále. A k tomu zákroku Rome si už nezahrá finále išiel z úmyslom ho zraniť.
-
mirak2
Hardcore addict
ja som isiel spat po prvej tretine
som si ho stiahol a pozrel este pred tym ako som vedel vysledok, uplne famozny zapas, Luongovi to spoluhraci nechali vyzrat, zakrok Rome-a bol humus...ono da sa pochopit taky vykon Canucks s 5 obrancami, hlavne ked hraju oba teamy tak fyzicky... este by som vypichol Thomasov hit na jedneho Sedina a o chvilu nato hit Ferencov hit rameno na rameno na druheho Sedina, ktory sa poskladal ako lego na lad a chytil sa za tvar
what a pussy... aj Marchandov gol v oslabeni bol velmi pekny... a vela trestnych minut, nezvykli doteraz rozhodcovia v nhl nejak rozdavat desiatky, ale o tom aj hovoril komentator, ze ich budu pouzivat na ukludnenie hracov 
-
michalturco
Amateur
Tak dnes v noci to bol parádni zápas videl som ho celý Boston Vancouver zničil parádne ale podľa mňa Stalney cup získa Vancouver majú lepši tým ako Boston
-
redliner
King
Thomasovi sa podaril pekný hit, treba uznať
Teraz už len dúfať že Bruins vyrovná sériu