Disky Pirelli

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
matus217
Light Expert
Light Expert

Disky Pirelli

Príspevok od používateľa matus217 »

Zdravím. Tak trocha som upratoval garáž a natrafil som na tieto disky Pirelli. Možno to bude vyzerať hlúpo, ale chcel by som sa opýtať, či niekto nevie čo sú vlastne zač, z akého auta originálne sú, aká je ich cena - aby som vedel za koľko ich predať, a aké pneu na to dať. Cena ma zaujíma preto, lebo som našiel na internete, že tieto Pirelli P kolesá sú originálne z VW Golfov MK1 a MK2. Existujú dva typy. Jeden ma 9xP a druhý 8xP. Moje majú 8xP a tie sú vraj raritnejšie. Problém je, že všade na internete ich ukazujú a píšu o nich, že majú 14" alebo 15". Moje majú 13" :D. Takže neviem či ide o nejakú extra edíciu, ktorú nikde nevidno, alebo je to len nejaký padelek :D Vzadu sú normálne razené čísla, takže pochybujem, že si to dal len tak niekto robiť na zákazku. Je tam 87 - čo asi znamená rok výroby. Problém je, že nikde nevidím sériové číslo - možno tam aj je ale myslím si, že to to nie je :D Vopred vďaka za informácie. A ak by mal niekto náhodou aj záujem, stačí sa ozvať, mám všetky 4, vo veľmi dobrom stave kompletne repasované a od vtedy nepoužité, bohužiaľ bez stredových krytiek.
Prílohy
1.JPG
2.JPG
3.JPG
PAuLi3
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Disky Pirelli

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

skus vw klub, mozno pre niekoho to bude mat zberatelsku cenu, mali by to byt origo disky z golfa 2
Napísať odpoveď