Creative Inspire T 3130
Creative Inspire T 3130
caute ake mate skusenosti s touto zostavou?mam v plane isju kupit
dakujem
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Creative Inspire T 3130
Ach, si tu snad treti, ktory sa pyta na tieto repraky.. Skus hore kliknut na hladat a urcite sa nieco dozvies 
dakujem a nahodou nemate niektro skusenosti so znackou Wavemaster? maju jeden zaujimavy kusok v ponuke MX 3+ 
-
Ryan Giggs
VIP
Pokiaľ sa ti to zda zaujimave, tak si to kup. v tejto cene je to uplne jedno. Všetko je to na jedno kopyto, na značke nezaleži.
tak tie su uz trosku drahsie pridavam link
http://www.audioshop.sk/audioshop/home- ... aster-mx-3
to je najlacnejsia ponuka....iny obchod ich ponuka za cca 70eur
http://www.audioshop.sk/audioshop/home- ... aster-mx-3
to je najlacnejsia ponuka....iny obchod ich ponuka za cca 70eur
-
Ryan Giggs
VIP
To je jedno že su drahšie. 20€ ti v kvalite zvuku nespravi nič.
tak potom mi odporuc ty nejake
-
Ryan Giggs
VIP
Tie Inspire, ktore si vybral su v pohode. Alebo Logitech Z-313.
a Logitechy Z 523?
-
Ryan Giggs
VIP
Alebo aj tie.
a pocul si ich aj hrat? ci uz tie creativy alebo logitechy.....lebo co som cital po internete tak s tymi 3130kami maju ludia dobre skusenosti
-
Ryan Giggs
VIP
Počul som Z-313. Ale ako som pisal, v tejto kategorii je to jedno. Ono to aj tak všetko hra +/- rovnako.
Na tych creativoch mi vadi jedna vec a to ze subwoofer je zospodu a nechraneny ziadnou mriezkou nicim 
-
Ryan Giggs
VIP
To je natrubok ("vystup") basreflexu, nie subwoofer (subwoofer je cela bedňa). A ten nemôže byť ničim kryty. Inak by to nebasovalo tak ako to basovať ma. Odtiaľ v podstate unika ten tlak, ktory tam vznika. Ak by tam bola mriežka, asi by to najskôr rezonovalo alebo niečo podobne. Prach sa tam neudrži ani nečistoty, ten tlak ho vyfukne.
no ved mne je toto vsetko jasne len sa mi zda dost nezvycajne ze smeruje do zeme....vacsinou boli umiestnene na boku bedne alebo v predu.....a est ejdnu otazku mam....nemas skusenost s tou externou usb zvukovkou od creative X-Fi Go sa vola ci ako...
-
Ryan Giggs
VIP
Ten vyvod sa celkom bežne usmerňuje aj dole. Je to tak u relativne veľa modelov. Cely "problem" je v tom, že si sa s tym ešte nestretol. Ale nie je to žiadna prevratna novinka ani nič netradične.
Konkretne s tou zvukovkou skusenosť nemam, ale ak to chceš k stolnemu PC, budu to vyhodene peniaze. Oveľa lepšie ako integrovana to hrať nebude.
Konkretne s tou zvukovkou skusenosť nemam, ale ak to chceš k stolnemu PC, budu to vyhodene peniaze. Oveľa lepšie ako integrovana to hrať nebude.
k NB som chcel ze si kupim tie creativy a k tomu tu zvukovku....mozno aj pouzivanu.....
-
Ryan Giggs
VIP
Podľa mňa sa to neoplati ani k NTB. Zvuk o moc lepši nebude, ak vôbec. To by chcelo niečo lepšie aby bol ten rozdiel počuteľny.