Disky Pirelli
Disky Pirelli
Zdravím. Tak trocha som upratoval garáž a natrafil som na tieto disky Pirelli. Možno to bude vyzerať hlúpo, ale chcel by som sa opýtať, či niekto nevie čo sú vlastne zač, z akého auta originálne sú, aká je ich cena - aby som vedel za koľko ich predať, a aké pneu na to dať. Cena ma zaujíma preto, lebo som našiel na internete, že tieto Pirelli P kolesá sú originálne z VW Golfov MK1 a MK2. Existujú dva typy. Jeden ma 9xP a druhý 8xP. Moje majú 8xP a tie sú vraj raritnejšie. Problém je, že všade na internete ich ukazujú a píšu o nich, že majú 14" alebo 15". Moje majú 13"
. Takže neviem či ide o nejakú extra edíciu, ktorú nikde nevidno, alebo je to len nejaký padelek
Vzadu sú normálne razené čísla, takže pochybujem, že si to dal len tak niekto robiť na zákazku. Je tam 87 - čo asi znamená rok výroby. Problém je, že nikde nevidím sériové číslo - možno tam aj je ale myslím si, že to to nie je
Vopred vďaka za informácie. A ak by mal niekto náhodou aj záujem, stačí sa ozvať, mám všetky 4, vo veľmi dobrom stave kompletne repasované a od vtedy nepoužité, bohužiaľ bez stredových krytiek.
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Disky Pirelli
skus vw klub, mozno pre niekoho to bude mat zberatelsku cenu, mali by to byt origo disky z golfa 2