Liga majstrov
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Liga majstrov
Gratulujem Barcelone, nádherné góly Messiho a Villu. Zaslúžené víťazstvo, kixy Manchestru v obrane rozhodli zápas.
-
audiotrack
VIP
barcelona hrala super, ale trošku sklamanie. Hralo sa na jednú bránu, a manchester nič neukázal.
-
17
Light Professional
Mozno preto, lebo v tomto zapase nemal co ukazat?
-
mfp
Medium Star
Hra Barcelony je jeden velky grc...
-
audiotrack
VIP
ale potom sa nemal dostať do finále. Vo finále by som čakal dva najlepšie týmy, nech sú akcie na oboch stranách a hrá sa hore dole. Nie jeden super tým a druhý ktorý mi pripadal ako naša žilina či petržalka. Absolútne nič tam nehrali. Držanie lopty 67% vs 33% a strely 19 ku 2? (neviem presne, takto to bolo pred koncom). To mi moc neprišlo na finále, skôr na jeden z prvých zápasov ligy majstrov, ešte v skupine proti outsiderovi. Zápas to bol pekný kvôli barcelone a ich prihrávkam, ale keď už bolo rozhodnuté tak ma to trošku nudilo.17 napísal:Mozno preto, lebo v tomto zapase nemal co ukazat?
-
Scorpion90
King
Aj ako fanusik Realu musim povedat, ze Manu na Barcu jednoducho nemal. Vo vsetkych hernych cinnostiach bola Barcelona lepsia. Nechcem si ani predstavit, keby sa Barce postavi niektore nase muzstvo.. 
-
mfp
Medium Star
Mozno by to nebolo take zle, ved aj Puchov dokazal s Barcelonou uhrat remizu 
-
t0m4s3
Admin
Dnes hrali ako z partesu, v podstate k nicomu ManU nepustili. Ziadne simulovanie, valanie sa na zemi ako ked sa hra La Liga, proste ucinny a nadherny futbal.mfp napísal:Hra Barcelony je jeden velky grc...
-
guess.whoo
Redeemer
mfp napísal:Hra Barcelony je jeden velky grc...
si si isty, ze si pozeral finale ligy majstrov? lebo aj totalny primitiv a dement musi uznat, ze hra Barcy bola ako z velkej knihy o futbale.
-
mfp
Medium Star
Proste sa mi ich styl hry nepaci, ak som podla teba totalny primitiv a dement tak potom 
-
guess.whoo
Redeemer
a co sa ti nepacilo? 17 sanci? 75% drzanie lopty? 3 krasne goly? prakticky ziadne faulovanie? utocny futbal? kombinacie na 1 dotyk?
Liga majstrov
Zasluzebne vitazstvo Barcelony. Aj ked prvych 20 min som myslel ze vyhra ManU
-
guess.whoo
Redeemer
manchester zacal dobre napadat, barca mala problemy udrzat loptu a rozohrat, ale nemohli to fyzicky vydrzat. bolo to privysoke tempo
-
DanielDevil
Addict
ako verný fanúšik Manchestru musím uznať že Barca bola dnes lepšia, v úvode sme boli lepší ale bolo to len nejakých 15 minút čo je škoda, potom nechali Barcu hrať, keď už zvolil Ferguson hru na 2 útočníkov mal hrať tak ako začali, ja by som skôr zvolil hru na 5 záložníkov...a Nani mal prísť na ihrisko skôr, ten sa snažil hrať dopredu asi najviac, škoda toho, gratulujem Barce k výhre...
-
17
Light Professional
A presne o tom som hovoril. Na Barcelonu so sucastnou formou a kadrom ma len MALOKTO. Nejdem z nich robit futbalovych bohov, ale ich hra, spravidla 70+% drzania lopty. No co zmozes proti timu, ktory ma cca 70 minut zo zapasu loptu na svojich kopackach? A maju Messiho. Hovorte si co chcete, ale on je naozaj mimoriadny hrac a uz teraz velmi silna osobnost.audiotrack napísal: ale potom sa nemal dostať do finále. Vo finále by som čakal dva najlepšie týmy, nech sú akcie na oboch stranách a hrá sa hore dole. Nie jeden super tým a druhý ktorý mi pripadal ako naša žilina či petržalka. Absolútne nič tam nehrali. Držanie lopty 67% vs 33% a strely 19 ku 2? (neviem presne, takto to bolo pred koncom). To mi moc neprišlo na finále, skôr na jeden z prvých zápasov ligy majstrov, ešte v skupine proti outsiderovi. Zápas to bol pekný kvôli barcelone a ich prihrávkam, ale keď už bolo rozhodnuté tak ma to trošku nudilo.
-
Sovjet
Expert
Ako dlhoročného, alebo skôr celoživotného fanúšika Barcelony ma včerajšie finále veľmi potešilo. Krásny totálny futbal Barcy, čo dodať. Manchester proste nanich nemal, či po taktickej alebo fyzickej stránke. Barcelona vyhrala zaslúžene, a takisto zaslúžene vyhrala Ligu Majstrov.
ako celozivotny fan MAN UTD mozem len gratulovat Barce, opat sa im podarilo nanutit superovi hru (od tej doby mna zapas nudil) a united si neskrtol.. taktika united mozno bola dobra, ale neudrzatelna.. asi mali predsa len hrat 3-1-4-2.. ovsem pri Barce asi jasna samovrazda..
Iked je United miestamy prestarnuty, GIGGS bude vecna srdcovka..
Iked je United miestamy prestarnuty, GIGGS bude vecna srdcovka..
-
master23
Light Professional
finale ligy majstrov 2013 bude vo Wembley.
-
17
Light Professional
Opat po roku tam? Komu drblo v lebeni zas?!
-
Steven666
King
Mne to vôbec nevadí, hrať vo Wembley finále je obrovská pocta pre hocijakého futbalistu.