MS v hokeji, Slovensko 2011

O športe...
17
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: MS v hokeji, Slovensko 2011

Príspevok od používateľa 17 »

Uz teraz mozem spokojne tvrdit, ze pre nas tento a buduci sampionat bude o niecom uplne, ale uplne inom.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

O čom?
17
Light Professional
Light Professional

Novi hraci, nove prostredie, novy herny system turnaja, novy prezident SZLH... napriklad...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Fuha, riadny optimista.
17
Light Professional
Light Professional

Pisem snad nieco o dobrom vysledku?!
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Aha rozumiem kam tym mieris, proste zmena oproti inym rokom. Naozaj si ale myslis, ze zmena bude tak vyrazna?
17
Light Professional
Light Professional

Tento rok to bol iny a zaroven rutinersky sampionat. Vynimocny tym, ze sme hrali doma, mali sme trenera, od ktoreho kazdy ocakaval vela (po vyse roku ucinkovania pri repre), tim plny "hviezd". Tlak bol enormny, ale vysledok ziadny.

Buduci rok sa zjavia celkom urcite nove mena, sam som este zvedavy na trenera. Nikto od buducorocnych MS nebude cakat vela. Resp. len malokto. Budeme moct len prekvapit a tato pozicia nasej mentalite sedi. Takze som zvedavy, netrufam si odhadnut, ako to dopadne.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

17 napísal:Novi hraci, nove prostredie, novy herny system turnaja, novy prezident SZLH... napriklad...
Nový prezident SZĽH podľa mňa zmenu neprinesie, keďže to vyzerá tak, že tam ostane niekto z okolia toho súčasného. Nový tréner je tu každú chvíľu a čo z toho? BTW bude aj nový generálny manažér. Nový systém a nové prostredie nám obávam sa moc nepomôžu. Tak azda aspoň tí noví hráči naozaj už budú noví a nejako sa pochlapia :)
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

neviem ci to patri zrovna sem, ale zmena je v tom , ze sa bude dat skor lepsie vsadit skor na ''outsiderske'' tymi ci uz norsko, nemecko taliansko alebo tak.
Tento rok to bol iny a zaroven rutinersky sampionat. Vynimocny tym, ze sme hrali doma, mali sme trenera, od ktoreho kazdy ocakaval vela (po vyse roku ucinkovania pri repre), tim plny "hviezd". Tlak bol enormny, ale vysledok ziadny.
rutinersky sampionat? , ani nie.
Vynimocny tym? ani nie...iba to ze boli hraci z doby ked sme boli majtsri, ale tych mladych malo byt veru viac.
Hrali doma? doma sa hra najtazsie pred vlastnymi fanusikmi
mali sme trenera? ano mali, ale to ze sme mali zahranicneho trenera nam bolo na ho*no, ked hraci ho*no robia tak trener sa moze snazit jak chce ale aj tak s tym nic nespravi ( osobne by som mu vinu za tento sampionat nedaval...., za to mozu vsetci hraci ( ci su uz aky su ) ale nie hlavne on ). Na Slovensku je to tak, ze ked nevyjde turnaj , tak hned je na vine trener a hned ho vyhodia a nie ze , by ho nechali 2 ci 3 roky kym vybuduje poriadny tym..ale to uz je slovenska mentalita
tsssss
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa tsssss »

Som zvedavy ako sa nam bude darit. Ale presne ako povedali v lampe - je to vsetko loteria. Keby sme tam, resp. nas trener, poslal mladych hracov a tieto hviezdy z Goteborgu by ostali doma, mozno by sme dopadli lepsie, mozno horsie. Ale keby sme s mladikmi skoncili rovnako ako sme skoncili (dufam, ze mi zatial rozumiete :D ) tak by boli otazky "preco nehrali hviezdy?!!"

Teraz nam to uz moze byt jedno. Skor ma zaujima novy trener... co myslite? kto to bude?
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

Ja by som tam rad videl Jana Jaška
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

17 napísal:Buduci rok sa zjavia celkom urcite nove mena, sam som este zvedavy na trenera. Nikto od buducorocnych MS nebude cakat vela. Resp. len malokto. Budeme moct len prekvapit a tato pozicia nasej mentalite sedi. Takze som zvedavy, netrufam si odhadnut, ako to dopadne.
Nechcem sa hrať na múdreho, nakoľko nemám v problematike minuloročných šampionátov až taký prehľad, avšak neudialo sa niečo podobné v Nemecku 2010, kde sa umiestnili 12-ty? Snaha prekvapit s mladým tímom, keď sme s Dánmi decentne zjedli 6 kúskov?
Napísať odpoveď